icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

schwarzovka
19. dec 2009

ygreen...podávám hlášení AVATAR byl neuvěřitelnej....musím na to znovu 😉 😅

erikasadek
19. dec 2009

http://kuknito.tv/scifi/avatar-eng-cam.html AK by ste ho chceli vidiet n a nemate cas na kino. 😉 😉

schwarzovka
20. dec 2009

erika...už tam sice není...ale 3D je 3D 😉

erikasadek
20. dec 2009

uz tam neni, 😕 a ja prave pozeram.. 😉 jasne ze 3D je 3d ale vies ak nemozes ist do kina, tak aj take staci, ja si pockam ked vyjde dvd HD a uz sa tesim vopred.. 😉

schwarzovka
20. dec 2009

já vím, je škoda, že to nemůžeš vidět v kině, protože abych pravdu řekla, tak už to jinak než ve 3D vidět nechci...to bylo něco nepopsatelnýho...chci zpátky na Pandoru 😀 😵

erikasadek
20. dec 2009

to ti verim uzasne, ale staci, len som musela oprasit moju rustinu kedze ho dali v rustine;. 😀 😀

schwarzovka
20. dec 2009

😀 😀 no to mi vadilo tady u nás ten blbej dabing...ale pokoukání úžasný....hlavně Sam 😉 😀

icejane
20. dec 2009

😀 😀 mna po takých filmoch celú noc nahánajú upíri

elize
20. dec 2009

mne tie filmy pridu velmi nerealisticke - teda viem, ze ich ulohou nie je nas presvedcit o existencii upirov 😀 ... ale aj tak 🙂 ... ale mna velmi zaujala kniha "historicka" citala som ju viackrat a mozem vrelo doporucit 😉

misanda
21. dec 2009

tak i já se přidávám do klubu...miluju ságu Twilight...přes knížky po filmy...nejepší díl pro mě byl New Moon - knižně. Filmově se mi taky líbí víc jak Twilight. Jsem zvědavá na Eclipse...knížka mě vůbec nenadchla, měla jsem co dělat, abych jí přelouskala.

gangulienka
28. dec 2009

ahojte pridavam sa medzi upirske fanynky 🙂....prave som zacala citat Twilight...ale pre mna naj navzdy zostane Dracula a Interview with the Vampire 😵

kubaka
28. dec 2009

ahoj, já dostala Stmívání k Vánocům a vrhl se mi na ně i syn, už čte druhý díl. Viděla jsem oba filmy a je to fakt koukatelné i čtivé. Akorát se nemůžu večer odtrhnout, čtu do půl druhé a pak se mi to v noci honí hlavou 😀 Je to hodně sugestivní.

kubaka
28. dec 2009

- nevím, co máte proti kvalitě filmu Stmívání 😉 ?- je to velmi dobře napsané i natočené komorní mysteri milostné drama, funguje skvěle atmosféra, srší z toho to napětí mezi hlavními postavami. Robert Pattison je úplně přesný, umí být takový nepostižitelný, je krásný, ale zároveň v sobě má něco ďábelského. Přesně něco mezi krásou a děsivostí. Našli ho v HArrym potterovi 4 dílu - hrál Cedrika Díggoriho.
Nevím, jak jsi myslela , že to snad nemyslí vážně a nerealistikcy? 😅 Vždyť je to fantasy - tak asi tak vážně to brali. Dokonce myslím, že docela slušně vybalancovali tu realitu s nadpřirozenem. Zvlášť první díl při tom rozkrývání skutečnisti.
upírská fanynka ale z principu nejsem, tohle je ale dobře napsané, řeší tam vlastně zcela obyčejné lidské starosti a dilemata.

schwarzovka
28. dec 2009

kubaka...promiň, ale ten film je natočený otřesně, Pattison mi přišel, že se každou chvíli pozvrací a nehledě na to, že v každém filmu ukáže 3-4 ksichty a tím to hasne....dialogy, scénář, triky...o tom radši pomlčím 😀 😀 , ten film se dal natočit mnohem lépe, ale pro distribuci není třeba, páč jim ten film vynese mnohem větší zisky, než náklady...a to jen díky zástupům poblázněných fanynek...neber mě jako antiaktivistu, ta předloha má něco do sebe, jen by se tam dalo přepsat spoustu scén...je to moc čitelné a předvídatelné...no na odlehčení proč ne? Ale že bych to řadila do pořádné literatury, tak to ne... 🙂

