icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela 😀 😵
@gabika7706 jasan dám info 😉

gabika7706
9. okt 2010

@bella.cullen. no ten ma ale panvove svalstvo 😕 ocumovala som Edwarda, ked stal na namesti len v nohaviciach, ale tak samozrejme, ze na tohto sa nechyta...
Ad zvucky v mobile..ja mam az na par vynimiek z rodiny vsetky zvonenia, budiky, pripomienky len z Twilight sagy 🙂

bella.cullen.
9. okt 2010
bella.cullen.
9. okt 2010

@gabika7706 Edward to je nudlička 🙂 tenhle je ale dobrej 😵

cruela
9. okt 2010

@gabika7706 tak to som Edwardovi ocumovala aj ja... neskutocne ma tie partie 😵

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. ja sa z teba ozaj zblaznim 😀

bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela tak to já Edwarda takto neviděla 😠 jaká škoda...

bella.cullen.
9. okt 2010

tady bych se ho i bála

cruela
9. okt 2010

@bella.cullen. jasne ze si edwarda tak videla

bella.cullen.
9. okt 2010
bella.cullen.
9. okt 2010

@cruela no samozřejmě že viděla...taky pěkný a moc 😵

olasek
9. okt 2010

to jsem se nasmála 😀 , holky, my jsme případi 😀 ...tedy někteří i s těžší diagnózou než mám já a to jsem si ještě včera myslela, že mi z toho fakt sem tam hrabe..... 😀 Až jsem si z toho pustila Zatmění a právě jsem to dokoukala - to bylo krááásný! Musím se přiznat, že jsem takhle zblbla už tři kamarádky - nedávno mi přišla od jedné smska okolo 4 hodiny ranní, že mě proklíná a že ať si uvědomím, že má děti, o které se musí ráno starat - chudák, prostě se od toho nemohla urvat a tak asi ráno vypadala stylově - jako zombí 😀

cruela
9. okt 2010

@olasek nuz a ja a gina sme si dali urobit tricko s napisom Mrs. Cullen... co ti budem hovorit, ciste mimozy 😀
inak, to tricko mam aj dnes oblecene.... bolo pekne, tak som ho chytro vytiahla, nech ho este po vonku ponosim 😉

bella.cullen.
9. okt 2010

koukám Ať vejde ten pravý, a už jsem si musela nechat rozsvíceno 😝 manža není doma....ale jdu koukat dál 😀

gina333
10. okt 2010

Teda ste toho popisali 🙂

@bella.cullen. : ten chlapik je k zahryznutiu z toho Moonlightu, 🙂 ale ja musim pockat na manzela aby tam vlozil titulky ked si to chcem pozriet. 😠

@cruela : no Damon je vuru kus. 🙂 🙂 S tymi tehlickami na bruchu a ked si tak zagula ocami.... no co vam budem hovorit. 😵 Triko si dam dnes, treba vyuzit krasne pocasie a ponosit ho. 😉

bella.cullen.
10. okt 2010

@gabika7706
@cruela tak Ať vejde ten pravý zase tak hororový není, na začátku jsem si musela rozsvítit, takovej zvláštní pocit jsem měla ale pak to šlo, tak na to klíďo koukněte, docela to jde 😉 koukala jsem do 1h a ted jsem jak praštěná 😒 😀
@gina333 mě titulky taky vkládá manža 😀 ale určo si to stáhni, je to super a chlapík-upír... 😵

gina333
10. okt 2010

@bella.cullen. : a nie je tam otvoreny koniec, alebo je to normalne ukoncene? Este neterka vie vkladat titulky ona stahuje filmy stale, zeby som ju poprosila aby my to este raz ukazala. 😉 Ma stve ze som taky mimon na technicke veci. 😠 Musim sa vam priznat, ze som este stale nepozrela Remember me. 😕 mam strach sa nato pozriet, ked viem ze sa to zle skonci. 😖

cruela
10. okt 2010

@gina333 no, remember de facto neskonci az tak zle... ale RP veru tak skoncit nemusel 😢
ak by si mala problemy s titulkami, kludne pis, poradim co a ako, tiez sa celkom v technickych veciach vyznam 😉

@bella.cullen. no, pripisem si to do zoznamu vsetkeho co chcem vidiet... ale netusim, kedy sa k tomu dostanem... vcera som nakoniec nepozerala ani jeden diel VD ☹

bella.cullen.
10. okt 2010

@gina333 bych řekla že není otevřený, ono to máš co díl, to jiný případ, tak si hlavně stáhni titulky na titulky.com, tam sedí jinak jinde mi neseděly 😉 já Remember viděla 😀 a ten konec zvládněš...mě chvíly trvalo než mi to trklo 😀
@cruela nepozerala protože vysedáváš na konovi 😀 já málem taky ne a pak jsem šla spát až v 1h 😀

cruela
10. okt 2010

@bella.cullen. 😝 stale robim fotky a popri tom obcas kuknem na kona... tiez som isla spat po polnoci.. ale este som fotky nedokoncila, dufam, ze do obeda ich mam hotove a potom asi poslem deti k babke a ja zasadnem k VD 😀

bella.cullen.
10. okt 2010

@cruela 😀 já asi dám zase od začátku Moonlight až mladej půjde spát po o, ono když čtu titulky tak ledacos unikne...proto na všechno čučím 2x 😝

cruela
10. okt 2010

tak, prave som dopozerala prvu seriu VD a po poslednej epizode tej serie som ostala v soku.... idem chytro pozerat dalsie casti druhej serie! kolko ich je zatial? 5?

kavaapalma
10. okt 2010

ja mam tiez ako pozadie v mobile EaB z trojky mam to aj ako setric a zvonenie mam od MUSE Love is forever...
takze tiez som riadne zasiahnuta 😵

kavaapalma
10. okt 2010

ostatne akosi vobec nestiham,lebo som stale v praci,teraz som tahala 13 dni v kuse a dnes som dosla rano z nocnej...normalne som nastvana,ze si nemozem skuknut tie nase serialy...pomoc...

gina333
10. okt 2010

@cruela : ano je ich zatial 5, a je to riadny nervak. 🙂 😉

cruela
10. okt 2010

@gina333 no, akurat som dopozerala prvu cast a je to teda ina kava ako ta prva seria... napinak od zaciatku do konca.... decka som usadila k pocitacu a ja idem dat este aspon jednu cast 🙂

bella.cullen.
10. okt 2010

@cruela no vidiš a konečně to máš skouknutý, ten poslední díl první série mi taky vytřel zrak, ale pak jsem pochopila ...v druhý sérii 😉

bella.cullen.
10. okt 2010

@cruela počkej až uvidíš 5 díl dvojky, ten jaksi nenechal v klidu mě 😀 .....

cruela
10. okt 2010

inak, v tejto druhej serii sa mi veru Damon paci viac a viac... uz chapem, o com ste hovorili 🙂

gina333
10. okt 2010

@cruela No vidis 🙂 a to chybaju uz len styri casti a mas nato 2 tyzdne, to zvladnes lavou zadnou a potom mozme o tom vsetci veselo klebetit. 😉 Ach jo, Damon je poriadny samec. 😀