icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

aivlis18
27. mar 2025

@strawberry0797 no to sa im nedivim, sme agresivni, po vsetkom by sme strielali..
Diky, asi som zle pochopila autora, ze nas navstivia aj z inej dialky “ Nebudu nepriatelski, poznaju FTL cestovanie, takze ich nieje mozne vcas spozorovat ani inak zachytit, svet o nich zisti, az ked budu tu”

vytrubnica
autor
27. mar 2025

Zatial len v kratkosti: minuly mesiac sme testovali externy implantat, ktory vznikol z darovanej mimozemskej technologie a bol upraveny tak, aby ho mohli puzit ludia. Funguje na principe rozsirenia ludskeho vedomia mimo mysle a ludskeho tela, co umozni vidiet, vnimat aj vstupit do sveta takeho, aky skutocny je.
To co ludia vidia a vnimaju, je len zhruba 20% toho, co skutocne existuje.

Dovtedy som o tychto veciac iba pocul, kedze je zname, ze su ludia, ktori dokazu vnimat svet cely taky, aky je.
Implantat umoznuje "vstupit" do tohto "skryteho" sveta aj ludom, ktori tieto schopnosti nemaju.

Napisem sem blizsie informacie ked budem vediet, ako spravne sformulovat odpoved. Je to taky ten moment ked viete, co chcete povedat, ale neviete to vysvetlit tak, aby to pochopili neznali problematiky :D
Ja sam som si nie isty, ci to chapem spravne.

@aivlis18 FTL znamena (Faster-Than-Light). Ked nieco cestuje rychlejsie ako svetlo, nieje to mozne zazriet skor, ako dorazi do ciela. Svetlo cestuje relativne pomaly v porovnani s FTL.
Napriklad niektore hviezdy, ktore vidno na nocnej oblohe uz ani nemusia existovat, lebo svetlo k nam ide miliony az miliardy rokov, takzvany light lag.

strawberry0797
27. mar 2025

@vytrubnica Akoze vidis aj ine frekvencie, nez tie, na ktore reaguju nase oci? To su tie, kde sa pohybuju nasi NHI spoluobyvatelia? (a ini navstevnici)

vytrubnica
autor
27. mar 2025

@strawberry0797 Ano, NHI su pritomni medzi nami. Nejde o spominanych tridaktylov zijucich pod zemout, ale cosi ine. Su velmi podobni anjelom. Vo svojich predchadzajucich prispevkoch som sa mylil v tom, ze niesu medzi nami.

Dokonca (toto Vam musi pripadat sialene) existuju 2 dalsie kontinenty (dokopy ich je 9). Toto nieje premna nova informacia, len som si povedal, ze ich spomeniem k teme.
Uz dlhe roky vieme, ze existuju, vedia ich vnimat neurodiverzne osoby (napriklad autisti s vaznym postihnutim), pripadne psionici so specialnym treningom.

vytrubnica
autor
27. mar 2025

Samozrejme vsetko berte s nadhladom so zdravou davkou skepticizmu. Kym aspon jeden z tych kontinentov nenavstivim osobne, samemu mi to rozum nepoberie. Napriklad ked sa plavia na jachte 2 ludia, jeden neurodiverzny a druhy neurotypicky, pricom iba ten prvy by vedel navnimat a manifestovat danu pevninu ako by to dopadlo? neurodiverzny by proste zmizol bez stopy? Jedno z mnohych tajomstviev sveta 🙂

@strawberry0797 nieje to len o videni, je to o frekvencii cloveka ako takeho, vedomie musi byt naladene na urcite frekvencie. Ide o vsetky zmysly, nie len o zrak

strawberry0797
27. mar 2025

@vytrubnica sa im nedivim, ze to chcu scenzurovat. Vies si predstavit, co by toto urobilo s nasimi labilnejsimi "interneto zranitelnejsimi" spoluobcanmi? 😀

vytrubnica
autor
28. mar 2025

@strawberry0797 no asi tak, velmi premyslam ci sem napisat vsetko. Ti, co sme si to zazili sme boli z toho sokovani vsetci do jedneho. Preto som opatrne zatial uviedol iba zopar tych POZITIVNYCH veci vyplyvajucich z tohto objavu. 😀 Ono to ma aj podstatne temnejsiu stranku. Je naozaj velky dovod, preco ide snad o najstrazenejsie tajomstvo.

