Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
ja sa aj tesim a aj netesim na stvorku v kinach.... ta posledna kniha je napisana uplne najsamlepsie, je neskutocne uzasna a ja uz teraz viem, ze to v holywoode pokazia... mne sa neskutocne paci ako je tam opisany ten ich prvy sex - vlastne tam nie je napisane nic a to je na tom to najkrajsie... a pride to do kina a sexualna scena tam bude aspon na pol hodiny... cize ja sa aj tesim a aj netesim... najprv som videla filmy a az potom som citala knihy... a odkedy som tie knihy precitala, nemam potrebu filmy pozerat, lebo v porovnani s knihami su filmy priserne... ani filmovy Edward nie je taky uzasny ako je Robko, ale zas vsetky dobre vieme, ze aj napriek tomu je Robko uuuuplne uuuzasny, k zakusnutiu a inych zvrhlosti hodny 😀 no ale stvorku som skor precitala ako videla, takze to budem pozerat a vediet o com to je... no ved uvidime... inak, ta premiera prvej casti bude den pred mojimi narodkami, tak aspon si to dobre zapamatam 😉
a ak by si dakto chcel dat urobit tricko, nech mi pisne, poslem vam obrazok 🙂
babulky, tak to vyzera, ze s Ginou333 si ideme dat urobit tricka spolu.... takze ak by ste este niektora mala SERIOZNY zaujem o tricko a chceli by ste ist do toho spolu s nami, dajte vediet
tricko si idem dat urobit tu: http://www.urobsito.sk/web/produkty/Tricka/Dams...
su tam trosku drahsie tricka, ale su pekne a ja teda nechcem len take obycajne tricko, ked si tam uz idem dat taky pekny obrazok 😀
cize ak by ste este niektora mala zaujem, dajte vediet...
@cruela ja som prvé dva diely najskôr videla a potom čítala knihu, a trojku som najskôr čítala a až potom som ju videla. Jasné že kniha je ďaleko lepšia, ale ja som sa aj tak tešila ako malý JARDO 😀 . No a 4 sa už neviem dočkať 🙂 . Knihy sú lepšie napísané, je tam toho celkovo viac, ale filmy aspoň prvé dva poznám skoro naspamäť 😅 .
Už čakám kedy bude aj eclipse v normálnej kvalite na stiahnutie . Objednala som si knihy oficialný ilustrovaný sprievodca filmom, všetký 3, sú tam pekné fotky 🙂
tak vzdy je to tak, ze kniha je proste kniha, do filmu sa neda preniest vsetko a navyse, pri citani ma kazdy svoju predstavu...o tom knihy su 🙂 Ja som najprv videla prvu cast (uplne neznala veci, len som sla s kamoskou do kina, robila som jej garde a odisla som z kina ako mimoza 😀 ), 2 a 3 som najprv citala a potom videla film no a stvorka je jasna...
No ale napr. zacala som citat Vodu pre slony, ked som este nevidela ziadne foto z natacania, takze som si mohla ale nevedela RP predstavit vizualne v danej role, ale potom - podla tych fotiek..konkretna predstava hlavneho predstavitela. Dost som ale zvedava na to, ako bude vyzerat ako 93 rocny 🙂
@cruela ja si skor myslim, ze tam toho sexu vela nebude, ak vobec, predsa len, ak to bude zas pristupne detom od 12 rokov, vela tam toho nemozu ukazat...
@nini78 pozerala som to v Pantha Rei, ale po tom, co mam vsetko napozerane a vygooglene uz mam pocit, ze som tam nic nove nenasla 🙂
@gabika7706 ono tam ani nič nové tuším nieje, ale sú tam pekné obrázky 😀 . A do knižnice to pekne zapadne 😀 .
@gabika7706 je kniha Voda pre slony? heeej? tak idem zajtra do knihkupectva 😉
a ten film sa mi paci este som ho ani nevidela a neviem ani o com je, ale ten Robkov uces je super a on je taky vystrihany este krajsi (aj ked sa to skoro uz ani neda aby bol este krajsi 😀 ) hned som si z neho porobila tapetu do telefonu, este stastie, ze mam tri obrazovky a tak mozem mat naraz tri fotky 😀 cisto mi sibe.... a lubi sa mi ten tvoj vyraz mimoza, hodi sa aj na mna 😉
@cruela 😀 takych mimoz je nas asi viac 🤐 Jasne, kniha je a je to super citanie od zaciatku do konca a nielen kvoli tomu, ze vo filme hra RP, je to velmi putavy pribeh napisany na zaklade skutocnych udalosti z prostredia cirkusu, su knihy, kt. precitam a predam, lebo viem, ze ich uz citat nikdy nebudem, ale k tejto knihe sa urcite vratim.