jessika
28. dec 2009

schwarz: souhlasím, na film jsem se moc těšila, ale byla jsem mooc zklamaná. naprosto nevystihl atmosféru knížky. vadilo mi, že u většiny dialogů vubec neni hudba a ty scény, kdy se upírská rodinka chystá k útoku nebo obraně Belly? tak ty podle mě spíš připomínaly pózy ze scenického tance. pri scéně na louce jsem nevydržela a vyprskla smíchy. 😀 😀 😀
ale nic proti, proti gustu... ale musela jsem to napsat, když vy všechny kvůli tomu skoro nedýcháte 😉

schwarzovka
28. dec 2009

jé díky jessika, aspoň v tom nejsem sama... 😀 😀
já v kině prskala smíchy od začátku do konce, 15-ti leté slečny na mě házely moooc ošklivé pohledy 😀 😀 jejich přítelové jen pokyvovali hlavou, chudáci...co tam museli protrpět 😀 😀

anke
28. dec 2009

hojte, ja teda neznam Twilight, nicmene dle recenze pana Fuky nic moc, tak rozvazuju, jestli se podivat, ale sousedka ma DVD, tak se asi mrknu, neb upirske filmy tez muzu ... ale koukam, ze si asi spis prectu knizku ...

zatim ale jednoznacne vede Angel - 5. serie a Buffy 6. serie 🙂
Interview s upirem je takova celkem uz klasika, ale nej nej klasika je pro me Dracula od Coppoly ... 😀

frisbee
29. dec 2009

kubaka...práve vidím po rokoch na TV Barrandov Valerie a týden divů....má to silu aj skoro po 4O.tich rokoch od svojeho vzniku,bojím sa ako decko 😉

erikasadek
29. dec 2009

mne s apacil aj blade II bolo to take nove plne akcie to ano, ale hlavne dobre premyslene, trocha iny postoja co s atyka upirov.. 😀 😀

ivankova
29. dec 2009

ahojte tiez sa pridam pretoze si fičím na twilight sage a wampire diares,underworld...je to super,nerealne ale super.TW mam precitane vsetky knizky od predu aj odzadu 😀 a prave teraz citam pokracovanie cize 5 len skoda ze je nedopisana a pravdepodobne nikdy ani nebude 😔 skoda, ale aspon citam to co je napisane...

erikasadek
29. dec 2009

ivankova preco nikdy nebude dopisana, otazka blba no nemam sajnu.. 😅

schwarzovka
29. dec 2009

ta spisovatelka měla rozepsané Stmívání z pohledu Edwarda, jen to uniklo na net a tak to prý dopisovat nebude 😉 ...bylo to jen pár kapitol...a mě osobně to přišlo hezčí

ivankova
29. dec 2009

pretoze autorka to poslala na precitanie nejakym kamaratom no a niekto to zverejnil na nete tak sa vzdala a povedala ze to nedopise, ale ktovie dufam v opak..

erikasadek
29. dec 2009

aha vidis ja som to nevedela, dobre vediet neboj, pod tlakom nevydrzi zmeni , trocha dej, a bude koniec.. 😉

ivankova
29. dec 2009

ja si tiez myslim,ze to dopise bola by skoda ,,sklamat fanusikov,, a tiez asi na tom dost zarobi tak preco nie?

schwarzovka
29. dec 2009

erika, děj změnit nemůže, protože to byla ta první knížka (Stmívání), ale změna byla v tom, že to jakoby vyprávěl Edward a ne Bella, takže tam jsou pocity Edwarda, ne Belly 😉

schwarzovka
29. dec 2009

podle jejich slov, jí na tom mrzí nejvíc to, že unikla "pracovní" verze, plná chyb a špatné stylizace...že se za to stydí a proto nic nebude... 😉 🙂

ivankova
29. dec 2009

je to sice skoda ale mna by asi mrzelo ak by to mal byt nejaky ,,pokracovaci,,pribeh toto je len taky doplnok k tomu vsetkemu.

expertka8
29. dec 2009

...nema prosim niekto na predaj knihu "Vladci strachu" od Kulhanka??? 😵
...kupim 🙂

...doporucte prosim fakt dobru knih s upirskou tematikou 😉
...lacne "krvaky" nemusim 😀

saskarisko
29. dec 2009

mne teda Avatar nezapada do kategorie upiri 😅

inak sa mi pacila twilight saga, a este viac historicka