Ten externy implantat vznikol ako vysledok reverzneho inzinierstva, aby mohol by pouzity ludmi. Ludsky mozog ma v sebe akesi "blokady" - laicky povedane a spracovava iba tie podnety, na ktore bol evolucne vyvinuty a nebol tak ochromeny velkym mnozstvom vnemov. Mozno je to vysledok evolucie, alebo to tak bolo odjakziva? nvm.
V kazdom pripade, ludia maju v sebe prirodzene tieto schopnosti, ale iba male percento ludi ich dokaze pouzit.
Psionici potrebuju roky tvrdeho treningu kym dosiahnu nejake vysledky.

Implantat sa pripoji externe na spankovu cast. V podstate iba "odblokuje" tieto prekazky, aby mysel mohla vnimat vsetky vnemy a clovek mohol rozsirit svoje vedomie.
Nasledne sa clovek musi naladit na spravne frekvencie (neviem lepsie vysvetlit sry) a to but meditaciou, alebo tzv. lucidnym snivanim. Po tom, ako dosiahne potrebny stav vedomia aby mohol navnimat onu skrytu realitu, uz implantat umozni udrzovat tento stav mysle po neobmedzenu dobu.
K spravnemu naladeniu pri meditaciach sme pouzivali hudbu pri urcitych frekvenciach, co je tiez zaujimave, aku hudba dokaze mat moc 😉

tehulka2011
28. mar 2025

@vytrubnica podobne funguju vraj aj “magicke huby”, ze odblokuju mozoj a clovek moze vnimat viac.

vytrubnica
autor
3. apr 2025

Sice to nieje k teme, ale americka armada si tu na ostrove zriadila operacne stredisko. (Od utorka som opat v indonezii na D.G)
Mnozstvo pilotov a najmodernejsich neviditelnych lietadiel, taktiez vcera vznikli prakticky v priebehu dna tankovacie jednotky a zacala sa budovat aj nova pristavacia draha.
Chysta sa nejaka vacsia akcia - povrava sa, ze utok na Iran, co by nebola dobra vyhliadka pre svet (vojna 2 jadrovych mocnosti).
Mozno odtialto budu utocit len na Houthi povstalcov v Jemene, oba ciele su na dosah.
Letectvo si taji svoje operacie, rovnako ako nase oddiely drzia v tajnosti nase vyskumy 👽

vytrubnica
autor
3. apr 2025

Dufam ze to bude ta druha moznost, Huothi v jemene. Sila ktora sa tu zhromazdila je ohromna aby to bolo len kvoli povstalcom a panuje dost velka nervozita medzi personalom. Ak sa chysta akcia proti Iranu... tak si drzme klobuky. Poslednou dobou sa svet asi zblaznil

strawberry0797
4. apr 2025

@vytrubnica a co by mali z utoku na Iran? Alebo z utoku na povstalcov v Jemene?

vytrubnica
autor
4. apr 2025

@strawberry0797
Kvoli utoku na lietadlovu lod v Cervenom mori, prihlasili sa k nemu Jemenski povstalci podporovani Iranom. No a Iranci zase odmietaju pristupit na jadrovu dohodu s USA.

Viem, ze som slubil informacie ohladne z-point energy, mozno to sem rozpisem zajtra, konkretne tie Pozitivne aspekty. Tie negativne nechcem uvadzat na verejne forum. Aspon zatial nie 😖

vytrubnica
autor
6. apr 2025

Dobry podvecer, dlhsie som otalal ako tieto informacie sformulovat, som totiz prvy WHBlower, ktory o tychto viac viac menej parapsychologickych veciach informujem. Kedze ide o mensie lokalne forum s minimalnym dopadom, smiem "vytrubovat" par informacii predcasne.

Nasledujuce informacie budu neinformovanemu cloveku iste pripadat ako sci-fi fantazy, preto sa to pokusim ponat co najjednoduchcie a co najuveritelnejsie. 🙄
To co napisem bude zniet i tak neuveritelne, pretoze nic z toho nevie sucasna, materialisticka veda vysvetlit ani namerat, a teda sa pohybujeme v rovine pseudovedy a paranormalna.
Pokial clovek neberie do uvahy metafyzicku podstatu fungovania vesmiru, kde zakladom vsetkeho je vedomie, tak Vam to jednoducho rozum nepoberie.

V odstavcoch dole svojimi slovami vypisem/objasnim objavy vyplyvajuce z utajovanych dlhorocnych vyskumov ludskeho vedomia, neurodivergencie, far view technik, psioniky a nedavneho uspesne zavrseneho reverzneho inzinierstva externeho implantatu. Zdoraznujem, ze ide o informacie pravdive a overene empirickymi vyskumnymi metodami bez ohladu na zastaralu, materialisticku vedecku paradigmu.

