UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@juliacenc
-Je to najvacsie SK forum ci nie? 🙂
-V polsku som bol v ramci pracovneho kontraktu kvoli rev. inzinierstvu spominaneho UAP. Pracovala na tom firma General Dynamics, mali tam svojich ludi aj techniku.
-k tomu mesiacu... bez komentara. Co viem, tak je skutocny, nieje to hologram ani nic podobne.😉Podla mna je v poriadku, ked clovek neveri neoverenym informaciam a faktom. Nesnazim sa nikoho presviedcat, iba informujem.
@vytrubnica ale vidim ze v konspi teoriach mas prax tiez 😀 Dobre, pises strasne vela informacii, a zaujimavych. Chces teda vsetkym vytrubit ze ufo je skutocne, ake su dokazi atd atd, aby o tom vsetci vedeli? To je tvoj zamer? Posli mi povodnu temu do spravy. Ale iba ak tam nie su nejake sokantne informacie inak neviem ci sa vecer nepokakam v posteli. Budem v nej sama a som na take veci citliva 😀😀vies co radsej nie. Potrebujem sa na zajtra vyspat… ty sa nebojis?
@juliacenc som rad, ze sa par ludi zaujima. Snazim sa opatrne vyberat len tie pozitivne veci 🙂 Vela ludi je totiz mimo obraz, ako vravime "in the dark". UFO/UAP sa podla mna netreba bat.
Momentalne sa tu bojime niecoho ineho, konkretne Iranu. Uzivam si posledne hodiny volna, kedze od zajtra asi D. Garcia prejde do stavu zvysenej pohotovosti kvoli moznemu preventivnemu utoku zo strany Iranu na ostrov. Navozili nam sem mnozstvo systemov protivzdusnej obrany a elektronickeho boja, nehovoriac o "neviditelnych" bombarderoch. Mozno budeme evakuovat tajne projekty prec z ostrova kym nezrusia pohotovost.
Usa odtialto utocia na pozicie Huoti + sa udajne chysta bombardovanie teheranu
A dôvod bombardovania D. Garciu? Je to síce strategický ostrov, ale predsa musia počítať aj s odvetou. A proti Iránu by stáli nielen USA, ale aj ich spojenci. Či sa mýlim?
@vytrubnica co je pozitivne na tom ze vo vesmire nie sme sami. Videl si vobec niekedy nejaky fim o ufo? Vies ako to v tych filmoch dopadlo? Chceli nasu zem, nase nerasty, nas dobytok, vsetko … myslim, ze na tom nie je nic pozitivne. Inak aj teoria o ufo na dne oceana, ze nas odtial sleduju a ovladaju je zaujimava. Len dufam ze tam recykluju plasty sviniari…
Ked mozem mimo temu mna zaujila informacia o tom, ze dinosauri nikdy neexistovali. Nemas o tom nejake info? Nema to nejaky suvis s tvojim ufom?
Tak ano trump sa s tym nesere. A ak dojde k niecomu tak len lutujem tych vojakov co budu pri tom.
Zeby sa opakovala hrozba jadrovych zbrani kt tu uz raz bola? Uvidime..
@vvvvb nechcem sa vyjadrovat k politike, ale svet sa podla mna zblaznil. Usa podnika utoky na huothi od 15. marca z lietadlovych lodi, ostrov bol mimo diania.
Je tu len mensie vojenske letisko s posadkou, sluziace hlavne na testovanie novych lietadiel. Sem tam tu pristalo aj civilne lietadlo, kedze na ostrove zije par miestnych. Teraz sa tu vsak zacali zhromazdovat bombardery B-2 a v okoli pribudla dalsia lietadlova lod tak sme sa stali legitimnym vojenskym cielom ak by doslo ku konfliktu.
Vcera v noci zachytili Iransku ponorku Kilo v teatri a prislo echo, ze sa chysta asi odvetny uder. Preto bude platit ta zvysena pohotovost.
@vytrubnica nemá to zhromažďovanie bombardérov a lietadlových lodí niečo spoločné s tým, že prezidentom je Trump? Pokiaľ viem, tak vojenské akcie musí schváliť aj najvyšší vojenský veliteľ a tým býva prezident daného štátu. A Trumpove nápady bývali dosť zvláštne, napríklad ten múr medzi USA a Mexikom...
@vytrubnica ostrov diego garcia nie je indonezia, patri britom....tak ako si v indonezii?
