Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@gina333 ale coby nie, sak priemer 😉
@bella.cullen. já to tahala přes torent 😉
@zuzik.3 aha tak to nevim co je 😅 ale mrknu. díky 😉
@bella.cullen. normalne by som sa cudovala, keby si ty hned neskocila po dacom novom 😀 len potom nerozpravaj ake to je dobre, lebo ja sprosta vsetko po tebe opakujem a nestiham 😠 😀
@bella.cullen. musíš mít nainstalovaný program Torent a pak ze stránky isohunt.com si vybereš co chceš a ono se ti to přes torent stáhne ......
@bella.cullen. ja ti odporucam http://www.utorrent.com/, ten program je super
hej...teď jsem si na fejsu vytvořila album s názvem: Moje upíří úchylka......normálně mimoza... 😀 😀 😀 😝 mě už ale vážně hrabe 😀
no aj edwardov skoro otec carlajl vyzera celkom fajn a vedeli ste,ze je manzelom jenn garth...tej bloncky z beverly hills 902 10...
@kavaapalma Carlise je fajn 😵
@bella.cullen. : a nevynechala si nahodou Edwarda, nikde ho nevidim? 😉
@gina333 EC nie je asi rovnaky typ upira ako ti z VD a TB 🤐 😉 ? @bella.cullen
@kavaapalma jo jo, ja to mam nacitane o vsetkych aspon zakladne info, to je choroba 🤐
@gina333 tady máš 😉 jenom pro tebe 🙂
@bella.cullen. : dakujem si kamoska 😀
to jsem teda nevěděla že je Carlise s tou s BH, no kolik ono už jí je???přez 40 určitě...já zas tak moc načteno nemám....já lovím jen fotky 😉
@gina333 to mě moc těší 😉
@gabika7706 Edward ten je před všemi navrh 😀
@bella.cullen. ona je tusim 72 rocnik, idem kuk
no ano, on je 1973, ona 1972...
@bella.cullen. aha, no esteze tak, lebo pre mna je najkrajsi EC, mne sa napr. ten vas Damon vobec nepaci, ale nevidela som to este, pockam asi kym to pojde na Markize...Ale paci sa mi aj Bill z TB, len sa neviem dostat k pozeraniu dalsich casti, ked mi herecka nechodi do skolky teraz ☹
@gabika7706 tak to je ona o 10 starší jak já 😀 nojo Edward je jednička 😀 mě se pak líbí Mick a z true blood je dooost dobrej Erick...tady na těch fotkách 😵
@gabika7706 jo a Carlisovi je v Twilight 23 let...tomu teda pěkně věk ubraly 😀 😀
@bella.cullen. : veru pekne, keby sa aj nam tak dalo. 😉
holky tak being human jde stahovat z
http://czshare.com/free.php
teda zrovna teď je to náký zřejmě přelidněný,ale včera sem stáhla celou první sérii🙂
@gabika7706 ani mne sa Damon nepacil, dokonca ani po vzhliadnuti prvych casti sa mi nepacil a furt som sa cudovala, co o nom tak basnia 😕 no ale potom som sa donho zalubila uz aj ja 😀
@bella.cullen. inak, tu piatu cast 2.serie som si stale nepozrela - odolavam 😉
@cruela tak to máš teda pevný nervy 😀 no prosimtě já už mám skoro po 2 skouknutý moonlight, jdu na 13 díl 😀 zas nebudu mít na co koukat 😝

@ronie tak já taky memůžu najít 3 a 4 a 6 díl, mám staženo jen 1,2 a 5
@zuzik.3 ty jsi takový znalec, kde si stáhla being human, na uložto je jen pár dílů??????