Unpopular opinion
Aky je vas?
Moj napr ze deti od roka um nepotrebuju.
Barefoot nie su vhodne topanky na bezne nosenie.
ze vianoce, meniny aj narodeniny su somarina
@really8 asi ti tu budu nadavat , že prečo nepišeš nadpis slovensky. anywaaayyy,
podla toho KDE je moja opinion unpopular. Na subreddite childfree všetci suhlasia s mojimi opinion ohladne ludí čo nepremyslene idu do rodičovstva,
ale tu to majú mnohé za veeeelmi Unpopular 😅
Na subreddite o samovraždách trans ľudí so mnou súhlasia, že je to tragické a treba viac pochopenia a prijatia,ale
tu je taký môj postoj veeeelmi Upopular 😢
Ze ”jedna vychovna” je vzdy zlyhanie rodica.
ze vianoce, meniny aj narodeniny su somarina
@ljmmm suhlas, ja darčeky vôbec nekupujem. super pocit, ist cez shopping center v Decembri 😈😎 vsetci v strese a ja ťažká pohoda... Sviatky mien sú z cirkvi..... v niektorých krajinách je to inak, a teda meniny ani vôbec nemajú.....
Ze ”jedna vychovna” je vzdy zlyhanie rodica.
@anonym_8c1612 rada ti jednu vychovnu dám na ulici ... ludia sa hrnu do rodičovstva ked nevedia iné, len mať decko ako fackovacieho panáka a vykrucajú, že nikto nikdy nie je pripravený 😅 na turistiku ideš v lodičkách, a medveďovi dáš jednu výchovnú, lebo ved nikto nie je ozaj na túru pripravený, keď nezažil?
@anonym_8c1612 rada ti jednu vychovnu dám na ulici ... ludia sa hrnu do rodičovstva ked nevedia iné, len mať decko ako fackovacieho panáka a vykrucajú, že nikto nikdy nie je pripravený 😅 na turistiku ideš v lodičkách, a medveďovi dáš jednu výchovnú, lebo ved nikto nie je ozaj na túru pripravený, keď nezažil?
@anonym_f567b2 o com tocis akoze?
@anonym_f567b2 čítanie s porozumením nič?
- za vzťahy medzi rodičmi a deťmi sú zodpovední rodičia
- nie každý si zaslúži rešpekt, súcit alebo druhú šancu
Na Slovensku po slovensky
Ze surodenci nie su ten najlepsi dar pre dieta a ze ich rola v zivote v dospelosti je minimalna (mam viac surodencov a mame velmi dobre vztahy)
Ananás nepatrí na pizzu.
Jedna výchovná z nikoho agresora nerobí a nevychova.
Videohry z nikoho zavislaka ani masového vraha neurobia.
Väčšina si za svoj zbabraný život môže sama.
@anonym_e6fec5 súhlasím 3 zo 4
Sociálne siete vytvorili niekoľko ilúzií a jedna z nich je- krása = hodnota
na to sa viaže ekonomický záujem udržiavať pocit, že musíš byť krajší ,aby si mal hodnotu
- za vzťahy medzi rodičmi a deťmi sú zodpovední rodičia
- nie každý si zaslúži rešpekt, súcit alebo druhú šancu
@biba_18 v tejto suvislosti ma napada ze aj idioti starnu. Proste to ze je niekto starsi neznamena ze je mudrejsi a treba ho pocuvat. Pre starsiu generaciu je toto velmi unpopular😂
Ak v praci team musi absolvovat pravidelne teambuildingy tak je niekde chyba
Vdakabohu za financnu negramotnost - spolocnost stoji na armade ludi co nemaju (vlastnymi zivotnymi volbami) na vyber
Môj nepopulárny názor je, že rešpektujúca výchova je vlastne absolútne nevychovávat dieťa a doslova kašlať na všetkých naokolo, nechať ho robiť si čo chce, kedy chce, bez následkov s očakávaním, že sa dieťa nauci všetko same časom. Podľa mna je to veľké zlyhanie tato móda
@ku_uk Neprekvapuje ma, že je nepopulárny, nakoľko je úplne scestný. To, čo opisuješ, sa nedá označiť za rešpektujúcu výchovu. Je to jej úplné vynechanie. Rešpektujúca výchova nie je výchova bez pravidiel.
@ku_uk Neprekvapuje ma, že je nepopulárny, nakoľko je úplne scestný. To, čo opisuješ, sa nedá označiť za rešpektujúcu výchovu. Je to jej úplné vynechanie. Rešpektujúca výchova nie je výchova bez pravidiel.
@anonym_75c378 mna zas neprekvapuje, že nedokážeš rešpektovať niekoho nepopulárny názor a potrebuješ vyvracať kohokoľvek nepopulárny názor. Takze sama nedokážeš rešpektovať a poucaš o rešpektovaní. Hahaha thats make sense😂😂😂
@anonym_f567b2 o com tocis akoze?
@anonym_8c1612 a potom že prečo su ludia všetci takito
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/preco-je-tazke-najst-dobreho-partnera/#comment-89741093
@ku_uk Rozdiel je ten, že ty nie si dieťa a ja ťa ani nechcem vychovávať. Okrem toho že ak svoj názor považuješ sama za nepopulárny neznamená, že ho niekto nemôže považovať za scestný. Dokonca ani to, že scestný skutočne byť môže. To sa nijak nevylučuje.
Ja ti ani neviem 😆je mi uplne jedno ci su moje opinions unpopular or popular. Su moje smerodatne pre mna druhi nech si myslia veria co chcu .
Že používať anglické slovíčka v slovenčine je vrchol trápnosti.
Vysoká škola je často preceňovaná a pri mnohých povolaniach totálne zbytočná.
Hormonálna antikoncepcia sa nikdy ani len nemala dostať na trh.
Povinné očkovanie je zásah do slobody jednotlivca.
No a už radšej končím, lebo tu dostanem riadnu nálož 😅
@ku_uk Rozdiel je ten, že ty nie si dieťa a ja ťa ani nechcem vychovávať. Okrem toho že ak svoj názor považuješ sama za nepopulárny neznamená, že ho niekto nemôže považovať za scestný. Dokonca ani to, že scestný skutočne byť môže. To sa nijak nevylučuje.
@anonym_75c378 asi si sa v tom našla. Mne zas príde scestné, to, že máš potrebu pisat komukolvek, že ma scestné nepopulárny názor. Daj sa do kludu 😂 môj nepopulárny názor je, že si mimo.

Že je každého osobná vec, dokedy kojí alebo dáva UM svojmu dieťaťu a druhí to nemajú čo komentovať.