@juliacenc nechat zmiznut lietadlo a premiestnit ho nechtiac do dimenzie pekla je pre teba malo sokantna informacia na pokakanie? 😀
@strawberry0797 to mi nejak uniklo 😀 ale ak to bolo nechtiac tak to je dost blbe… to by som nechcela potom zehlit… 😬
Ale kde je autor? Zadeli taky banger a zmizne… su len dve moznosti bud ho unieslo ufo alebo uz premiestnuje super tajne projekty 😰 snad sa este ozve… chcem vediet viac 😀
zas tak hrozne to tu nevyzera, zije tu dost domacich civilov
@strawberry0797 uistujem, ze ziadny strateny MH370 som tu nevidel😅
dni volna skoncili, ide sa makat, presne o pol noci zacina platit pohotovost🙂
@ciernysokol ano, mate pravdu, ten ostrov si urvali Anglani 🙂 ale ten indonezsky sarm mu zostal
@vytrubnica MH370 skoncila v pekle, podla toho co si spominal 😀 dufam, ze s experimentami s osobnymi lietadlami s pasaziermi uz skoncili a maju ine zabavky.
Och chcela by som byt teraz v takom teple… dnes snezilo a ja nemam rada zimu… to ste si utierali penu z pusiniek alebo naco tam mate 2 baliky servitiek 😀
@juliacenc na utieranie stola 🙂 co-to potieklo pomimo
@vytrubnica tak to muselo byt veselo 🙂 a to mozes pit ked ti o polnoci zacina pohotovost najvysieho stupna?
niesom clenom vojenskej posadky, o polnoci zatvaraju The BritClub bar, a ideme spat 😉 poslednych 5 dni som mal volno, zacinam o 8 a dostaneme instrukcie ako postupovat. Maju tu slabe pivecka, je to len 4.7, opicka iste nebude.
@vytrubnica aha, ty si teda presuvac tajnych peojektov? Daj sem ten januarovi prispevok o ktorom si hovoril, zaujima ma to. Ked uz som mohla pocut o lietadle ktore odletelo priamo do pekla tak uz zvladnem aj zvysok…
sem sa chodime bavit pocas volna (shore leave), prajem dobru noc
@juliacenc nie, niesom presuvac 😀 🙄 pisal som, ze v ramci zvysenej vojenskej pohotovosti, mozno sa budu projekty presuvat na bezpecne miesto.
Tak sa ozvy ak bude nieco nove, zaujimave 😉
vytrubnica a dokáže sa ľudstvo oslobodiť spod archontskej " nadvlády"(strážcovia prahu- mal si tu česť, keď si mal implantát?), keď budeme všetci mimozmyslovo vnímať?
Aj mne posli do správy januarovi príspevok. Prečítam si🙂
Chces povedat, ze MH370 zmizlo v inej dimenzii, v pekle? Ci ine lietadlo? A nenamerali ho kazdu hodinu na satelitnom radare, az kym nedopadlo do vody pri Australii? Ved kapitanovi Zaharimu nasli simulovane lety s otocenim a dopadom do oceanu. Vsetky vysetrovania su vymyslene?
@ciernysokol na to prisla Jahodka, nie ja :D spojila si zopar "bodiek" a dosla na to, ze MH skoncilo v pekle :D kam sa hrabu experti z FAA
O stratenom MH370 nemam informacie. Avsak videl som ten zaznam zmiznutia s 3 orbami, ktory sa snazili este v 2014 odstranit a zamiest pod koberec. Neskor sa opat objavil a nasledne ho mnohi "odbornici" vyvratili ako HOAX, ze tam vraj pouzili stock video mrakov atd atd. Ale...
Tak ako je na zabere naozaj prebieha teleportacia za pomoci ZP energy. Vyuzivame 3 quantovo previazane orby (quantum entanglement), ktore levituju v silnom magnetickom poli a kazdy z nich je tiez kvantovo previazany s dalsim setom orbov, ktore sa nachadzaju na inom mieste na ostrove a je objekt mozny presunut medzi tymito 2 miestami (ak neskonci u rohateho :D).
Rozdiel je, ze to robime v laboratornych podmienkach a tato metoda nieje absolutne vhodna na teleportaciu ludi ani inych zivych bytosti. Pocas procesu vznika silna Cherenkova radiacia, teda pokus je sledovatelny len z observation room za tienenym priezorom.
@vytrubnica neodpovedal si mi na otazku, co je cielom tejto diskusie.
v casoch chat gpt a googla by som ocakavala, ze najvacsie slovenske forum si vies zistit aj sam a nemusis sa pytat kamarata zo slovenska, ktory Ti poradil mamickovske forum.
@vytrubnica toto, co pises, je zaujimave, ale stale inklinujem k pokroku, ktory ludia maju v sebe- prenos myslienok, telekineza atd, neverim, ze vladny vyskum nam dokaze priniest nieco dobre, kedze vieme, ako politika funguje. Takze cakam na nas osobny vnutorny rozvoj a s nim suvisiace otvorenie inych schopnosti a inych dimenzii. A samozrejme bez cipov v nas.

@vytrubnica a naco si bol pracovne v tom polsku? Videl si nieco v tych hangaroch? Tak kamos si z teba pekne vystrelil. Alebo si strielas ty z nas? Dam ti kontrolnu otazku - Veris, ze mesiac je skutocny?