icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

bella.cullen.
17. okt 2010

za 14 jdem na Halloweenskou párty a jsem za upírky 😀 😀 tak snad mě děcka pustí...

cruela
17. okt 2010

@bella.cullen. potom cakame na fotky! povinne sem nejake das!!!

bella.cullen.
17. okt 2010

@cruela jasan 😀 hlavně aby mě ty děcka pustily...já takhle už Danině párkrát zdrhla (do kina na Zatmění), ona chodí spát pozdě 😔 😅

cruela
17. okt 2010

@bella.cullen. to poznam.... mne minule deti volali a plakali do telefonu, ze aka som zla mama, ze som ich nechala doma a ja som isla s kamoskou von.... asi druhykrat v tomto roku ☹ ale mi tie deti, dopraju co? 😀 a kde si mam potom frajera najst? 😲 tak aspon o upiroch snivam....

bella.cullen.
17. okt 2010

@cruela 😀 ta taky řvala že jsem jí utekla, že chtěla se mnou 😀 hele já chlapa mám a o upírech snívám taky 😀 😀 😀

cruela
17. okt 2010

@bella.cullen. no hej, ale ked ty dajakeho fesneho upira stretnes, tak budes moct len slintat, na rozdiel odo mna 😀 😀 😀

gina333
18. okt 2010

@cruela : no veru ty sa mas, nam uz iba len to snivanie ostava. 😉 🙂

@bella.cullen. : tu party ti zavidim, 🙂 😉 aj ja by som strasne rada sla niekde bez deti, len ich nemam kam odlozit. 😲 s Nati problem nie je ale Sophi nikto nechce. 😀

bella.cullen.
18. okt 2010

@cruela 😀 já už slintám teď.... 😀

@gina333 jdu bez manži ten bude hlídat, a ani nechce jít, to s Dančou u nás problém je, je to závislačka a chce jít vždy taky...to je vždycky řevu, a malej ten spí a ani neví 😀

gina333
18. okt 2010

@bella.cullen. : kedze moj manza robi v zahranici nemam tie moje bosorky s kym nechat, takze nic ine my nezostava len snivat o upiroch pekne doma 😀

bella.cullen.
18. okt 2010

@gina333 😀 koukám sníváme o upírech každá..... 😀 😀

gina333
18. okt 2010

@bella.cullen: nasla som jednu knizku, vychadza az v decembri, ma nazov Ako sa stat upirom 😉 🙂 🙂 🙂 je tam navod, ako postupit premenu, ako vstupit do sveta nesmrtelnych, takze zeby sa nase sny stali skutocnostou?? 😀 😀 😀 😀 😀

bella.cullen.
18. okt 2010

@gina333 no jejda jejda tak tu musím mít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😝

gina333
18. okt 2010
bella.cullen.
18. okt 2010

@gina333 tak to je prča 😀 😀

bella.cullen.
18. okt 2010

@gina333 až to bude online tak si to musím přečíst a třeba se i něco naučím....stát se upírem 😀 😀

bella.cullen.
18. okt 2010

@gina333 jako bylo by krásný být upírem ÁLE jen kdyby existovala sintetická True blood........... 😀 😀 😀 😀 mimoza 😀

gabika7706
18. okt 2010

caute mimozy, no tak na tu knihu som teda zvedava 😀

gina333
18. okt 2010

@gabika7706 : ta kniha bude riadna haluz, este jednu som nasla, Angelologia, ze vraj to je super pribeh, uz su predane aj filmove prava tak som zvedava. 😉

cruela
18. okt 2010

baby, ja sa z vas nacisto zblaznim 😀

inak, vcera bola u mna kamoska, ukazovala som jej v pocitaci nejake fotky co som fotila a jak som prezerala adresare, tak som isla aj okolo samostatneho adresaru s fotkami s nazvom pattinson a to ste mali vidiet, jak sa ta moja kamoska zacala rehotat a ze ci mi sibe... tak som jej hned znadala a ze ked chce byt stale moja kamoska, tak pattinsona mi vysmiavat nesmie 😎

gabika7706
18. okt 2010

@cruela ja mam tiez samostatne adresare a to mam este podelene podla filmov alebo ci su to photoshoty a tak... 😎
@gina333 tu knihu si ja urcite sice nekupim 😀 , ale prelistujem,ked bude moznost

kavaapalma
19. okt 2010

no ja pocitace a tie veci okoílo toho prilis nemusim napisem co treba pohladam co treba a odchod radsej pojdem na sviezi luft ... kazdy mame to svoje 😵

kavaapalma
19. okt 2010

tak ta kniha angelologia je dost slaba aspon na mna a ak to raz sfilmuju tak si to pozriem jedine zo zvedavosti,inak nic moc... Cullenovci su No.1 ... ta kniha je o anjeloch,no nechcem prezradzat viac,ak to chcete citat,ale ja som ju este nedocitala do konca,lebo ma nebavi,mozno neskor jej pridem na chut,ale teraz ne-ne-ne...

gina333
19. okt 2010

@kavaapalma : ja sa na tu knihu tesim, mozno, ze je to smiesne ale ja skutocne na anjelov verim. 😉

bella.cullen.
20. okt 2010

fuj ale že mu ta cigereta nesluší..... 😝 a ty vlasy má taky jak blbeček 😀
jste ňák zmlky nééé???

gina333
20. okt 2010

@bella.cullen. : no veru na tychto fotkach to nie je moja salka kavy 😀 ale sme ticho , cakame na piatok. 🙂 😵 a ty ako?

bella.cullen.
20. okt 2010

@gina333 no já taky čekám a už se těším na VD 😵 jo a na Facebooku jsem četla že je zase nebudou dávat 18 a 24 listopadu ☹... nák tak to tam psaly ted nevím jistě

bella.cullen.
20. okt 2010

nebo 17.11. no prostě 2 díly a pak taky ne přez vánoce..či co

bella.cullen.
20. okt 2010

teď jsem dokoukla a 18. a 25. 11. nebudou VD 😒

gina333
20. okt 2010

@bella.cullen. : clovek ma tak malo radosti na tomto svete, este aj to nam beru. 😠

bella.cullen.
20. okt 2010

@gina333 noo 😒 to jooo 😢