icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

gabika7706
31. aug 2010

@nini78 😀 plagat je to maximum asi, postelne pradlo mi rovno zakazal 😀

petrunka01
31. aug 2010

naštěstí mám stejně "postiženého" i kolegu v práci,takže aspoň na pracovním PC máme Stmívání na ploše🙂

gina333
31. aug 2010

Baby ved ja Remember me ani nechcem vidiet 😖 😖 😖 😖 zly koniec pre Roba to je nic pre mna. ☹

@gabika7706 : aj ja chcem take tricko 🙂 🙂 🙂 kde to tvoja kamoska kupila? 😉

Moj muz nic nevravel, ked videl to zmenene pozadie na notebooku. Len a pousmial, on vie, ze ho proste zeriem, ale je to pre neho neskodny protivnik, kedze je pre beznu zenu ake sme my 🙂 nedosiahnutelny. Pre mna muzom No. 1 bol Robbie Williams, bola som aj na jeho koncertoch a ked pride do Prahy alebo do Pesti pojdem znovu, ale ma vazneho konkurenta v osobe Roba. No asi som vytazena na Robertov. 😀 😀

latvia
31. aug 2010

@gina333 😀 ono pre roba je to aj dobry aj zly koniec, v podstate dobry, tych par sekund na konci prezijes, fakt to vedeli ako zaujimavo zakoncit 😅

cruela
31. aug 2010

fakt si pozrite Remember mi, ten film stoji za to...
@latvia presne, aj ja som podobne ukoncila ten film....
@gabika7706 tusila som tiez, ze bude zle, ked pisala ten datum... a jak som uvidela tie okienka, pri ktorych stal, uz mi tiekli prudy potokom.....

inak, prave nam bezi v telke Harry Potter 4, kde RP hra,.... dcera tiez podlahla Pattinsonovi a tak ona kuka furt Ohnivu casu 😀

latvia
31. aug 2010

@cruela 😀 no, mne sa to nezdalo, lebo ked som videla jak sa to v podstate dobre konci, nesedelo mi to na cely priebeh deja.ale fakt to ukoncili k soku 😅

gabika7706
31. aug 2010

@gina333 kamoska si to tricko dala urobit, ale daju sa aj kupit, videla som take len uz nepamatam stranku

cruela
31. aug 2010

inak, dobry napad s tym trickom... idem si hned dat urobit tricko.... a mozno si spravim fotomontaz, kde budem ja s Robkom v objati.... juchuuu, uz aj startujem Photoshop 😀

gina333
31. aug 2010

@gabika7706 : no tak si rychlo spomen pleaseeeeee 🙂

@cruela : ale nebud sukromnik, vyrob aj pre mna take triko, dobre??? 🙂

cruela
31. aug 2010

no, a auz som aj skoncila.... nemam ziadnu svoju foto... musim sa ist odfotit....

gina333
31. aug 2010

@cruela : mne by sa pacil praveze napis Mrs. Cullen, to znie tak super 🙂 😉

cruela
31. aug 2010

toto som si narychlo zbuchala.... a celkom sa mi to lubi 🙂 dam si take tricko spravit, nech som uz uplne na smiech okoliu 😀

latvia
31. aug 2010

@cruela 😀 len edward sa velmi nehodi k napisu Mrs. 😉 Daj si tam svoje meno 😀

gina333
31. aug 2010

@cruela : ved to je nadherne, ja to myslim vazne ze take chcem. Prosim ta daj vyrobit aj mne, zaplatim zato, a teraz si nerobim srandu. 😉 🙂 🙂

cruela
31. aug 2010

@latvia v anglictine sa tak uvadza manzelka 😉

latvia
31. aug 2010

@cruela ja viem, len tento nazov znamena pani edward cullenova 😅 chcela si tam mat manzelka edwarda cullena?

cruela
31. aug 2010

@latvia ano, presne to som chcela 😉

latvia
31. aug 2010

@cruela tak to by som napisala edward cullen's wife 😉 Mrs. je oslovenie pani, tak ako mr. je pan, Ms. slecna 🙂

cruela
31. aug 2010

@latvia nie, v anglictine sa pouziva presne tento vyraz... anglictinu nastastie ovladam velmi dobre a pouziva sa to presne takto 🙂
ale sak to je jedno, kazdy ako je jemu lubom.... oficialne je to Mrs. Edward Cullen a ja si to dam v tejto forme

len pre zaujimavost, vygooglila som si aj ine tricko http://www.redbubble.com/people/greenbaby/t-shi... a mozes si vsimnut, ze aj tam je Mrs. Edward Cullen

latvia
31. aug 2010

@cruela 😅 zase som o nieco mudrejsia 😉

cruela
31. aug 2010

@latvia 😉 ved my pani Cullenove si musime pomahat 😉
inak, ked si precitas knihu v anglictine, tak tiez to tam tak je... ak si dobre pamatam

latvia
31. aug 2010

@cruela mas knihy v anglictine? 😵

cruela
31. aug 2010

@latvia byvala kolegyna ma, ja som kupila slovenske verzie... ale filmy mam len po anglicky, ten cesky dabing som pocula raz a skoro som odpadla od hrozy...

latvia
31. aug 2010

@cruela 😀 ja dabingy ani nestahujem, to sa neda pocuvat...

latvia
31. aug 2010

viete si predstavit jemny robov hlasok roztraseny jak ho dabuje nejaky cech? 😲 😝

cruela
31. aug 2010

@latvia ja musim, pre dceru... aj ta je TW+ 😀

nikushka1
31. aug 2010

ahojte kočky ako sa to tu rozbehlo 🙂
som vás cez deň jedným očkom aj šmírovala ale som mala trošku fofry v práci tak som nestíhala písať.

dakujem za tie linky zajtra to začnem kukať.drahého budem mať v práci tak nebudem zakvačená na fb al. skype a budem mať klud

to tričulo je superské.........aj ja chcem 🙂

gina333
31. aug 2010

@cruela : dufam, ze nebudes chciet byt pani Cullenova sama, mysli aj na nas ostatnych s tym trikom. Ved sme jeden team. 😀 😀

cruela
31. aug 2010

@gina333 jasne, neni problem... len sa s tym este stale pasujem, chcem, aby to bolo dokonale ako edward 😀

gina333
31. aug 2010

@cruela : jj to je jasne. 😀 😀 😀 😀 Dokonalost nadovsetko. 😉