-Skutocny svet pozostava z nevycislitelneho mnozstva roznorodych DIMENZII (platia v nich ine fyzikalne zakony ako v tej nasej), tie sa delia na REFLEXIE, teda mnozstvo dimenzii ktore su na nerozoznanie podobne len s drobnymi rozdielami. Napriklad "nasa" dimenzia ma statisice takychto Reflexii.

-Ludske telo sa neustale presuva medzi Reflexiami, odhadom niekolko krat za minutu. Svojim vedomim vnimame iba reflexiu, v ktorej sa prave nachadzame a vnimame z nej (zhruba) 20% reality, ostatnych 80% nevnimame a nemozeme s nimi nijako manipulovat, ziadna interakcia. Samotny mozog nam v podvedomi blokuje ostatne vnemy, aby nebol "overwhelmed". Tiez vibrujeme na nevhodnej frekvencii.

-Vsade okolo nas je Energia a Informacne pole, len bezny clovek s nimi nemoze manipulovat. Dodazu to vsak specialne vycvicene Psi jednotky a tiez neurodivergentne osoby (osoby s vaznou formou ASD, teda nekomunikujuci alebo ciastocne komunikujuci autisti). Spominany implantat dokaze navodit podobne vnimanie. Tento stav nazyvame ESP-Extrasensory perception. Umozni nam vnimat realitu kompletne taku, aka je naozaj je.

-Ludia maju v sebe prirodzene schopnost manipulovat s neviditelnymi energiami a schopnost ESP (s nou spojena telepatia)

-Zvierata, stromy a rastliny medzi sebou komunikuju telepaticky. Tuto znalost mame uz od 60. rokov 20. storocia, hlavne pokusy s papagajmi Sivymi, neskor aj merane vedecky a empiricky.

-NHI, ludovo mimozemstania, emzaci:D su pritomni medzni nami prakticky od pociatku, avsak vibruju na inych frekvenciach ktore bezne nevieme navnimat. Konkretne tento jeden druh. Tomuto som odmieltal verit este pred 2 mesiacmi, kym som ich sam neuvidel za pomoci externeho implantatu, ktory prave testujeme na D. Garcia.
Vo svojich starsich prispevkoch som nepripustal existenciu NHI medzi nami. Neurodivergentne osoby ich tiez vidia aj komunikuju s nimi. Dokonca im predavaju svoje znalosti. Tieto bytosti sa nam celkom podobaju, pripominaju biblicke vyobrazenie anjelov: svetly metalicky povrch tela, biele ?vlasy?, vdaka manipulacii ZP energou vedia levitovat a v momente sa vytratit. Zdoraznujem, ide len o jeden druh NHI, ostatne NHI rasy spominane v mojich starsich prispevkoch sa nas nadalej strania.

-Vzdusny priestor je plny UFO/UAP, ktore su beznemu cloveku neviditelne, su vsak viditelne termoviziou? Infracervene spektrum? (tu som si nie isty ktore kamery sme skusali, bolo to pred rokmi). Tieto su ine od ostatnych UAP, ktore sa sem tam podari amaterom zachytit na bezne kamery.

-Z-point energy (vyskum sa smie robit len na Diego Garcia, nikde inde na svete) je snad nastrazenejsie tajomstvo. Ide o volnu energiu viazanu v inych, vysokoenergetickych dimenziach. Vyuzitie tejto energie je neuveritelne nebezpecne. Da sa nou prelomit casopriestor a hranice medzi dimenziami.
Pri pokusoch so ZP energiou, konkretne pokusoch s teleportaciou predmetov sa zistilo, ze predmet sa nepremiestni instantne, ale na niekolko mikrosekund sa vytrati z "nasich" reflexii, pripadne zmizne uplne a viac sa neobjavi.
Statisticky je zhruba 30% sanca, ze teleportovany predmet proste zmizol.
Po analyzovani kamerovych a senzorickych dat zaznamenanych testovanymi predmetmi, ktore sa USPESNE PRESUNULI a NESTRATILI SA sa zistilo nieco, co vsetkych videsilo.
Miesto, kde sa predmety na zlomok sekundy premiestnili, je totiz peklo!. Doslova!(definovane ako jedna z dimenzii).
Viac k tejto teme bohuzial nenapisem, kdeze ide o spominane NEGATIVNE aspekty vyskumov a len vedomost o nich je nesmierne nebezpecna nie len pre labilnejsie osoby, ale pre kazdeho bez specialneho psychologickeho vycviku.
A sam plne chapem a beriem na vedomie, preco je tato vedomost dlhe roky utajovana!

