icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

kavaapalma
10. jún 2011

@bella.cullen nie nenosim,uz ho ta dotycna predala a ano som dost ujeta 😉 ved mam diagnozu TW

nini78
10. jún 2011

@kavaapalma ešte že tak...
@cruela

beruska.zuzanka
10. jún 2011

čaute kočky, teeeeeeeda, že aká správa, že Pattinson je gay 😅 😅 😅 akože nejako ma to nerozhádže, neviem, ako ste na tom vy?
ale ako hanblivo to priznal 😝 😎

cruela
10. jún 2011

@kavaapalma no, tak to by ma zaujimalo, ako porovnavas dabing s originalom... mierne o tvojej english pochybujem vzhladom na to, co si povedala o tom videu... o gayoch ani ziadnom pripustani si niecoho tam nie je ani zmienka....

gabika7706
10. jún 2011

Podla mna nepriznal nic 😝 Ja tiez mozem pripustit kadeco 😎

kavaapalma
10. jún 2011

@beruska.zuzanka podla mna je to total kravina,on sa zahrava s mediami ako sa mu chce,ved urcite ma obrovske mnozstvo fan aj medzi gaymi ... mna to netankuje,lebo ja som do Edwarda 😉 ,nie do Roba

kavaapalma
10. jún 2011

@cruela sak ja neviem tak dobre viem ze ty vies tak daj vediet o com tam tocia

beruska.zuzanka
10. jún 2011

cha, pustila som si to ešte raz a nahlas a o chlapoch fakt nič nespomínal 😅 😅 😅 😀 😀 😀

cruela
10. jún 2011

@beruska.zuzanka spominal chlapa... ze by ho chcel pobozkat....

beruska.zuzanka
10. jún 2011

pýtali sa ho niečo v zmysle, s ktorou celebritkou by sa ešte, alebo tam ešte nebolo, neviem, s ktorou by sa rád bozkával? alebo ktorá najlepšie bozkáva, alebo čo? zachytila som Rachel Weisz 😉

beruska.zuzanka
10. jún 2011

@cruela aha, tak potom som už totál mimo

beruska.zuzanka
10. jún 2011

😀 😀 😀

kavaapalma
10. jún 2011

to sa mam este co ucit,ach joooooooooooo ☹

beruska.zuzanka
10. jún 2011

@kavaapalma joooooj, ja som z English maturovala a Ti poviem, že všetko od začiatku sa učím a musím ešte veľa veľa pilovať, lebo naša školská angličtina to je des bes... 😝

jitula1984
10. jún 2011

ahoj. myslím, že nějaké knihy, nebo motivy s twilight a dalšíma věcma z filmu měli v této hračkárně www.euroforce.cz .po minulém nákupu jsem dostala 33% slevu na další nákup. tak jí kdyžtak zkuste jestli funguje. kod je DJ33 jo a dopravu tam měli zdarma. ahoj Jitka

kamilecka
10. jún 2011

Nic o gayoch sa tam nehovori....to odkial mate taky preklad ...ani o gayoch ani o tom ze je gay 😀 😀 😀 😀 takze klud 🙂 ihihihihihiiiiiiii

gabika7706
10. jún 2011

@beruska.zuzanka Ricky Gervais 😉

kamilecka
10. jún 2011

@beruska.zuzanka to nebola ziadna zena ale Ricky Gervais.... 😀 😀 😀 a doplnene slovami, mam ho velmi rad 😀

beruska.zuzanka
10. jún 2011

no čo no, tak som mu dobre nerozumela... 😅 😀 😀 😀 ale v podstate ma jeho sexuálna orientácia nejako nezaujíma 😝 😎

katyka325
18. jún 2011

ahojte neviete mi poradit nejaký super upírsky film okrem :Kráľovná prekliatych, Interview s upírom, Twilight 1,2,3 underworld,dracula, van helsing, nech vojde ten pravý ? prosím chcem si niečo pozriet a neviem čo lebo som skoro všetko už videla ☹

nini78
18. jún 2011

@katyka325 ak ti nevadí serial pozri si Moonlight, alebo the Gates 😉 , ale moonlight je lepší...toto je krásny upír Mick...

julianka777
20. jún 2011

supeeeer diskusia 😀 zboznujem Twilight 🙂

beruska.zuzanka
20. jún 2011

@nini78 jeeeeeeeeeej 🙂 😵

nini78
20. jún 2011

@beruska.zuzanka dobre preštikaj, je tam toho veľa, strááááášne veľa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
20. jún 2011

@nini78 totok si videla? mne tam niektorí herci nesedia do tých charakterov 😕 tak som an to prevelice zvedavá 😝 😎

http://www.twifans.com/profiles/blogs/breaking-...

beruska.zuzanka
21. jún 2011

@nini78 jj, na viacerých stránkach som ich našla a väčšinou všade iné zábery 😀

julianka777
21. jún 2011

@beruska.zuzanka
@nini78 ale niektory su celkom fesaci 🙂