Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@lucyka1 bez tituliek hned v piatok rano, s titulkami niekedy v piatok vecer, prip.v noci..ja taham na dvakrat, titulky dodatocne vkladam do filmu, necakam na film s titulkami ;)
@lucyka1 ja tak isto ako
@gabika7706 vkladám si titulky do filmu sama, neviem ako teraz ale viem že niekedy dávnejšie býval film s vloženými titulkami až niekedy v sobotu na večer a aj to boli také titulky že hrúúúza, ale teraz neviem...
ja stahujem na torrentoch cez azureus program... ako dlho to trva n ulozto? a kolky diel je vlastne aktualny? uz bola 12tka?
@mihanka 12tka bude teraz v piatok. Na uloz to to trva rozne dlho, u mna vacsinou do 20 min max (ak sa bavime o VD) Stahujem ako neprihlasena cez tzv "obmedzene" stahovanie, tam je to obmedzene na 300 kB/s. Titulky mam stiahnute za par sekund.
@gabika7706 aj mne to trvá zhruba 16-17 minut, ale musí to byť ráno alebo v noci okolo 23.00 lebo inak to ťahá aj vyše hodiny 😒 , ale ráno je to v pohode...titulky sú hádam za 2 sekundy
@gabika7706
@nini78 diky moc. a kde stahujete titulky???
@gabika7706 ano VD som myslela 🙂 chcela som to pre porovnanie vediet...tak potom je to cez torrenty o nieco rychlejsie - mám to stiahnuté za cca 10minut, titulky tiez tam stahujem a sú hned, ako vase... len je to cez program azureus, co zabera miesto v pc 😉 ale tiez je to tam nahodene len v piatok rano - aj titulky, ale ja to pozeram s ang titulkami... takze je to to iste 🙂
@lucyka1 uz som si pozerala aj ja taky darcek na nete 😀
original twilight sagu dvd maju len ceske? 😕
@mihanka keby som sa prihlasila na uloz to, tiez to mam rychlejsie, ale kde nemusim, tam sa neregistrujem 🙂 Nevadi mi, ze to stahuje dlhsie, uz je to taky ritual, porobim zatial okolo deti co treba a pod...
origi DVD su len s ceskymi nazvami, ale ked nepotrebujes titulky, mozes kupit origi s anglickymi 🙂
@gabika7706 ja to aj tak nepozeram v piatok - sobotu... pozeram, ked ide muz z domu 😀
no tak prave radsej by som origi US DVDcka, ale su asi drahsie ako s ceskymi nazvami, ale pravdupovediac nehladala som nejako intenzivne, este si to pokukam 🙂
@mihanka no neviem, v UK napr. http://www.ebay.co.uk/itm/Twilight-Saga-Eclipse... plus posta...o nic drahsie Ta to nevyjde ako origi DVD kupovane v SR.
a amazon http://www.amazon.com/Twilight/dp/B001T5D6LK/re... ... urcite su aj ine stranky, toto su asi take najbeznejsie, co ma napadli. Ja som napr. za New Moon dvojdiskovu ediciu aktualne v case vydania dala skoro 20 €, teraz stoji niekde 11 € a v slim baleni 1disk dokonca 5 €...
Ahojte baby, ja som minule uskutocnila neuveritelny objav 😀 Aj ked mozno ste tu stranku uz nasli a ja som len pribrzdena 😀 Totiz straaasne som zacala tuzit po takom nejakom prsteni, ako ma Bella zasnubny 😀 a napadlo ma, ci neni nejaky twilight e-shop, kde by nieco take mali 😀 nasla som, ale niekde v Australii 😀 a potom, cuduj sa svete, som objavila aj na Slovensku a maju tam uplne neuveritelne veci 😀
http://www.obchodhraciek.sk/katalog/filmovi-a-a...
A je tam aj ten prsten 😀 dokonca aj replika toho hrebienka, co mala v svadobnom ucese (keby som uz nebola vydata, hned ho objednavam 😀 )..No ale celkovo tam maju take super veci, ze keby som mala o 10 rokov menej, tak kupujem asi vsetko rad radom 😀
@nini78 To ze som vydata som myslela v suvislosti s tym hrebienkom, co mala Bella v svadobnom ucese 😀 😀 Ze uz by mi bol nanic 😀 No to by sa manzelovi teda nepacilo, on je totiz na Edwarda alergicky, ked ma vidi, ako sa vzdy na neho zamilovane pozeram ked kukam Twilight 😀 😀 😀 no ja strasne chcem ten prsten, len tam neni napisane ani aka je to velkost ani material, tak som tam napisala na to otazku, som zvedava, co odpisu a hlavne kedy 🙂
@ciusinka nie si sama,aj moj manzel je na neho hrozne alergicky a niekedy sa kvoli tomu filmu dokazeme riadne pohadat... hlavne,ze on vecne cumi na blby sport 😠 a ovladac je jeho druhe alter ego v ruke.... 😠
@kavaapalma No presne, futbal, hokej, ked davaju Sportove noviny musim byt vzdy ticho, lebo kazde slovo musi pocut..Pozname 😀
@ciusinka a co to bolo za kriku,ked som si na dvere vycapila veliky plagat akurat s BD... ale vydupala som si ho a zostal tam...
@mihanka neviem ale ja to mam od svokry z pumpy, co tam predava dvd-cka. a je to ceske... tak neviem ci aj v slovencine... 😅 ale veeeeelmi sa z neho tesim. 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 a iba môj nazor- asi slovensky dabing by som ani nechcela, ked niekedy pocuvam v telke ako v slovencine dabuju tak hrôza.... 😔
@lucyka1 ja si pockam na vsetky komplet casti a ja si ich chcem kupit origos v angline....v slovencine co davali Sumrak som to ani nedopozerala,lebo ... no hrůza...
@kavaapalma prave to som mala na mysli, ze v slovencine.... no hrôza....
@gabika7706 dakujem, si zlata, popozeram si to a pohladam nieco...
veru v slovenčine hruza, ja celkovo vsetky filmy pozeram original v anglictine aj titulky radsej anglicke...
@ciusinka aj ja pokukavam po prsteni, ale to uz by aj u nas bola hadka, nechapem preco, ved voobec nie som twilightsialena... 😀
@mihanka No praveze kupodivu ked som link na ten prsten poslala mojmu muzovi, tak mi hned povedal, ze mi ho kupi 😀 som kukala ako puk 😀 tak teraz uz len cakam, co mi odtial odpisu, uz som tam vycitala, ze to ma byt striebro (ved bodaj by nie za 35 eur), ale neviem velkost..
Mna inac najviac pobavili v tom obchode papierove figuriny v zivotnej velkosti 😀 😀 😀
@ciusinka moj muz o tom prsteni nevie, zatial nebudem pokusat, lebo nasiel mi toto a uz mi vyplnil objednavku 😀
http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?...
inak prsten aj s obruckou ma target (USA) za 30dolarov, ale neviem, ako je to s dodavkou do europy...

baby dostala som od svagrinej dvd-cko so vsetkymi castami twilightu aj s tymto poslednym, vlastne predposlednym 😉 ja som z toho taka nadsena ze normalne najkrajsi darcek 😀 konecne ich mam vsetky pokope....
ozaj a neviete kde sa bude dat sledovat serial upirske denniky okrem kinotipu??? diky moc 🙂 vraj to tam uz nebude ☹