Unavená a rozbitá po párty
Mám cez 35 a keď idem na párty raz za čas tak som 2-3 dni potom úplne na nič...nevládzem,tzvane rozbitá a to ani veľa nepijem😢aj vy tak mate??
@lonely66 kazdy je iny. My chodievame vždy spat počas skoslekho roka o 1 rano o 7 ráno fungujem, staci nám 6-6,5 hodín spánku a večer môžme dat aj drinky, jasne, ze nie ako ked sme mali 20 alebo nast. Viac sme unavení z prace a také vypnutie nas len nakopne. My sme nikdy nechodili ani spávať ako niekto o 21-22:00. Naposledy som takto isla asi na strednej dalsi deň po tazkej zurke. Fakr kazdy telo má nastavene inac. Ja mam vydrz ako dostihovy kôň a viem fungovať ďalšie dni normálne.
Do cca 1 v noci si hore a si z toho 2-3 dni mimo? Tak toto nepoznam a to mam o cca o 10r viac... Ponocovanie (prilezitostne) zvladam v pohode..
@lonely66 veď to že ja ani veľa nepijem jeden dva drinky
Ja to tak nemam, chodim sa bavit pravidelne a mam po 40. Lenže športujem, vyhýbam sa stresom a zdravo jem. Ked to preženiem, som na nic tak jeden den max. Skus sa predtým najesť a pit vela vody pomedzi drinky a nebudes az tak rozbitá. A ked fajčíš, tak si nefajč. Nikotín a alkohol v kombinácii je najväčší zabijak.
@barborachors to asi bude problém malo pijem vodu
Si už stará 😂😂😂
@lizatko1009 presne a niekedy sú to aj akcie z práce,oslavy narodenín atď nie že chodím žiť a zvádzať chlapov do 4 rana
@minenkak tým to asi bude😂😂
Toto podľa mňa nie je o veku. Už ako mladá keď som sa viac opila tak som to rozdychavala aspon dva dni a teraz je to o tom istom, akurát ma to viac štve lebo nemôžem odložiť povinnosti bokom a vyspavat celý deň
Keď som chodila na takéto party, svadby a podobné oslavy, nepila som tam alkoholické nápoje, len prípitok a potom už len vodu, víneu a pod. A ak to nebolo zaujímavé tak som išla domov aj o 20,00h. A nemala som žiadne problémy na druhý deň. Len bolo zaujímavé počúvať tých podnapitých ľudí, niekedy som skôr odišla, lebo som s nimi nechcela prísť do nejakého sporu.
Myslela som ze si pila 24hodinovku, ako ist si sadnut od 19-do 1 ,vypit 3drinky a byt v prdeli? Dievca mas nejaky problem. Mam 45 a po takejto "akcii" by som o 8 bola normalne hore.
Jasnacka 🙂 Preto si vyberam, co mi za to stoji a hlavne kedy.
Uplne neznasam pozvania na drink v utorok alebo stredu - do vikendu daleko a trpim cely pracovny tyzden, takze tie neprijimam. 😎
@kittykat22 ja ich radšej nekomentujem,očividne nemajú ísť s kym
Starneme 😅😅😅😅
@doriiis boze moj, a akoze kde autorka napisala ze sa hentak ozere ? Ty sa mozes akurat tak hanbit za to, ze si odsudila a hnusne urazila autorku.
autorka, ja mam 27, a po troch rokoch som isla von pred dvoma tyzdnami s kamaratkou, isli sme o 9 vecer , prisli sme o 2, vypila som jedno male pivo , to bolo vsetko. Na druhy den som sa citila otrasne a absolutne som nevladala :D takze hej, moze to byt vekom, moj muz ma 29, a naposledy ked bol na rozlucke so slobodou svojmu kamaratovi , tak tiez dva dni nedokazal fungovat :D Sme stari uz no :D
@simona1306 27 že stará😂😂😂 mňa také ako dorris nedokážu uraziť!
no ja sa fakt citim uz niekedy ze som davno za zenitom :D :D preto radsej na party uz ani nechodim, mame malu dcerku, dom s terasou, takze grilovacky sa robia vacsinou u nas, a ja sa vzdy tak okolo 11 vyhovorim ze dcerka zle spi a musim ist pri nu :D a to pred 10 rokmi som bola party zena taka, ze som denne spavala 3 hod a bola sok fresh ako rybka :D
Nehrozi,vydrzim niekde so znamymi von max do pol 12,od 10 sa mi chce spat,takze strop je do pol 12 a to nepijem takmer vobec,max pohar vina a k tomu cela soda,dlhsie a s alkoholom by som to nezvladla vobec a potom este fungovat pri dietati a domacnosti. Dobre mi je tak,ale ja som si odzila pocas skoly,viac ma to nelaka…
Aj ja s dvomi ale nie naraz v tom veku 😃
Ja som viac rozbita po takmer prebdetej noci, ked je chore niektore z deti. Po party som rozbita len v ten dany den.
@simona1306 ....neviem o tom,že som použila slovo ozere.Ale ako myslíš🤷
Mám 43 a občas vybehneme s babami na drink do baru a vykecame sa, áno aj popijeme, rehoceme sa, spomíname a? Nie je to pod úroveň, vieme kedy máme dosť, neplazime sa po zemi pod stolom, na druhý deň som rozbitá ale len kvôli času nespania....dospim a je dobre, ale nikdy neľutujem čas s priateľmi
Ale ja mám už deti veľké, no išla som s kamoškami raz za čas aj keď boli malí
Po 40 si mám truhlu vyberať? Omg🤦🏻♀️ ja začínam život vo veľkom, deti veľké, pracujem, cestujem po svete, robím čo chcem (koníčky), venujem sa sebe, rodine...
@marcellka32 no krásne si to napísala. Asi všetky tie, čo nerozumejú slovu párty po veku 25, už zrejme len vyšívajú 😀
@doriiis kokso Ty musíš byť brutálne zábavný človek 😀
@martinka13 poznáš sex v meste? Tak my sme tiež 4 ženy, dokonca každá sa na jednu z nich podobame názormi, vybehneme spolu len na večeru, a občas na drink, preberieme život, vzťahy 🙂....a poznáme sa spolu už 15 rokov, takže keď sme boli mladšie stalo sa, že jedna to prehnala s alkoholom ale to je život 🙂 spomíname na to, chodili sme na víkendové párty do Prahy, máme super fotky...už sme zrelšie, ideme na drink, vieme kedy je alkoholu dosť, a ja sa viem baviť aj bez alkoholu
@marcellka32 samozrejme, že to už nie je 20. Ale hádam ešte neumierame. Treba žiť.

Treba ísť skôr spať a deň po piť veľa tekutín. Ja som schopná vypiť alkoholu ako za mlada ale po polnoci som málokedy mimo postele. Maximálne deň mi nie je najlepšie a potom ani neviem, že som niekde bola.