Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@kavaapalma vsak do KE to nemate tak daleko, volny den, urobte si vylet do Optimy a ukoncite kinom 😵 (aj ked tiez na 100% neviem, ci to pojde 17teho, ale multiplexy by to mali zacat hrat v rovnaky den)
ved hej mozme spojit prijemne s uzitocnym 😀
prva kniha precitana 😎
ja čítam piatu :D
@nini78 ja velmi nestiham...dnes som sa zacitala do dvojky...mam viac casu,lebo sa citim mizerne,asi ani na nocnu nepojdem...
a dnes mi dosiel privesok na mobil s Edwardom... tak sa vytesujem...
ahojte kocky. poculi ste o filme moja chuva je upir. ??? vraj je to pre fanusikov twilightu. mam to uz stiahnute a chystam sa to pozerat. uz ste to videli??? myslite ze je to fakt dobre???
@lucyka1 ku TW ma ta dobrodruzna komedia na hony daleko...nevidela som ho a ani sa nechystam,videla som ukazku a citala obsah plus k tomu komentare... ale kazdeho nazor je iny...
@lucyka1 ja zatial na Disney channel pozeravam (skor pocuvam) len to, co moje dieta rano pozera pred odchodom do skolky, toto islo tusim niekedy vecer, takze som to nevidela, ale ani sa nechystam, podla ukazok to bola (je) riadna somarina - moj skromny nazor 😉
@gabika7706 suhlasim s tebou na 120%....
@gabika7706 mas velike Dakujem... uz som si to rovno stiahla do mobilu... nechystam sa tej zavislosti vzdat...
@kavaapalma odkial máš tie prívesky?
@gabika7706 diki 🙂))
@nini78 mam ich kupene z mimibazar.sk cena 2ecka za jeden kus,ma ich tam viac aj klucenky... ak chces tak ti do ip napisem meno predavajucej dodavka mi prisla bez problemov... a vidim ze @gabika7706 ma predbehla 😀
@kavaapalma ano, vcera som mala taky den, snad nevadi
@nini78 aj drazu som rano predbehla, obcas sa zadari
@gabika7706 samozrejme ze nie,praveze som rada,ze vies kde co,lebo ked mi bude treba poradit,tak viem,ze ma nenechas v stichu..ja som vcera taky cas uz bola na nocnej...ktoru knihu uz citas?
@kavaapalma myslis tie knihy, co cita aj @nini78? Ja ich necitam 🙂
jaj @gabika7706 ja som si myslela,ze si sa nechala zlomit aj ty... 😅
@kavaapalma nie nie 😎 jedine, co som pozrela navyse bol Moonlight, inak len TW a VD, tie knihy vyzeraju zaujimavo, ale nebudem ich citat.
@gabika7706 ja som dočítala 6...
@gabika7706 ani v zime ???
@nini78 ani v zime 😎
@nini78 ja som este len na trojke o Zsadistovi...zaujimave,ze jeho draha sa vola Bella,lebo ihned sa mi to spojilo s tou Bellou...
teraz mam poubedky to pochybujem,ze stihnem nieco precitat...ved uvidim...
Stefanovy deníky odhalují temný začátek zrodu upírů!
@gabika7706 jeeeeeej, to je sladké video 😵 😅 😎

@nini78 to nesranduj tak ked u vas az 24-ho tak potom tu na vychode az kedy? Rozpis kina na november este nie je,teraz si mi dala klina do hlavy...a mne toho 17-ho v pohode pasovalo,kedze je volny den...
Zacala som citat BČD a zatial len prvu knihu,vcera som skoncila o desiatej vecer nemohla som sa od nej odtrhnut je velice zaujimava super citanie...skoncila som na 150strane,myslim,ze pred 15.kapitolou...
Fakt odporucam...Tu dopisem a idem citat dalej...