Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
neviete,kto naspieval hlavnu piesen k Breaking...? a kedy to asi vypustia do radií?
@beruska.zuzanka ak nieco mas sem s tym 😉
@kavaapalma ja? kde? čo? ako? prečo? 😕 😀 😎
@beruska.zuzanka ci nahodou nemas nejake nove infosky o filme...ja velmi nestiham behat po nete,lebo mam toho teraz vela...
@kavaapalma ahaaaaaa, no, tak to sa pýtaš tej pravej 😀 😀 😀 ja nestíham nikdy, nielen teraz 😀 😀
@beruska.zuzanka tak to neva...jak sa zas zadazdi,tak bude casu...
@kavaapalma no, to radšej ee, bo ma dieťa zožerie aj s botami, vieš čo tu bolo, ke bolo tak hnusne? 😝 😝
@beruska.zuzanka viem si predstavit,mam kamosky s malymi zbojnikmi 😀 a teraz dakuju za slnko,inak bolo na nevydrzanie...sak aj pre dospelaka JE TO DOST ked furt prsi a leto v prdeli... 😝
@kavaapalma "....premiéra Breaking Dawn na Slovensku bola presunutá o týždeň skôr, takže v kalendári si môžete poznačiť dátum 17. 11. 2011. V ten istý deň sa koná premiéra v Česku a je to tiež deň pred svetovou premiérou...."
http://www.breakingdawnmovie.org/
https://www.youtube.com/watch?v=MCfFuzpvi3Q@gabika7706 krasne dakujem si ma velice potesila a akurat ten den je statny sviatok,takze bude volno a tym padom nebude problem ist do kina...
@kavaapalma noo, tak ja co som uz 6. rok doma som ani nezaregistrovala, ze aha, 17. november statny sviatok 😀
@kavaapalma no neviem či by som s nimi išla po ulici, mne prídu také babkovské 😉
babenky a pozerate tiez upirske denniky???? 🙂
@lucyka1 no jasné 😀 😀 😀 😀 😀 , a toto je nič 😉 😉 😉 , a neni som tu sama 😀 . A jasné aj VD sledujeme 😅 😅 😅 , ale no to je väčší odborník a maník @bella.cullen, však 😀 😀 😀
@nini78 teeeda super fotky, sorry baby, že ničím neprispievam, ja sa tu chodím pokochať sem tam a idem ďalej 😅 😀 😀 😀
@lucyka1 pozri si stranky dozadu,je tam toho dost... 😉 a prispej aj ty,nech sa je naco divat...
@gabika7706 Gabi , keby sem ešte občas zavítala bella, to by až potom bolo fotiek 😀 😀 😀 😀
@nini78 😀 😀 😀
hej hlavne by nam to tu total zadejmonovala 😀
vsak na Damona sa tiez da kuk 😉
@kavaapalma rada by som ale ja to moc neviem.... ale som rada ze som nasla babenky co tym tiez ziju ako ja 😉 napr. tie upirske denniky mam tiez velmi rada a cez net ich mam popozerane vsetky diely a cakam na september aby som mohla pozerat uz 3seriu. a v neposlednom rade samozrejme twilight milujem. tesim sa ked ho uvedu v kinach. myslim ze v novembri??? 😀
@lucyka staci,ze sem k nam budes chodit,lebo my sme tu zavislacky,teda hlavne ja,aby som nehovorila za vsetky...
lebo niektore viac ficia na VD...kazdemu co je libo 😉

@beruska.zuzanka ale ano , aj keď taká nejaká zmetená som odchádzala 😀 😀 😀 , ale veľa tomu pohol aj 3D efekt 😎