Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
ahojte..ja som cisty zavislak na vampire diaries, frcim na filmoch interview with the vampire, queen of the damned....ale ze furt.
Hned ked odvysielaju denniky, stahujem a kukam, neznasam ich slovensky dabing...a ujo Damona by som najradsej zjedla 😀
@kavaapalma ja teda online nepozeram uz na nete nic.. @vendi77 vacsinou je vsade nejaky limit (napr. na megavideo bol 74 min tusim, potom 30 min pauza...)
ale tak narychlo ujo gugl ponukol:
http://www.zkouknito.cz/video_79948_breaking-da...
http://www.otv.sk/twilight-saga-rozbresk-1-cast...
treba len skusat, tych stranok je vela, urcite je lepsie si to stiahnut ako pozerat online...
@gabika7706
@kavaapalma ja tiež všetko sťahujem, nemám nervy na tie sekané pohyby :-P
@kavaapalma nechod tak daleko 😀 . ja pozeram len 2. seriu na ct2...ale aj tam uz tusim zmenili dabovanych hercov
dakujem baby, stiahla som si to na ulozto.cz a tak som si to pozrela...🙂
@vendi77 tak to som rada... @latkove_plienky no ahojky vitaj medzi nami zavislackami 😉 ty joooooooo,ze dobry nick... ako Damon je super pekny vsetko,ale u mne je jednoznacny vitaz Edward...
@nini78 vies mi prosim ta poradit,ci sa uz da stiahnut dalsia online kniha o BCD?
myslím deviatku...
@kavaapalma to je tá o Payne?
ale to je jedno, čo viem tak boli pozmazávané, lebo baronet začal robiť problémy. A veru som ani nehladala, ja ich mám kúpené 🙂
@nini78 aj ja si ich planujem kupit do svojej zbierky,len chcem od prvej casti postupne,lebo naraz je to dost penazi... vcera som citala na jednom blogu-skvela babenka obsah knihy o Payne a ze dost vlazne o nej,no situacia graduje okolo W a B........tak hlavne o toto mi ide a som zvedava ako to dopadne...skusim este behat po nete,ale kde nic tu nic... stacilo by na chvilu,aby som si to stihla stiahnut... rozoberali sa tam aj obaly knih,ktore su na slovenskych vydaniach a no des a hruza... 😠 su tam aj dalsie serie knih,ktore stoja za precitanie... takze uz viem do coho sa na buduce zahryznem 😀
@gabika7706 vcera som si pozrela najnovsiu cast Underworld-u a no dala sa,ale uz je to take roztiahnute a zas to skoncilo tak,ze bude dalsia cast...
@kavaapalma hm, to uz asi nebudem pozerat ...
kto sa chysta na Dark Shadows?
Babulky, no co poviete na toto? http://bijak.blesk.cz/clanek/bijak-filmove-hvez...
@gabika7706 no ja urcite neeeeeeeee... co sa mna tyka tak je to dobra pakarina...
@ciusinka no teda to prirovnanie mi riadne dvihlo tlak... kazdy je jedinecny original,ale ja tam nic podobne nevidim
R.P. je ovela,ovela,ovela krajsí a najviac sexi... ten kto clanok napisal a pustil do obehu len robi reklamu bollywoodu...........
@kavaapalma Tim Burton robi dobre filmy, ja som teda zvedava a pojdem urcite. To, ze je to navyse akoze upirska tematika je len bod k dobru 🙂
@gabika7706 nemyslim si,ze je zly reziser,ale pozrela som si ukazky a precitala nejake recenzie a mna osobne to akosi neoslovilo...
@kavaapalma ad recenzie - v poslednej dobe mam pocit, ze recenzie pise kazdy, kto ma s prepacenim v r..i dieru a dany film ani nevidel...Na tento film som necitala ziadne, precitam, az ked si ho pozriem. Ocakavam, ze sa na tom filme zabavim, tak snad to tak bude 🙂
@ciusinka no neviem, ja si sexi chlapa predstavujem inak a urcite sa neda porovnavat s RP
@gabika7706 s tymi recenziami mas scasti pravdu... tak potom napis ako bolo na filme 😉 pre mna je uz v kalendari poznaceny modrym datum 18.11 😀
@kavaapalma
@gabika7706 No ved toto, akoze ja ked som ten clanok citala, tak som myslela, ze odpadnem 😀 ako mozu hentoho herca vobec porovnavat s Robertom a povedat, ze je rozhodne rovnako pritazlivy a sexy ako on, neskutocne 😠 to musel pisat niekto s rovnakou inteligenciou ako ta pipina, co pisala vtedy recenziu na BD 1 do Pravdy 😠
@ciusinka suhlas na 120%......... u mna vedie TW.......a zazrala som sa do BČD.........
beriem aj TB serial a aj VD.........
@kavaapalma 18.11.? http://www.csfd.cz/film/281757-twilight-saga-ro... pisu, ze 15.11. premiera
a teda VD vcera 😖 po prvy krat som bola z toho uplne mimo
@gabika7706 teraz som sa na ten datum blizsie pozrela a nasla som,ze premiera v Amerike je stanovena na 16.11.........no naisto potvrdene to nemam,ved sa docitame 🙂 ....................
a co s tymi VD ja som to kukla len po tu cast,kde Damonovi jeho brat zachrani zivot po uhryznuti vlkolakom a zatial on sa zacne menit na zleho... dalej co je to netusim.......
@kavaapalma jaaj tak to Ti nemozem povedat, vsak pozries raz, vcera skoncila 3.seria, dost blbo 😖
@kavaapalma Dark Shadows splnili moje ocakavania,miestami sice trosku prestrelene (hlavne ku koncu) ale inak sme sa dobre zabavili 🙂
@gabika7706 😀 😀 😀 hlavne , ze je zabava
@gabika7706 keď ja Deppa fakt nemusím...

@gabika7706 @nini78 poradte pls @vendi77 lebo ja v tom az tak dobre neficim ako vy...