Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@bella.cullen. no ten ma ale panvove svalstvo 😕 ocumovala som Edwarda, ked stal na namesti len v nohaviciach, ale tak samozrejme, ze na tohto sa nechyta...
Ad zvucky v mobile..ja mam az na par vynimiek z rodiny vsetky zvonenia, budiky, pripomienky len z Twilight sagy 🙂
@gabika7706 Edward to je nudlička 🙂 tenhle je ale dobrej 😵
@gabika7706 tak to som Edwardovi ocumovala aj ja... neskutocne ma tie partie 😵
@bella.cullen. ja sa z teba ozaj zblaznim 😀
@cruela tak to já Edwarda takto neviděla 😠 jaká škoda...
@bella.cullen. jasne ze si edwarda tak videla
@cruela no samozřejmě že viděla...taky pěkný a moc 😵
to jsem se nasmála 😀 , holky, my jsme případi 😀 ...tedy někteří i s těžší diagnózou než mám já a to jsem si ještě včera myslela, že mi z toho fakt sem tam hrabe..... 😀 Až jsem si z toho pustila Zatmění a právě jsem to dokoukala - to bylo krááásný! Musím se přiznat, že jsem takhle zblbla už tři kamarádky - nedávno mi přišla od jedné smska okolo 4 hodiny ranní, že mě proklíná a že ať si uvědomím, že má děti, o které se musí ráno starat - chudák, prostě se od toho nemohla urvat a tak asi ráno vypadala stylově - jako zombí 😀
koukám Ať vejde ten pravý, a už jsem si musela nechat rozsvíceno 😝 manža není doma....ale jdu koukat dál 😀
Teda ste toho popisali 🙂
@bella.cullen. : ten chlapik je k zahryznutiu z toho Moonlightu, 🙂 ale ja musim pockat na manzela aby tam vlozil titulky ked si to chcem pozriet. 😠
@cruela : no Damon je vuru kus. 🙂 🙂 S tymi tehlickami na bruchu a ked si tak zagula ocami.... no co vam budem hovorit. 😵 Triko si dam dnes, treba vyuzit krasne pocasie a ponosit ho. 😉
@gabika7706
@cruela tak Ať vejde ten pravý zase tak hororový není, na začátku jsem si musela rozsvítit, takovej zvláštní pocit jsem měla ale pak to šlo, tak na to klíďo koukněte, docela to jde 😉 koukala jsem do 1h a ted jsem jak praštěná 😒 😀
@gina333 mě titulky taky vkládá manža 😀 ale určo si to stáhni, je to super a chlapík-upír... 😵
@bella.cullen. : a nie je tam otvoreny koniec, alebo je to normalne ukoncene? Este neterka vie vkladat titulky ona stahuje filmy stale, zeby som ju poprosila aby my to este raz ukazala. 😉 Ma stve ze som taky mimon na technicke veci. 😠 Musim sa vam priznat, ze som este stale nepozrela Remember me. 😕 mam strach sa nato pozriet, ked viem ze sa to zle skonci. 😖
@gina333 no, remember de facto neskonci az tak zle... ale RP veru tak skoncit nemusel 😢
ak by si mala problemy s titulkami, kludne pis, poradim co a ako, tiez sa celkom v technickych veciach vyznam 😉
@bella.cullen. no, pripisem si to do zoznamu vsetkeho co chcem vidiet... ale netusim, kedy sa k tomu dostanem... vcera som nakoniec nepozerala ani jeden diel VD ☹
@gina333 bych řekla že není otevřený, ono to máš co díl, to jiný případ, tak si hlavně stáhni titulky na titulky.com, tam sedí jinak jinde mi neseděly 😉 já Remember viděla 😀 a ten konec zvládněš...mě chvíly trvalo než mi to trklo 😀
@cruela nepozerala protože vysedáváš na konovi 😀 já málem taky ne a pak jsem šla spát až v 1h 😀
@bella.cullen. 😝 stale robim fotky a popri tom obcas kuknem na kona... tiez som isla spat po polnoci.. ale este som fotky nedokoncila, dufam, ze do obeda ich mam hotove a potom asi poslem deti k babke a ja zasadnem k VD 😀
@cruela 😀 já asi dám zase od začátku Moonlight až mladej půjde spát po o, ono když čtu titulky tak ledacos unikne...proto na všechno čučím 2x 😝
tak, prave som dopozerala prvu seriu VD a po poslednej epizode tej serie som ostala v soku.... idem chytro pozerat dalsie casti druhej serie! kolko ich je zatial? 5?
ja mam tiez ako pozadie v mobile EaB z trojky mam to aj ako setric a zvonenie mam od MUSE Love is forever...
takze tiez som riadne zasiahnuta 😵
ostatne akosi vobec nestiham,lebo som stale v praci,teraz som tahala 13 dni v kuse a dnes som dosla rano z nocnej...normalne som nastvana,ze si nemozem skuknut tie nase serialy...pomoc...
@cruela no vidiš a konečně to máš skouknutý, ten poslední díl první série mi taky vytřel zrak, ale pak jsem pochopila ...v druhý sérii 😉
@cruela počkej až uvidíš 5 díl dvojky, ten jaksi nenechal v klidu mě 😀 .....
inak, v tejto druhej serii sa mi veru Damon paci viac a viac... uz chapem, o com ste hovorili 🙂

@cruela 😀 😵
@gabika7706 jasan dám info 😉