icon

Unavená a rozbitá po párty

20. aug 2023

Mám cez 35 a keď idem na párty raz za čas tak som 2-3 dni potom úplne na nič...nevládzem,tzvane rozbitá a to ani veľa nepijem😢aj vy tak mate??

Strana
z3
portret7
20. aug 2023

Ja to tiež nedávam - už roky…za mlada som sa rada zabavili, ráno som bola v pohode, nikdy som veľa nepila, len tak spoločensky do naladicky…teraz už takéto akcie odmietam úplne, pretože druhý den pre mna by bol premrhaný den…na SK mame tu smolu, že ľudia ťažko akceptujú, ak si neprajes drink alebo si vystacis s pohárom vina a v určitej hodine odchadzas prec…ale naučila som sa to ignorovať a pozerat na seba v tomto smere.

lizatko1009
20. aug 2023

@martinka13 nie nevysivaju, to už žiaden trend. O 19:00 uložia deti spat a kukaju farmu+ slovenské seriály max. ihrisko
@marcellka32 presne tak, pre mna najlepši vek na rozkvitnutie ženy, nie na plienkymenenie. My teraz ľutujem, ze sme nekúpili lístky na lovestream, ešte aj synator mi prave napísal a bol tam Salvatore Ganacci a ja na prázdninách (uz partak)

lilizzachy
20. aug 2023

Áno asi je to vekom 😃 mám 33

marcellka32
20. aug 2023

@lizatko1009 vieš čo, môj muž je poviem domased, už mu stačí občas ísť do divadla alebo do kina, na večeru..radsej je na dvore, kutiluje, prerába, vyrába..
Z detí mám partakov aj ja už, s dcérou vybehnem do obchodov, kina, ideme na koncert djmajesty v Ba (Michael Jackson), rôzne aktivity pre pubertakov....
So synom skôr cestovateľské plány: momentálne plánujeme my dvaja Dubaj na 4 dni asi v októbri, dcéra nechce ísť...

eliska13
20. aug 2023

@lizatko1009 ty zase po nociach upratujes, cez deň sa hráš s jedlom, pecies.Vydrz ako dostihový kôň veď stále máš nejaké zdr.problemy žalúdok a iné.A zdravo nevyzeras si vychudnutá ty si ozaj prototyp dokonalosti si pedant čo si neľahne bez vylestenej domácnosti.Trocha objektivity by nezaskodilo

h2
20. aug 2023

@eliska13 "Zbožňujem", keď niekto, kto tu nemá fotku, ide negatívne komentovať výzor toho, kto tu fotku má. Ukáž sa nám ty, nech vieme, ako "zdravo" vyzeráš. 🙄

dadis
20. aug 2023

Mam 42 a dokazem pit do rana a na druhy den ist opat. 🤷‍♀️ . Pred 2 tyzdnami som isla spat pred 4 rano a dalsi den sme pokracovali..to som uz ale o polnoci isla spat. Pijem alkohol tak normalne, do nalady, popri tom vodu pijem, nieco zajem..a snazim sa nemiesat

lizatko1009
20. aug 2023

@eliska13 prosím? Ty ma poznáš? To co si dovoľujes? Ty vieš čo ja kedy robim? A čo je zdravo vyzeranie? Pozeraj na seba a o mňa sa nestaraj. Ja som šťastná. Drzosť najvyššieho rangu totok nepozná hranice

dadis
20. aug 2023

@eliska13 Juj, toto ma prinutilo zo zvedavosti pozriet si profil @lizatko1009 a musim napisat, ze tak peknu zenu som davno nevidela. Daj fotku sem ty, nech sa na teba pozrieme 🤣🤣🤣. Zeby zavist?

mikadooo
20. aug 2023

Áno. A neprekvapuje ma to. Párty sú podľa mňa pre mladších ako ja. Ja radšej na kávu, na pokec, ako hopkať niekde do 3 rána a popíjať. Beriem to, že som už v inej fáze (ale áno, občas sa stane, že idem žúrovať a potom to dopadne presne tak ako autorka opisuješ 🤭).

ninusa221
20. aug 2023

Ja mám 23 a mám to tak 🤣.

