Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@gabika7706 no tak postelné prádlo ani neskúšam, to by som spávala už nadobro sama 😀 😀 .
@cruela šikovná 🙂 🙂 , mne sa to biele páči viac.
A co sa tyka toho pyzamka s Edwardovou fotkou, no po 16 rokoch manzelstva mam celkom vycviceneho muza, ale spat vedla Mrs. Cullen by asi nerozdychal. 😵 😀 😀
ahojky tak jsem teď zkoukla Remember me a ty vo.e tak takovej konec bych absolutně nečekala 😒 😢 jinak Robko nádhernej ÁLE....jako Edward Cullen je stejně nejnejkrásnější 😵 😵
@bella.cullen. presne, ten koniec sokoval aj mna...
a mne sa zas viac pacil v Remember me... aj ked ako Edward take pohlady hadzal, ze sa mi podlamuju kolena aj teraz len si na to pomyslim 😀
@cruela no já nečekala že s toho udělají 11. září!!! 😝 mě se teda nejvíc líbí jako Edward ty jeho zlatý upíří oči ty já miluju 😀 mňam
@bella.cullen. ani nehovor o tych ociach! jedine stastie, ze sedim, uz by som odpadla...
inak, zase citam stvorku knihu a dnes som niekolkokrat za sebou precitala tu pasaz, ako sa Bella preberie a ako ho vnima, ako nou prudia city a tak podobne.... to je nieco tak neskutocne pekne a tak fantasticky napisane.... vtedy ma ani roztrhnut, ze ja nemam takeho Edwarda 😀
@cruela no knížky jsou fakt super, taky bych chtěla mít takovýho Edwarda ouvej 😀 🤐
jááj baby, silne pochybujem, že takého "Edwarda" niekde najdeme ☹ 😀
baby, nie vsetky uz Remember me videli, neprezradzajte dej 😉
@cruela pekne tricko 🙂
ja sa tesim na Vodu pre slony, tam hra RP zas uplne inu rolu, tak uvidime...snad to pojde aj u nas v kinach.
Spominali ste tu kedysi aj True blood..tak od buduceho tyzdna na CT2.
@nini78 ja som si ista, ze taky neexistuje.... a ak aj ano, tak je rovnako ako edward mrtvy 🙂
@gabika7706 sorry, uz som ticho 😉
videli ste Little Ashes? tam tiez hra uplne inu rolu 😀
Veru neprezradzajte. 🙂 😉 No bez pochyby je to uplne najkrajsi chlap pod slnkom. Ma neskutocny pohlad, a ked sa smeje som z neho hotova. 😉 Ja sa tesim na Bel Ami, ale na vsetky ostatne filmy ktore este natoci, len nech ich je cim viac. A mne je vlastne uplne jedno o com ten film bude, hlavne ze tam bude on. 😢 😢 😢 😢
ahojte 🙂
tak tričulo je úúúúúúúúúplne úžasné.kde sa vypisujú objednávky? 😀
veru taký chlap ako edward neexistuje.ale ja by som s ním asi nemohla byť lebo by sana mňa pozrel tým úžasným pohladom a ja by som bola z toho out ešte týždeň......čiže by som bola out non-stop 😀
inak neviete kde by sa dala stiahnuť tw 3. a 4. kniha v slovenčine?1a2 mám ale tieto dve mi chýbajú.....v češtine viem všetky 4stiahnuť ale ja neviem čítať po česky.teda viem ale čítam hrozne rýchlo a ked je to v češtine tak 3/4vôbec nerozumiem
@gabika7706 jéééj zase sem se prokecla 🤐 už mlčííím 🤐 😉 a to dávají true blood na čt 2 i u nás v čr?? já ted zkoukla 8 dílů 3 série je to teda taková úchylárna 😀 ale dobrý...
Veru neprezradzajte ten koniec. 🙂
Ja sa tesim na Bel ami, vlastne na vsetky filmy ktore este natoci. Ale je my uplne jedno o com to bude, hlavne ze tam bude hrat on, ja sa budem divat na platno ani sa obraz hybat nemusi. 😀 😀 😀 😵
sorry myslela som si ze nepridalo odpoved, tak odu na Edwarda mate odomna 2x. 🙂 🙂
já se hlavně těším až natočej poslední díl Rozbřesk...to bude mazec 🙂 😵
@bella.cullen. : ze vraj to budu 2 casti aby to bolo napinavejsie. 😉
aj ja viem o tom že to budú dva diely a aj kvôli tomu že tam chcú zahrnúť všetko čo bolo v knihe a to by bola potom obrovská minutáž keby je to jeden film.
prvá časť má plánovánú premieru v usa 18.11.2011.
@bella.cullen. jasne, sak CT2 je ceska televizia 😉
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10274269709-... v pondelok 6.9. o 22:05 prva cast
@gabika7706 : asi to zacnem pozerat, pocula som o tomto serialy od neterky,tak kuknem. 😉
@gina333 mna na to vcera kamoska upozornila, ze vraj prva cast je taka nijaka, treba to prejst a tie dalsie su vraj super, tak uvidim...
@gabika7706 no jasně čt2 česká televize 😀 a napiš mi prosím jaký den to začíná a v kolik ju? já právě telku moc nesleduju aby mi to neuniklo 😵 díííky

tak, triceno mam uz hotove... teda aspon navrh... a aj celkom pekne tricko som nasla, nielen take obycajne klasicke triko...