Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
odkial vlastne to slovo ten nazov upir... ako vzniklo a preco a co ak je na tych poviedkach a bajoch aj nieco pravdy,prehladavam net nacitala som toho kopu,niekedy mam pocit,ze je to aj mozne...
@kavaapalma kedysi to spajali s porfyriou, dnes uz tato choroba asi nie je bezna a ak aj niekto pije ludsku krv, urcite to nebude upir, ale nejaky psychopat 😉
Btw, neda mi to neopytat sa, kedze som nedavno uplnou nahodou otvorila a co-to precitala z inej temy tu na mk...Ako sa to da spojit - clovek veriaci v Boha a upiri?
@gabika7706 to je tazka tema,preco maju rimokatolicky knazi deti...
a preco existovali aj kanibali a kto vie ake kmene este ziju neobjavene niekde v amazonskom pralese
@kavaapalma 😀 😀 bacha na to aby tě ňákej upír nepřišel zakousnout 😀 😀 😀
@kavaapalma jasne, je to tazka tema, len nad tym uvazujem, odkedy som to citala...
knaz ako taky je tiez len clovek a k cirkvi sa tu vynadrovat nebudem, lebo mi pije krv uz dlhsiu dobu 🙂
kanibalizmus je ale o niecom uplne inom, urcite aj dnes sa este najdu kmene, ktore sa chovaju pre seba navzajom, ale toto podla mna vobec nemozes spajat s upirstvom.
Mne islo skor o ine, ale asi sme sa nepochopili, alebo tu nie je na to priestor...
@gabika7706 ja viem ze sa to neda s tymto porovnat... co sa tyka cirkvi tiez ma vytacaju niektore veci,ale to asi nepatri do tohto fora... co sa tyka upirov ako takych,je to skvela tema nametov na knihy,ci filmy,je to sci-fi...tak ako aj ufo...
len mna niekedy bavi zahlbit sa do toho,odkial to je , preco to tak je, zistovat co a ako...
ak sme sa nepochopili,tak sa pochopime 😉
@gabika7706 to bolo n a FB, však? 😀 😀 😀
@nini78 bolo, ale nie vsetci su na FB 😉
@kavaapalma tak ale CarteR Burwell tam napr. fans stranku ma 😎
@gabika7706 😉 😉 😉 , ale váčšina tam je 😀 😀 😀
@nini78 no veru, sice mimo temu, ale Socialna siet ma 8 nominacii na Oscara 🙂
neviem si predstavit,zeby som travila vácsinu casu dna pisanim po socialnych sietach,ved to uz zacina byt tazka diagnoza zavislosti...
kto vie kolko ludi tam ma v kolonke priatel aj stovky mien a pritom sa neda hovorit o realnych priateloch,s kolkymi z nich maju osobny kontakt,ze si vyjdu von na kavu... to je len moj nazor,aby sa zas niekto do mna nenavazal...
viem,ze na antioskary je nominovana TW Sumrak....................... na oskary je zas nominovany aj film Pociatok ja som ho videla a mozem povedat,ze je to blud....najlepsi na celom filme je len Caprio...
lenze na malinu je nominovany aj sex v meste2... paradoxne filmy ktore zarabaju najviac... 😅
@kavaapalma ale veď ani ja som tam neni celý deň, keď sa pozriem na koníka tak nakuknem aj na FB, a cudzích ludí vôbec nemám v priateloch, mám tam asi 40 ludí, a to skoro polovica sú bratranci a sestranice, je len na konkrétnom človekovi kolko tam je, myslím že keď som tam počas dna asi 3 krát po nejakých 15 minút, to nie je závyslosť, akurát večer tam tam pobudnem s babami trochu dlhšie keď deti spia 😉 A myslím že som sa do teba vôbec nenavážala, tolko len môj názor.
@kavaapalma aby sis tu zachvilku nekvákala sama...protože my budeme na FB 😀 😀 😀 😀
@nini78 a preco si myslis,ze som myslela teba 😉 to neeeeeeeeeeeeeeeeee
je to len moj nazor a necem ho rozoberat,to bola len taka poznamka...
@bella.cullen chod si kludne kvakat na FB 😝
ja nie som len na tejto stranke
velmi nestiham,ale vidim,ze som o nic neprisla... 😉
@nini78 uz ani ty sem nechodis,ostatnym sa necudujem su na FB... no neva... idem vypisovat inde...
musim to napisat huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TW nedostal ziadnu zlatu malinu,akurat Jasper,ale to len preto,ze hral v tom druhom filme...
su trapni ti, co nadavaju na TW...ono to vacsinou tak byva, ze ti "premudli" nadavaju na hudbu/filmy typu ked mnohe mlade baby to zboznuju...to je jak TW, miley cyrus, justin bieber, harry potter atd...vsetci maju masivne kampane, zarabaju velke prachy a vela obdivovateliek teenegerov. 🙂 Takze ked sa vzdy nieco nove objavi, co ma uspech a zeru to aj babenky, tak hned je ostra kritika...nama od takych co napr. ani ten film nevideli. 🙂 Podobne reci neberiem vazne... 🙂 🙂 Kazdopadne neviem za co by to malo ziskat zlatu malinu? herci to hraju dobre, scenar je dobry sak podla knihy, hudba je super..a jasper? no tak ma take zvlastne pohlady pretoze bojuje vnutri v sebe s tym pokuseniom..tak jak sa mal tvarit? ako stastlivec???? 😀 😀
@dayanka jasper nedostal malinu za TW, ale hlavne za iny film... a neviem, ci to tu mozem napisat, ale TW nie je dobre spracovany film... to, co mu pridava na popularite nie je jeho kvalitne spracovanie, ale hlavne knihy (o ktore sa scenar len trosinku obtrel, uprimne-vela veci je vo filme inak ako v knihe) a v prvom rade Pattinson a ini herci... to je to, na com cely film stoji... takze nie si daleko od pravdy, ze ked nieco zeru babenky ci teenageri, kritici na to hladia krivym okom - lebo tato skupina nema popravde velke naroky na kvalitu 😝 staci sladka tvaricka, par usmevov a uz je uspech zaruceny... ale nie kvalita... takze tak.....
a na zaver dodam, ja som veeeeeelkyyyy fanda TW, Pattinsona milujem, ale tie filmy vobec nemusim pozerat! staci mi kniha a sem-tam nova fotka Roba 😉
@cruela ja som hovorila o jasperovej nominacii, nie vyhre....kazdopadne nie som teenagerka a aj tak sa mi pacia tie filmy. Mam rada cely ten pribeh, taktiez aj hercov, najma Kristen...nemyslim si ze to zle hraju a ze by to malo malu kvalitu. Filmy si osobne nevyberam podla sladkej tvaricky...ale pribehu, kvality hereckeho umenia, emocii, ci to vo mne nieco zanecha....
Ale kazdy ma svoj vkus. 🙂 Nikomu to neberiem, len mi pride hlupe takt verejne tieto filmyy "zohavovat". 🙂