marcellka32
20. aug 2023

@eliska13 a ty si kto, že si toto dovoľujes povedať o niekom čo robí cez deň... závisť že toho toľko nestíhaš? ;)

doriiis
20. aug 2023

@martinka13 ...je mi srdecne jedno,čo si myslíš.Ja mám svoje priority urovnane už dávno a párty a alkohol medzi ne nepatria.Zeny čo pijú v akomkoľvek množstve,či už na párty alebo hocikde inde ľutujem.Nikdy som nechápala,načo je to dobré.Kym iní zurovali,ja som pracovala a vzdelávala sa.Som na to patrične hrdá a dnes nemusím riešiť mnohé problémy,ktoré riešia moji rovesníci .

martinka13
20. aug 2023

@doriiis no čuduj sa svete aj ja som vyštudovaná s vlastnou firmou. A problémy? Tie vdaka Bohu žiadne nemám. Manzel, deti, dom ....Veď každému ako vyhovuje.....

doriiis
20. aug 2023

@martinka13 ....no vidíš.Tak nechápem,načo ma komentujes

martinka13
20. aug 2023

@doriiis a Ty mňa načo komentuješ?

doriiis
20. aug 2023

@martinka13 ....ja som ti len odpovedala na tvoj prvý koment ku mne.

martinka13
20. aug 2023

@doriiis OK Doriiis. Pekný večer prajem.

doriiis
20. aug 2023

@martinka13 ..aj tebe

lizatko1009
20. aug 2023

@eliska13 @eliska13 vieš ako mi ta prišlo teraz vážne reálne ľúto? Ty co by si mala mat trocha v sebe po tom všetkom trocha empatie? Riešiš moje "pochybe" zdravie a ty svoju pochyby psychiku, nespanok, úzkosť, muža co po večeroch hra hry atd mas vysporiadané? Prid ku mne, zistíš, ze som dobrý psychológ a nebudeš potrebovať ani AD a zvládneš aj "zurku" a nebudeš rozbitá a nepremrhas svoje najkrajšie roky a je mi veľmi smutno ako si mi napísala a potom si prečítam toto a vieš čo ti napíšem? Klopem, ale posledný rok je mi oveľa a neporovnateľne lepšie a vieš čo? Podarilo sa mi pribrať 4,5 kg a veľmi sa z toho teším. Zial neviem pribrať ako ty. Ale prajem ti silné zdravie a radosť zo života. Nikdy nekric hop pokiaľ nepreskocis. Ani toto by som tu nevytiahla, ale toto co si napísala ma dostalo, nevytváraj si v hlave svoje úsudky a otvor sa ako žena, clovek. Viac sa k tomu vyjadrovať nemusíš.

svetlonos
20. aug 2023

No co uz s tebou, si "stara ochechula" uz na party 😂. Ano som drzana drza - ale ja mozem byt, som statsia ako ty. Boli sme nedavno na svadbe, ja v 8 mesiaci a 3 rocny synator - bol prvy na parkete a pol saly dal "do laty", taky bol energicky...on s ockom o desiatej vecer zaspali a ja som ostala do tretej sa bavit. O 6stej som uz mala budicek a v pohode. Pila snad 4 flase mineralky 😁.
Ale ked potiahnem doma zo 4 noci do druhej a o 5tej je uz maly hore - tak patrim tiez do kategorie "stara ochechula" a som hotova 😁😆 Aj bez alkoholu. Minule som si dala deci vina po 4 rokoch abstinencie, a veru som uz bola vysmiata a citila ho. Keby mam pit viac, tak som tiez rozbita.
A naviac - netusim ako to ty robis detmi ale ja by som ich musela nechat s mm aby som sa s pokojom v dusi mohla ist bavit. A vratila by som sa az o tie 3 dni 😁 uz fungujuca.
To je u mna vsetko ale len teoria. Mam 4 osoby, s ktorymi by sme vedeli na party (takej domacej ' teda v byte) aj co to vypit. No dalsie 3 roky nehrozi. A neviem a nechcem si to predstavit nefungovat pri detoch.

Strana
z3