Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@kavaapalma ahoj prosim ta coho je skratka BČD?
a nevies mi poradit este nejake serialy a knihy upirske? ja mam zasebou VD, TW a skolu noci 🙂
@kikuska11111 BČD, Bratrstvo černé dýky
na tejto stránke máš niečo o knihách http://jrwardbdb.webnode.cz/knihy-bratrstvo/
ide o to že tie knihy boli aj na nete ale mali sa pomazať lebo vydavateľstvo Baronet začalo vyhrážať že ďalšie prestane vydávať pokiaľ sa budú dávať na net. Sú úžasné... Po prečítaní prvej som si všetký kúpila 🙂 a teraz sa neviem dočkať poslednej 🙂
@nini78 dakujem 🙂 idem teda pokukat, mozno ich zozeniem aj v kniznici...
pripadne, neexistuje tu aj bazar knih? :D ze ked si tie knihy kocky precitate, tak za lacnejsie predate a zisk mame vsetky? :D
@kikuska11111 neviem , u nás v knižnici neboli, a veru nemohla som ich nájsť ani na bazáre, ale ak sa rozhodneš na gorile boli najlecnejšiem ale to je už vyše roka čo som ich objavila ja. Veď skús jednotku a uvidíš 🙂
@nini78 dakujem, popozeram 🙂 a ty by si sa tych svojich nevzdala? :D ci si ich chces zalozit do kniznice? 🙂
ja milujem knihy a mozem citat takmer cokolvek, ale upirska tematika je the best, urcite budem spokojna :D
@kikuska11111 nie, nie ja sa mojích určite nechcem vzdať 🙂) milujem tieto knihy a chlapcov by som nedala preč za nič na svete :-P
ahojík,přikládám i svůj názor Twilight sága je prostě skvělá,myslím si že se nedá srovnávat s Buffy je to něco prostě jiného.Viděla jsem všechny díly a i četla celý 4 díl v nížce je to vše tak hezky popsané prostě mě to moc bralo i když vím,že někdo to odsuzuje asi jsem prostě praštěný romantik 😀
@elis6 jasné že sa to nedá porovnávať s Buffy, už len pre to kolko je to natočené, jednoducho Buffy je už stará stará 🙂 ale zasa tam som som sa stretla prvý krát s upírom ktorý sa mi páčil 🙂 ja nedám do dnes na Angela dopustiť 🙂) Čo už , bol to môj prvý upír ktorý sa mi stááášne páčil 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kikuska11111 @elis6 @nini78 pre mna je to tiez the best.... a rozmyslam,ze idem znova citat knihy vsetky od jednotky,myslim TW...... lebo toto pocasie ma tak ubija,uz chcem aby bol aspon marec... a cez knihy uteciem do sveta fantazie........ BČD uz maju miesto aj v mojej kniznici,len ich este kupit 😀 ...... skusim sa popytat stryka,ktory zije v Prahe,ci to tam nevyjde lacnejsie a ked dojde sem na navstevu,tak nech mi ich aj donesie...uz som zopar veci takto nakupila....
@kavaapalma
@gabika7706 ano to vydanie v bielom s červenými okrajmi, je to velmi "pôsobive" ako krv 😵 a ano, je to v anj, niekedy je preklad trošku iny... akurat končim prvy diel...
ja sa vždy na tw s dabingom v telke teším, to je paradox, ale mam to napočuvane v angličtine, že to viem už naspamat a je fajn si vypočut taky iny subjektivny preklad niektorych fraz... a teda môžem to aj dobre porovnať - česky dabing ako preklad je dosť zly a benevolentny, veľa fraz si prispôsobili a vôbec nesedi do originalu... slovensky je dosť totožny, ale je zase bez života, monotonny, hlas Pauhofovej sa vobec nehodi k Belle, Edward ok... a slovensky dabing urobil nejakych par chyb - najvačšia, že Jasper v slovenčine v Eclipse povedal o Marii, že prehrala všetky bitky 🙄 🤐 ani reklamy mi nevadia až na tú v eclipse, ked prerušili scenu ked sa B+E zasnubili... 😠
tak sa teda do BČD pustim, ked zoženiem 🙂
@mihanka tak ja mam naj ked je to v originále,aj ked tomu moc nerozumiem,ale poznam to naspamäť a Edwardov hlas mi to vynahradi. Suhlas,ze slovensky co sa tyka obsahu lepsi,ale Pauhofova des. Skor to znesiem v cestine.
@kavaapalma vystrihnuta scena z BD1...keby si nahodou nezachytila na nete
https://www.youtube.com/watch?v=zNCkXkio6z4@gabika7706 cez mobil sa mi neda pripojit k serveru na to video. Takze neskor. To ako myslis,ze to vynechali teraz co slo na narkoze? Nevidela som len dokopy 20min.z celeho filmu. A inak dvojka je nominovana na 11malin. A nech idu do zadku!
@kavaapalma nie nie, to je vynechana scena z BD1, teraz slo Zatmenie 😉
@gabika7706
@kavaapalma ano, je to vynechana scena z BDI, kvoli tomu, že je tam použité slovo "sex" puritani američania tak predsa nehovoria 😀 je to pristupne od 13rokov... 😖
a ta malina, mne je to jedno, nech to aj vyhra všetky maliny, tw sagu milovať neprestanem 😉
@mihanka na milion % moja rec.
@gabika7706 tak uz som to kukla a total nechapem preco to vystrihli,ved je to krasna scena.....trubky jedne.....
@kavaapalma juj tak v tomto Ti nepomozem, tieto filmy som nevidela. Skusila som hladat foto ale tak na prvy krat sa mi nepodarilo najst inu, resp. aj hej, z trosku ineho uhla ale tiez len taku mensiu.
@gabika7706 to neva,aj mensiu daj sem prosim ta,lebo ten uces sa mi velice lubi a nieco take by som rada 😀
@kavaapalma nasla som tu istu ale vacsiu (ked kliknes na foto, mala by sa este zvacsit)... v podstate klasika, dlhe vlasy ma okolo tvare postupne zosekane a ofina 😉
@kavaapalma tu ma trosku inak natocenu hlavu, ale tiez to nie je dobre vidiet...
@gabika7706 urcite je to lepsie ako to co som nasla ja... velke dik 😉
aha baby co som dnes nasla 😉 http://www.gorila.sk/product/428268 uz sa da pred-kupit nova kniha BČD, samozrejme v anglictine. Ma vyjst 26.3. 😎
@sweetsuzi keby aspon v cestine...
@kavaapalma tak na cesku verziu si este pockame... Budem rada ak bude do konca leta :-/
@nini78 bude neboj sa... a zatial si nevykoumala nieco nove na upirsku temu?
@kavaapalma ani nie len ze Pattinson ma novu frajerku, asi 🙂)
@nini78 ale neeeeeeeeeeeee nemaaaaaaaaaa,no nech nerobi,lebo ma naserie 😠

@nini78 😀 😀 😀 😀 vsak hej, len som si nepamatala presne, kedy to bolo. Dabing je strasny, aj cesky aj slovensky.