Ale uz sme mimo temu o upiroch 🤐
@gabika7706 : dik za tip na knizku, idem mat meniny tak viem co mam vypytat od muza. 🙂 Uz ked sme pri knihach citali ste od Meyreovej Hostitela? Ja este nie, uz mam knizku slubenu od dcerky 🙂 🙂 tak sa nato tesim. Ku mimozam hlasim aj ja 🙂 🙂 🙂 vcera sme obalovali zosity s Natalkou a nesla som sa vynadivat na tie krasne Twilight obrazky ktore tam vkladala. Kupila som jej aj Eclipse skolsku tasku, peracnik, vak na topanky no ciste sialenstvo. 😵 😵 😵 😵
@gina333 tak to mas super, ze Eclipse...v KE mali v Tescu "kolekciu" New Moon...mam ale len pera, kedze nemam nikoho skolopovinneho 🙂
Hostitela mi slubila kamoska, ked docita, ale vela si od tej knihy neslubujem 😉
@gabika7706 : myslis si ze ta knizka nie je dobra? Mne sa praveze paci ako Meyerova pise. Ja zboznujem rusku literaturu, takze zasadne citam iba hrube knihy, kde je tak vsetko krasne kvetnato opisovane. 😉
Čau kočky..
očem je ten film remember me? 😕 Jsem ho včera stáhla-česky a ani nevim o čem to je.Zhruba-- 😀
ahojte,
nedalo sa sem dojst,lebo mi spadol cely system,musel mi brasko vsetko nanovo preinstalovat a trochen to trvalo...
sledujem ze na CT zacne True blood,no od prvej serie a toto uz mam zkuknute a nebavi ma to pozerat znova,kdezto Twilight nato cumim v kuse dookola... rada by som skukla tretiu seriu a to tusim by malo ist na HBO ale zatial kde nic tu nic.... 😅
hej a konecne sa odfotim v tom svojom tricko s Edwardom co mam a dam to sem slubujem,ze hned zajtra,lebo teraz uz musim do bleeeeeeee pracovneho lagra....
@kkamca http://www.csfd.cz/film/259991-nezapomen-na-me/
@gina333 no je to take ine sci-fi..., kupovat si ju nebudem, ale ked kamoska pozicia, precitam. A mozno zostanem prijemne prekvapena, to by bol ten lepsi pripad
@kavaapalma : cakam na fotocku. 😉 Presne Twilight mozem pozerat dookola, je to genialne. 🙂
@gabika7706: tak sa necham prekvapit, potom si vymenime nazory. 😵
@kavaapalma a to postelne uz mas?
@gina333 jasne, ked precitam, podam spravu 🙂
@gina333 inak, aj ja som dumala, ze len kvoli sebe pokupim dcere celu sadu skolskych potrieb s tematikou Eclipse... videla som to v papiernictve a skoro som odpadla,,,, ale dcere som kupovala tasku minuly rok, v podstate aj dosky na zosity a peracniky mala nove, tak som to jednoducho nemohla znova vsetko pokupovat,.... ale chcela som 😀
@gina333 zasa sa hram s tym obrazkom na tricko, nech to nema moc viditelne chybicky.... a dumam, ze zmenim ten napis, nie Mrs. Edward Cullen ale len Mrs. Cullen, pripadne future Mrs. Cullen.... hmmm...? 😕
chcem to uz objednat, neviem sa dockat 😉 budes chciet take iste tricko alebo nejaky iny typ? kukni na tej stranke, maju tam nejakych 5 druhov triciek....
tak babenky,ja si to tricko svoje v pohode obleciem aj vonku do mesta ci na kavu,ak pojdem s kamoskami,nemam s tym najmensi problem...ved ak mozu ostatní nosit na trikach jacksona,madonu,ci marylin monroe a podobne typky,tak ja si budem nosit svoje... 😀
to pradlo mi stale neprislo,mam taky pocit,ze si to budem musiet objednat este raz,vobec neviem preco...
tak tu to je...
@kavaapalma pekne tricko 🙂 ja mam tuto ako screen v mobile, aj ako avatar na bazare 😀
@cruela : triko chcem take iste ako ty, biele a velkost S. Dopredu ti strasne pekne dakujem, uz sa nato hrozne tesim, neviem sa dockat a si strasne zlata, ze to zariadis. 🙂 🙂 🙂 🙂 Tie Robkove fotky su genialne, miujem kazdu jeho podobu. 😵 😵
@kavaapalma : wau, tak v tom triku budes neprehliadnutelna. A presne ako pises, ludia chodia s hociakymi hovadinami na trickach, tak preco by sme my nemohli mat tu najkrajsiu tvar na sebe, i ked bohuzial iba na triku. 😉 😉 😉

@gabika7706 tak jsem to už našla v tvém odkazu 😉