icon

Ukradli nám zvonček na baterky z bránky

anetkaadamko
11. jún 2012

tu nejde o cenu............ale o princíp je mi zle z ľudí...............večer tam ešte bol..............bývame na dedine...........

traktor
11. jún 2012

@anetkaadamko bud rada, ze len zvoncek 😅 ..dnes sa kradne vsetko..niekedy sa nestacis ani otocit..taky je svet..kym ty nadavas a si zlostna, niekto sa doma vytesuje..realita dneska

anelehka
11. jún 2012

veru svet je zly,nam cmajzli antenu zo strechy,nic sme nepoculi,rano chcel syn pozerat a ze mami nejde telka 😒

trixi
11. jún 2012

@anelehka aj mojmu strykovi ukradli antenu zo strechy, vecer ked pozerali TV, zrazu telka prestala hrat, volali vsade mozne asi po pol hodine isiel ujo na strechu a nestacil sa cudovat. Nam uz 2 krat ukradli odkvapove rury z domu, druhy krat som este stihla vybehnut na balkon a videla ich utekat, nahanali sme ich po meste, policajti ich chytili, stihli vsak rury znicit polamat a ulozit si ich. Dnes sedia v base, pretoze sme podali hromadne trestne oznamenie.
Na Vianoce mi ukradli kvetinacoveho Santu, presne na Stedry vecer, preliezli plot a ukradli s pred vchodovych dveri, bola to moja rucna praca, o to viac mi bolo luto. Vzdy zavidim sestre, ktora zije v zahranici, ma krasne vyzdobeny dom, nema plot a nic jej nikto neukradol. Nam este ukradli aj nami vyrezavane tekvice na Halloween. Sused zasa vylozil modelarsky vrtulnik z kufra auta, polozil ho na zem (auto mal v garazi) vyberal dcerku zo sedacky a za tych par sekund mu ho niekto stihol ukradnut. A to byvame vo velmi slusnej stvrti.
Co dodat?

ivett1
11. jún 2012

moje nervy!...že anténa...a ja som sa utešovala, že na poschodie len tak, nejakí zlodeji nevylezú...a oni dokonca na strechu 😝 ...inak, vždy som si myslela, že na dedine sa tak nekradne...veď tam pozná každý každého, či ...v dnešnej dobe už ani nie? 😅...ale, aj tak, načo komu bude taký zvonček, veď si ho ani nemôže šupnúť na bránku, čo keby ste si ho náhodou poznali? 😅 🙄

mona333
11. jún 2012

@ivett1 na dedine pozna kazdy kazdeho, ale ku nam zvyknu chodit kradnut z vedlajsich dedin, resp. kradnut posielaju deti aby im nikto nic nemohol. U nas je najnovsim hitom vykradanie komor a spajzi cez tie male okienka, proste rano vstanete a vojdete do komory a nenajdes ani jednu zavaraninu a aj mraznicka je prazdna.

ivett1
11. jún 2012

@mona333 no, pekne... 🙄 tak proti tomuto sa dá ako brániť?...len zamykať komoru, aby im - zlodejom zlodejským 😝 náhodou nenapadlo "poprechádzať sa" aj po dome, keď domáci spia...

halienka
11. jún 2012

No babky, ja mám kuriozitku ešte spred viac ako 20 rokov. Nám ukradli spredo dverí na štedrý deň hrniec s uvarenými zemiakmi na šalát 😀 😀 bývali sme s rodičmi v paneláku, ktorý nemal balkóny, tak mama vyložila hrniec so zemiakmi, nech rýchlejšie vychladnú predo dvere. A keď šla pre ne už boli fuč aj s hrncom 😀 😀 A to bolo za socíku, kedy sa mali skoro všetci rovnako, nebolo tak, že by niekto nemal na zemiaky ako teraz. Potom asi pol roka na to niekto vykradol pár pivníc v našom paneláku, pomizli lyže, bicykle atď. tak sa do toho obula polícia a zistili, že to bol jeden sused - učiteľ, starý mládenec - doma to mal všetko a dokonca sa u neho našiel aj ten náš hrniec 😀 samozrejme bez zemiakov 😀 no niekedy sa fakt človeku rozum zastavuje, čo všetko dokážu ľudia ukradnúť. 😝

mona333
11. jún 2012

@ivett1 presne tak to riesime,ze zamykame,aby sa nepoprechadzali aj po dome, ale niektori ludia mali zazitok,ze sli vecer do svojej komory a na okne stal maly tmavy spoluobcan...

anelehka
11. jún 2012

poviem vam,ze som rada,ze nebyvame v okoli ziadnej osady,alebo bytovky s nasimi tmavsimi spoluobcanmi,urcite by sa tu nasli zienky,ktore maju nespocetne pribehy s tymito ludmi 😝 tym samozrejme nechcem nikoho urazat,ani diskriminovat,ale urcite sa tam kradne viacej,ako tam,kde neziju 😢