icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

martinkova24
20. nov 2012

@kavaapalma kukni na uloz to ja som si vcera stahovala 🙂 akoze koniec je pecka 😀

kavaapalma
20. nov 2012

@martinkova24 hej ale mi tam stale vyhadzuje len trailery a nie film na stiahnutie... tak mi to prosim skus presne napisat,ako si to tam zadala...

mihanka
21. nov 2012

@kavaapalma ja som bola uz 2x a este sa chystam, ak to doma rozchodim 😀 bolo to skvele uzastne, koniec je teda riadna bomba, hoci som ich odhalila uz v prvych sekundach bitky... Renesmee krasnučka mala, len grafika nebola celkom na 100% ale dalo sa... ja to uz tiez mam, celkom ok CAM verzia, bez titulkov v anj... 🙂
urcite chod, ved kino je klimatizovane, snad ti bude kazdym dnom lepsie a este to urcite budu hrat nejaky ten tyzden-dva 😉

martinkova24
22. nov 2012

@kavaapalma http://www.ulozto.cz/xux8v9P/the-twilight-saga-...
kukaj podla casu malo by to mat okolo 01:41:15

kavaapalma
22. nov 2012

@martinkova24 @gabika7706 @mihanka dala som stahovanie,tak uvidime,v komentoch pisu,ze kvalita je velmi dobra,ale je to bez titulkov,len cisto origos,co mi vyhovuje,radsej pocujem ich hlasy... neskor si k tomu najdem aj titulky...
hlavne nech to kuknem a to este dnes aj ked predpokladana doba stahovanie je 180minut tak uvidime... ja ani spat nepojdem,taka som nazhavena 😵 😵 😵
a kukla som kino program u nas na december a BD 2 tam ani nahodou nefiguruje,takze mozno az po novom roku a ked bude,tak uz si to urcite nenecham ujst... kino sala je sice klimatizovana,ale mne staci vona pukancov,ci dakej vonavky a som ze brrrrrrrrrrr.......

gabika7706
22. nov 2012

@kavaapalma titulky nie su, ale obraz aj zvuk je OK (myslim, ze martinkova24 Ti dala ten isty link, co ja rano) , tak ked sa Ti to podari stiahnut, uzi si to ;) Vsak v podstate vies, o co ide, az na "drobne" prekvapenia ;)

kavaapalma
22. nov 2012

@gabika7706 ano presne tak je to ten isty link,takze velke dakujem vam obom...

martinkova24
22. nov 2012

@kavaapalma no ja som si to tiez este raz stiahla aj ked som to uz vydela lebo som to mala v mp4 a na krivo 🙂

kavaapalma
22. nov 2012

@martinkova24 zaklad je,ze to mame... no ci pistol vyzera to,ze to bude fest dlho stahovat,dako mi klesa rychlost 😠

kavaapalma
22. nov 2012

do pi pi pi 😠 😠 😠 jaka som nasrata, v polke stahovania mi to zrusilo,ze chyba,ma ide slak trafit 😠 😠 😠
a zajtra tu nebude elektrika od siedmej do pol piatej vecer.......moje nervy...

gabika7706
22. nov 2012

@kavaapalma :( rano si privstan, kym budete mat elektrinu a nechaj stahovat este raz ;)

kavaapalma
22. nov 2012

@gabika7706 stahujem to uz teraz,necham bezat pc celu noc a dufat,ze to stihne do siedmej rano,kedze stale mi vypisuje pomala rychlost,ale skusam... bo jak zapnu el.tak sa nato hned vrhnem ...

kavaapalma
23. nov 2012

tak az do het mi to nevyslo 😠 😠 😠
videla som len dakych 15min z filmu,jak ulovila pumu a ked jej isli ukazat malu,tak slus....mojmu notebooku asi riadne hrabe,brasko nie je doma,tak dam stahovat z jeho...

kavaapalma
23. nov 2012

no tak mna totalne ide rozhadzat,bodaj by mi to nestiahlo,ked uz je ten subor vymazany...
help me ☹ ☹ @martinkova24 @gabika7706

kavaapalma
26. nov 2012

@gabika7706 uz mam uz som videla a nemam slov... najprv som len zhrozene kukala,ze co sa deje a chcela som uz zacat nadavat,ze sa riadne sekli od knihy,esteze som to najprv dopozerala...

stevka193
28. nov 2012

da sa este niekde stiahnut ta najnovsia cast twilightu? na vsetky linky co ste sem dali ked kliknem vypise mi, ze subor bol zmazany... 😒

stevka193
29. nov 2012

aaaaa... uz staujeemm.... 😀

kavaapalma
29. nov 2012

a ja som si konecne objednala vonavku Immortal 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 pride mi na dalsi tyzden...

kavaapalma
4. dec 2012

uz mi dosiel email,ze je vyexpedovana,tak som zvedava kedy dojde...
a nakolko mam teraz dost casu,tak som si kukla aj Snehulienku a lovca a dnes aj Vodu pre slony... taaaaaaaaaaky je v tom filme uzasny a sexi...... ani som nejak dej prilis nevnimala,len jeho.................toto sa mi viac lubilo jak Snehula...

gabika7706
4. dec 2012

@kavaapalma mne sa pacil aj v Bel Ami 🙂
Uz som sa Ta aj chcela pytat na ten parfem, ze aky je...tak potom napis 😉

kavaapalma
5. dec 2012

@gabika7706 a jooooo este toto si musim kuknut... dik za tip........ v Slonoch bol podareny jak sa vytrepal pomalovany a vyobliekany z truhlice ci co to bolo po opici 😵 😵 😵
Este nedosiel,pocitam,ze mozno zajtra...... najprv ho dam ovonat mame,lebo moje nuchy su teraz take divne 🙂 🙂 🙂

kavaapalma
7. dec 2012

konecne mi dnes dosiel moj vianocny darcek...
zo zaciatku je vona na mna dost silna,ale ked sa to trosku vyvonia,tak je fajny,az som prekvapena...cize ano som do tej vone zamilovana... a ked pominie teraz to moje obdobie tych vselijakych pachov,tak to uz len bude zuzo...

kavaapalma
15. dec 2012

baby je ci nie je Kristen tehotna? Hladam a hladam a zatial sa mi nic poriadne nedalo najst...Akurat,ze Stefanie povedala,ze mozno toto nie je posledna cast a mozno necha pribeh rozvijat sa dalej,ale este nie teraz...

gabika7706
15. dec 2012

@kavaapalma urcite nie je tehotna 😉 tot aktualna foto z tohto tyzdna...

kavaapalma
15. dec 2012

@gabika7706 to hej tu foto som videla,ved ju zvozili,ze je to jej najhorsi outfit......takze je to kacica......

mirip
18. dec 2012

😀 😀 taká otázočka na zamyslenie, v poslednej časti 1diel kde sa vezmú a potom idúna svadobnú cestu, a potom super vášnivý sex.....no jedna vec pani spisovateľke unikla 😀 na to aby bol sex, musí mať určitú časť tela chlap zahriatu a prekrvenú a kedže Edward je upír a chladný ha,ha ha 😀 😀 😀

kavaapalma
19. dec 2012

@mirip laskavo si chod vyryvat inde a nie tu medzi fanusicky.