Nizsie este spomeniem tzv. "ukryte svety", ktore existuju v nasej realite, avsak su mimo nase vnimanie.
Nazvy a geolokacie mam skopirovane priamo z tajneho obezniku, ktory vznikol ako sumar psionickych expedicii, ktore prebiehali v rokoch 1971-2018.
Informacie su cisto hypoteticke, pretoze ich NEDOKAZEM OVERIT. Popisky pochadzaju z prekladu toho isteho dokumentu, takze to sem davam LEN PRE ZAUJIMAVOST.
Ani statne vytrubnice, ani moji timovi kolegovia na D.Garcia. nemaju k tomuto blizsie informacie.
Som si isty, ze objav spominaneho implantatu nam umozni tieto miesta lepsie spristupnit a preskumat ich podrobnejsie.

-Mu (ancient term 邪馬台国) 17.891065, 140.155092 pacifik, mensi kontinent nachadzajuci sa v tzv. dracom trojuholniku. Je obyvany niekolkymi kmenmi, ktori komunikuju jazykom Proto-Ryukyuan, co je davny predchodza dnesnej japonstiny. Stale si udrzuju tradicnu kulturu, permutovana Yayoi perioda, predklasicke Japonsko.

-Hy-Brasil (Hy Breasal) 54.858719, -13.783022 severny atlantik, velky ostrov co by kamenom dohodil od pobrezia Irska. Strme utesy, skalnate pobrezia, rozburene more..., neobyvany, mnozstvo jaskyn. Stopy pradavnej kultury vo vnutornych jaskyniach, architektura podobna Mezopotamii, Babylonii (je to riadne daleko od oblasti Mezopotamie). Stopy osidlenia v centralnej jaskyni, vysoke veze mezopotamsko-byzanstky sloh? spodok jaskyne zatopeny slanou vodou z morskeho prilivu. Su tu aj stopy novsieho osidlenia z nasho letopoctu, byzantsko-krestanska kultura.

-Isles of Atlas 24.547657, -37.917126; 20.590390, -50.196218 stredny atlantik, utvar tvoreny sustavou ostrovov v strednom atlantiku, tiahnuci sa smerom k Dominikanskej Rep. Dva zo zapadne polozenych ostrovov su dodnes obyvane kmenmi s karibskou-majskou kulturou. Na par dalsich su stopy archaickej stredomorskej architektury. Centralna a vychodna cast utvaru zvacsa znicena sopecnou erupciou, podmorska sopka momentalne neaktivna.
Cela centralna a vychodna cast ostrovnej sustavy obsahuje ruiny proto-mezopotamskej architektury, podobna tej najdenej na Hy-Brasil, zhruba 2/3 casti utvaru potopene pod hladinou mora v okoli podmorskej sopky.

-Olympos pocket dimension, ???, ???, oblast dostupna len silou vedomia alebo lucidnym snenim, miesto ucenia v metafyzickom universe.
Bezne sem maju pristup neurodivergentne osoby, ako su osoby s ASD. Ucia sa tu prostrednictvom informacneho pola.
Pokus o prienik pocas Psi expedicii skoncil "vykazanim?, boli odtial vyhnani?"
Oblast ma podobu mesta na vrchole hory, ktore je podobne mytickemu popisu hory olymp, preto ten nazov Olympus.
Neurodivergentni ludia tu maju pristup k neobmedzenym vedomostiam, kde ich ucia uz spominane bytosti podobne anjelom. Sucastou tejto dimenzie je tiez oblast znama ako Stran/Kopec/Hora kde sa neurodivergentne osoby zdruzuju a navzajom ucia. Pokus o prienik za pomoci noveho neuroimplantatu bol neuspesny a dalsie pokusy nam boli zakazane.

