Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@bella.cullen. jaké krásné upíry jsi sem dala, o mnoho hezčí než Edward 😵 😵 😵 😎 😎
@bella.cullen. nádhera......
@zuzik.3 že jo 🙂
slahnute 😝
@zuzik.3
@bella.cullen. Edward je lepšííííí
oba jsou dobří!!!!!!!! 😉 jeden pro nás a druhý pro vás 🙂
ja som v robote a odtialto mi nejdu pridavat fotky ☹ nemozem dat moje najoblubenejsie....
@bella.cullen. táto je špeciálne pre teba!!!
@zuzik.3 tak tak, Klausa mam v zuboch doteraz a zrejme to tak zostane, kym neurobi nejaky dobry skutok 😵
@zuzik.3 presne to beriem 😀
@gabika7706 ja som na tom podobne, ale ja neverím že urobí dobrý skutok, toho Stefa mu tak lahko neodpustím 😠 😠 😠
Bože babýýýý veď ja mám aj deti, toto keby videl moj ...
ok, ked nemozem dat fotku, das aspon link 😉 http://gallery.robertpattinson.org/displayimage...
prehodim vyhybku, kto uz videl Vodu pre slony? 😝 teraz nemyslim baby z FB ;)
@gabika7706 asi len ty!!!
@zuzik.3 to nam veru utechou aj je 🙂
@gabika7706 ja sa na to chystam az ked docitam knihu... a tak tvoje prispevky o filme som radsej aj na FB ignorovala, aby som nesla do kina s predsudkami a nejakymi ocakavaniami 😀
@cruela sorry, snazila som sa co najmenej napisat, ale niektore veci mi nedali....ale kamoska to videla inak ako ja, tak asi ja som ta.... no nic, vsak pozries, zhodnotis, povies
@nini78 děkuji tu miluju!!!!! 😵

@kamilecka keby si videla v akom stave su moje knihy 😀 osuchane, pochytane, furt ich citam... aj ked teraz mi to ide trochu tazsie, lebo som si celu seriu kupila aj v anglictine a s tym sa trochu pasujem, to mi uz nejde tak rychlo.... a iste nepredam ani jednu seriu 😉