Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@kavaapalma, ano sledovala som to a je mi to šumafuk 😉 si to vystihla s tym počtom fanuškov oproti 70tis pomstitelom sa na poslednej časti sagy... prvy x konečne TW ziskal nejaku malinu a hned niekolko, že sa da urobiť aj lekvar 😀
a čo sa tyka oskarov hoci Kris nebola nominovana ako Jennifer, odovzdavala cenu (ma to potešilo, ze s "harrym"), ale ja si nemozem pomoct, porovnavam ju prave s Jennifer Lawrence, lebo su v rovnakom veku a teda Jennifer ma
uplne očarila na oscaroch, nadherne upravena - šaty, vlasy, šperky, pohyby, ako sa sprava, chodi, neposobi nervozne ako Kristen a ma perfektny zmysel pre humor... proste to nechapem, Kris mala otrasne vlasy, len šmudle žene nezaleži na tom, aby vyzerala na takej prestižnej akcii uuplne nadherne - šaty, učes, šperky, nechty...
@mihanka aj ked nerada,ale musim s tebou suhlasit. Mohla sa viac ošorit. Ale ta druha,no furt mi nejak nepasuje.
@kavaapalma sa bojiš, že skonči s Robom? 😀
@mihanka ta ne?! Ja jej dam takeho Roba!
ahojte podľa mňa je Kristen Stewart je veľmi krásna mladá žena,veľmi šikovná a nadaná herečka. Len škoda že má boľavú nohu teraz.
@sevi uz by mala mat tu nohu oka
Ahojte kocky aj ja som fan Vampire diaries tak kukajte 😉 Ja uz som videla vsetky 😀
@mywiel ty si tiez tazka zavislacka 😀
@kavaapalma no som ako teenegerka az som prekvapena ako ma tento serial chytil 😀
Od 29mi. 37s. je to uz riadne hot 😀 😲 😝 😵
http://krutoprisny.cz/series/index.php/componen...
@mywiel ja ulietavam na Edwardovi moj je number 1 Twilight.
@kavaapalma mne sa zase pacil Carlisle Cullen, ten doktor. 😀
@mywiel a z tych dvoch na ktorom viac ficis? Predpokladam,ze na Damonovi
@kavaapalma Nie na Stefanovi 😀 😀 😉
@mywiel tak to som prekvapena. Ale v dobrom. A hovori ti nieco Bratstvo ciernej dyky? Zatial je to len v kniznej verzii.
@kavaapalma nie nic mi to nehovori, o com to je, je to dobré? Ja aj tak s 2mi malymi detvakmi nemam vela casu na citanie knih momentalne. 😅 😉
No je fakt, ze ked Elena zacala chodit s Damonom, tak uz som len cakala kedy sa zase daju dokopy so Stefanom.
Radsej mam tie casti kde je Stefan s Elenou. 😀 😝
Sranda je, ze skutocny herci Elena (Nina) a Damon (Ian) chodia naozaj spolu v realite.
@mywiel to som netusila,ze su par. Ja sledujem hlavne Roba a Kris. Daj do uja googla,ale je to viac knih,no stoja zato. Bitky,sex,upiri,uplne nieco ine ako VD ci Tw.
@kavaapalma ok kuknem ale ako vravim na knihy mi teraz cas vobec neostava. 😉 Doktorka Meredith Fell (Torrey DeVitto) z VD zase chodi v realite so Stefanom (Paul Wesley) a su aj zobratí, takze sa zoznámili vsetci v tom sérialy. 😀
Inac blahozelam k tehotenstvu uz sa ti to blizi, uz sa asi nevies dockat ze? 🙂 😉
@mywiel dakujem krasne,este ma drobcek cas tak cca mesiac. Jasne,ze sa tesim. Zatial pohoda,len opuchaju nohy a bolia ma klby,ale nevadi.
@kavaapalma mne tiez pri dcérke opuchali strasne clenky, rodila som v juli a to teplo mi teda nepomahalo, mala som nohy ako stlpy. Ale na druhy den po porode som mala zase clenky 😀 vsetka voda bola prec, to bola ulava.
Pri synovi som to vobec nemala, ten je narodeni v septembri.
Inac tiez som mala pohodové tehotenstva ak neratam prvy trimester ked mi bolo vkuse zle. 😝
Tak sa drz a uzivaj si este posledny mesiac v pohode. 🙂
@kavaapalma veru, uz sa Ti to krati, prajem pohodovy zvysok tehu ;) Kde budes rodit?
@mywiel takze Stefan? Niektore su zas popri Damonovi velkymi fanynkami Klausa 🙂
@gabika7706 no Klaus nie ten je anti team Salvatores 😀 😀 😀 Damon je tiez fajn, vlastne sa Elene ani necudujem, ze sa nevie medzi nimi rozhodnut. Ja by som ich tiez brala oboch. 😀 😝 🙂
@gabika7706 rozhodla som sa pre MI. A dakujem krasne. Oddnes som uz na md. Za cely ten cas,co som doma,som si hovorila,ze znova precitam vsetky 4 knihy tw a nist.
@gabika7706 aj Elijah je celkom sexi 😅
@gabika7706
@mywiel a mne sa páči Stefííík 🙂) Ale na Edíka nemá :-P

citali ste,ze TW ziskal zlate maliny naj herecka Kristen, Lautner , aj reziser,ale podstatne bolo pod clankom,ze hlasovalo 70 000 tisic ludi.......ha-ha-ha to ma tak rozosmialo... to je nic... to je malo,oproti tomu kolko ludi tu sagu zerie...