Snad sa mi nieco malo podarilo objasnit, prajem pekny zvysok dna. Momentalne si uzivam par dni volna 😎

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
vytrubnica
autor
6. apr 2025

To dobry podvecer mozte ignorovat, povodne som to sem chcel pastnut este vcera, dopisal som to az dnes :D

@monsterablue peklo ako jedna z dimenzii, teda normalne existujuce miesto, ktore ma tiez svoje reflexie.

ciernysokol
6. apr 2025

@vytrubnica takze teleportovane predmety sli do pekla?uspesnejsi teleport nemame?

kofa77
6. apr 2025

Ako sa prislo na to, ze je to peklo? V com je to tak zle, ze to prirovnali k peklu?

kofa77
6. apr 2025

Inak ale pis dalej, zaujimave citanie, aj ked netvrdim, ze tomu vsetkemu verim, ale jA som vyrastala na Danikenovi, Aktoch x a pod.🙂

kofa77
6. apr 2025

A kto tam teda zije, na tych tajnych miestach? Irsko a dalsie?

tehulka2011
6. apr 2025

@vytrubnica vdaka za info! Mas nejake informacie o tom, co je s ludmi po smrti? Ziju duse potom v inej dimenzii?
A ma ludsky zivot nejaky zmysel/vyznam?

vvvvb
6. apr 2025

Sila toto...
Stále ale nechápem aký to má celé význam. Emzáci, voľná energia, vedomie, skryté svety, paralelné reality, príchod ďalších emzákov... Aký to má celé význam?

soldi
6. apr 2025

Mna by tiez zaujimalo. Co je cielom tejto diskusie? Prisne utajovane informacie su zdielane na malom bezvyznamnom slovensku. Dokonca take informacie, ze usa zhromazduju velku vojensku silu na napadnutie iranu. To neznie moc tajne

vvvvb
6. apr 2025

@soldi žeby potreba, aby sa svet dozvedel? A práve preto, že sme takí bezvýznamní... Veď kto zo zainteresovaných by si už len dal tú námahu zisťovať, prekladať čo tu vypisuje nejaký maník na mamičkovskom fóre? Pritom je to vraj najväčšie fórum na SVK. Ako stratégia je to celkom dobre vymyslené.

soldi
6. apr 2025

@vvvvb co konkretne sa potrebuje svet dozvediet prostrednictvom maleho slovenskeho fora, kde to vidi prinajlepsom par desiatok ludi?

kofa77
6. apr 2025

@soldi informacie su aj inde, ja viem o reddite, ale zverejnuju sa aj inde

vvvvb
6. apr 2025

@soldi Nuž, napríklad to, že tajné vojenské výskumy sa nerobia ani tak v Oblasti 51, ako si v všetci myslia, ale na ostrove Diego Garcia.
A koľko ľudí si vyhľadalo info o tom ostrove? Majú to tí vojaci dobre vymyslené - odtiaľ je všade na skok a pritom je ten ostrov tak pekne odizolovaný 😁

vytrubnica
autor
6. apr 2025

@soldi v tom mate pravdu, ze je len SK forum. Informacie sirime hlavne po internete, ako je 4chan, reddit + ti odvaznejsi aj vystupuju pred kamerou. Ako rodeny slovak som sa rozhodol tieto informacie poskytnut aj tu na SK na (ze vraj) najvacsom fore, pretoze mnohi o tychto veciach nemaju ani paru.
Pisem to sem hlavne pre ludi, ktori su takymto myslienkam otvoreni. Samozrejme to vacsina z Vas bude povazovat za nezmysly. To je prave ta dnes pretrvavajuca materialisticka paradigma. Tazko si pripustit, ze moze existovat aj nieco viac ako to, co pozname 🙂

kofa77
6. apr 2025

ked pripustim, ze je to pravda, to sa nemoze zevrejnit verejne a natvrdo. znamanealo by to uplny kolaps spolocnosti. na druhej strane, mozno odtial pochadzaju zaklady nabozenstiev-anjeli, spasitel, zjavenia., peklo. ..
ale to peklo by ma zaujimalo teda, co to je, ze je to peklo

juliacenc
6. apr 2025

@vytrubnica ahoj ufo-maniak, vies, ze tu si na modrom koniku? Zensko-mamickovskom fore? Vlastne moment… si tu spravne. Tak pokracuj v odhalovani mimozemskych, intergalakticky entit, myslim, ze prave tu, sa zgrupuju 👽

vytrubnica
autor
6. apr 2025

@vvvvb Tajne vyskumy, ako reverz UFO sa robia na viacerych miestach, obvykle v uzavretych hangaroch na vojenskych letiskach. Napriklad na Area 51 sa "taniere" neuchovavaju. Par sa ich nachadza 15 mil juzne v tzv. S4 pri jazere Papoose, co su skladovacie hangary postavene do upatia pohoria. Polapene ufo maju/mali aj v Polsku na letisku pri dedine Stare Kiejkuty. Pred par rokmi som tam bol pracovne.
@juliacenc Forum mi poradil kamos zijuci na SVK 🙂 vraj ked chcem co najvacsi dosah, mam pisat sem kedze ma asi najviac pouzivatelov.