Ukradli nám zvonček na baterky z bránky
tu nejde o cenu............ale o princíp je mi zle z ľudí...............večer tam ešte bol..............bývame na dedine...........
veru svet je zly,nam cmajzli antenu zo strechy,nic sme nepoculi,rano chcel syn pozerat a ze mami nejde telka 😒
@anelehka aj mojmu strykovi ukradli antenu zo strechy, vecer ked pozerali TV, zrazu telka prestala hrat, volali vsade mozne asi po pol hodine isiel ujo na strechu a nestacil sa cudovat. Nam uz 2 krat ukradli odkvapove rury z domu, druhy krat som este stihla vybehnut na balkon a videla ich utekat, nahanali sme ich po meste, policajti ich chytili, stihli vsak rury znicit polamat a ulozit si ich. Dnes sedia v base, pretoze sme podali hromadne trestne oznamenie.
Na Vianoce mi ukradli kvetinacoveho Santu, presne na Stedry vecer, preliezli plot a ukradli s pred vchodovych dveri, bola to moja rucna praca, o to viac mi bolo luto. Vzdy zavidim sestre, ktora zije v zahranici, ma krasne vyzdobeny dom, nema plot a nic jej nikto neukradol. Nam este ukradli aj nami vyrezavane tekvice na Halloween. Sused zasa vylozil modelarsky vrtulnik z kufra auta, polozil ho na zem (auto mal v garazi) vyberal dcerku zo sedacky a za tych par sekund mu ho niekto stihol ukradnut. A to byvame vo velmi slusnej stvrti.
Co dodat?
moje nervy!...že anténa...a ja som sa utešovala, že na poschodie len tak, nejakí zlodeji nevylezú...a oni dokonca na strechu 😝 ...inak, vždy som si myslela, že na dedine sa tak nekradne...veď tam pozná každý každého, či ...v dnešnej dobe už ani nie? 😅...ale, aj tak, načo komu bude taký zvonček, veď si ho ani nemôže šupnúť na bránku, čo keby ste si ho náhodou poznali? 😅 🙄
@ivett1 na dedine pozna kazdy kazdeho, ale ku nam zvyknu chodit kradnut z vedlajsich dedin, resp. kradnut posielaju deti aby im nikto nic nemohol. U nas je najnovsim hitom vykradanie komor a spajzi cez tie male okienka, proste rano vstanete a vojdete do komory a nenajdes ani jednu zavaraninu a aj mraznicka je prazdna.
No babky, ja mám kuriozitku ešte spred viac ako 20 rokov. Nám ukradli spredo dverí na štedrý deň hrniec s uvarenými zemiakmi na šalát 😀 😀 bývali sme s rodičmi v paneláku, ktorý nemal balkóny, tak mama vyložila hrniec so zemiakmi, nech rýchlejšie vychladnú predo dvere. A keď šla pre ne už boli fuč aj s hrncom 😀 😀 A to bolo za socíku, kedy sa mali skoro všetci rovnako, nebolo tak, že by niekto nemal na zemiaky ako teraz. Potom asi pol roka na to niekto vykradol pár pivníc v našom paneláku, pomizli lyže, bicykle atď. tak sa do toho obula polícia a zistili, že to bol jeden sused - učiteľ, starý mládenec - doma to mal všetko a dokonca sa u neho našiel aj ten náš hrniec 😀 samozrejme bez zemiakov 😀 no niekedy sa fakt človeku rozum zastavuje, čo všetko dokážu ľudia ukradnúť. 😝
poviem vam,ze som rada,ze nebyvame v okoli ziadnej osady,alebo bytovky s nasimi tmavsimi spoluobcanmi,urcite by sa tu nasli zienky,ktore maju nespocetne pribehy s tymito ludmi 😝 tym samozrejme nechcem nikoho urazat,ani diskriminovat,ale urcite sa tam kradne viacej,ako tam,kde neziju 😢

@anetkaadamko bud rada, ze len zvoncek 😅 ..dnes sa kradne vsetko..niekedy sa nestacis ani otocit..taky je svet..kym ty nadavas a si zlostna, niekto sa doma vytesuje..realita dneska