Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela 😵
@bella.cullen. : ze prijemne, priam bozske, dakujeme 😀
ahojky🙂 tak 7.a 8. díl 2.série Being human je teda bomba a pozvedlo to tento seriál u mě na žebříčku na 1.místa...do háje někde na english stránkách sem četla že druhá série má 18.dílů a že se chystá 3. do prkýnka já chci pokračování!!!!!
Když už tu máme Roba-viděli jste Remember me? Moc krásnej film, všem moc doporučuju🙂))
@bella.cullen. dakujeme za sprijemnenie rana 😎
@ronie he 😀 já mám skoknutej jen první díl a druhej na 2x a ještě ho nemám dokoukaný 😅 zatím mě to tak moc nenatchlo...ale dokoukám to když to tak chválíš...včera jsem si stáhla film-horor paranormal aktivity a préj toje fůůjka mazec děsivý..nic o upírech ale prej mazec, tak na to dnes kouknu.... 😕 a Remember jsem viděla a teda Twilight lepšejší 😉
@gabika7706 😵 už máš dočtenou tu knížku?? chci se na něco zeptat?? jestli můžu a nebudu nic prozrázet 😀
@bella.cullen. tak ale neda sa porovnavat Twilight s Remember me alebo inymi filmami, kde hral 😉 ja sa uz neviem dockat Vody pre slony 🙂
@bella.cullen. eee nemam, obidvoch mam chorych a normalne nestiham ani zit popri tej mojej herecke, som teraz niekde v druhej tretine mozno, na 326. strane zo 462 😀 ale pytaj sa kludne
@gabika7706 ten chlap co žije s tím upířím dítětem, to je člověk že jo? jak zabíjel ty lidi, nebo ne?mu vlastně nosil krev...
to byl zvláštní film...brrr
@bella.cullen. ano bol clovek, ale po tom, co ho chcela vyslobodit z nemocnice, uhryzla ho, lebo na patologii sa prebral a zdrhol, viac zatial neviem, len to, ze ho vsade hladaju. No ale neviem, ako to bolo sfilmovane 😉
stale upravujem nejake fotky, uz mi z toho sibe, tak som sa na odreagovanie trochu pohrala s Robkom, tu je vysledok, ale to len taka rychlofka
@ronie ked som hladala tie diely druhej serie, tak som tiez kdesi take nieco zachytila, ze je uz tretia seria...
@bella.cullen. tak ten piaty diel VD som si stale nepozrela, absolutne nestiham ☹
@bella.cullen. no poviem pravdu, tak ako som predpokladala,knihu docitam, ale film si urcite nepozriem 🙂
@gabika7706 no hriznula a asi i zabila...padal z okna a dál už to neukázaly...
@cruela krásná fotečka, tam mu to sekne 😵 takže pořád neviděla VD tak už počkej na 6 a shlídneš je najednou 😵 😉
@bella.cullen. @gabika7706 kokos, to aky film rozoberate? ved mne naskakuju zimomriavky len citam tuto vasu debatu 😀
@bella.cullen. ??? zvlastne, v knihe normalne opisuju, ako sa prebral na patologii, pomlsal na zriadencovi patologie a kde vsade ho ludia videli, ale zatial ho policia nenasla
@gabika7706 není tak hroznej ten film, takovej zvláštní...to koukni
@gabika7706 tak to ve filmu nebylo...šel jí otevřít okno a ona ho kousla a on z toho okna spadnul a víc nic... 😒 jo a byl nechutně poleptanej kyselinou fůůůj
@bella.cullen. no je dost mozne, ze tam nie je vsetko z knihy, ale aj tak, mam dost ked si predstavim, ako vyzeral, ked sa polial tou kyselinou, ale ked mam na to aj skutocne pozriet ... mozno raz, teraz mam este resty s TB a na VD uz asi pockam na tu markizu, o tom Moonlight ci co to ste spominali, no to nemam sancu vobec, do kelu, zajtra musim ist opat s obidvoma k Dr, Katka si ide pluca vykaslat 🙄
@gabika7706 taky jsem měla ted oba nemocný 😝 a Moonlight to je supéééér nejlepšejšííí 🙂 😵 to si skoukni!!!!!! to musíš vidět TB je pro ti tomu oničem 😉 kniha je určo lepší, zkusím si jí najít online
@gabika7706 a ta upíří holka byla taková zvláštní brrr...bych se jí bála jí někde potkat
@bella.cullen. ja mam Katku doma uz 4.tyzden, 10 dni brala atb, ale nejako nepomohlo, zas je tam kde bola, ak nie horsie, na nervy. Maly samozrejme okolo nej tiez nieco nachyta...
Pozrela som si teraz na csfd ukazku z toho filmu, ako lizala Eli krv na zemi, no veru take suche to bolo, to pri citani knihy som z toho ine pocity mala 🙂
Manzel mi vcera tvrdil, ze velmi dobry film je aj Night Watch, Daily Watch a vraj mali natacat aj Twilight Watch, ale k tomu este asi nedoslo, lebo nic nenasiel. Nevideli ste to niektora?
@gabika7706 nám se to táhne taky už 3 týdny, už jsou ale lepší. Tak se na to koukni zas tak šílený to vážně nebylo a já si to zase přečtu 😉 a o čom jsou ty filmy...dej info 😉
Cruelko pomoc prosím prosím nemohla bys hodit linka na další díly Being human s02e09 atd...mělo by to být,ale mě to přes ty tvoje odkazy nejde:(( JAk to děláš??
@bella.cullen. pozri tu info http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=24152

@bella.cullen. velice prijemne, dakujem 🙂