icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

miskasiska
2. nov 2010

Ahojte!Neviete mi poradiť stránku, na ktorej nájdem Blood Ties?Inak tá 54 minútová pauza by sa dala možno obísť, ak na chvíľu vypnete modem a potom ho zase zapnete a načítate stránku.

cruela
2. nov 2010

@miskasiska stavim sa, ze @bella.cullen. ten modem vypinat bude 😀

bella.cullen.
2. nov 2010

@miskasiska Blood ties najdeš na ulož.to dej si to tam do vyhledávače, ale nejsou tam všechny díly.....

@cruela 😝 jasan že budu 😀 a třeba mi to dělat nebude...no uvidíme 😕

nini78
2. nov 2010

@cruela ja som ani netušila koľko je seriálov o upíroch, vobec nestíham za Vami, tak aspoň volačo sem hodím keď viem 😀 .
@bella.cullen. ide ti to cez ten link? a odkial si sťahovala Moonlight? Ja som Angela tiež strááášne žrala ešte v Buffy 😵 . Tak teraz aspoň pozerám toto" volné "pokračovanie 🙂

s.i.m.k.a1
2. nov 2010

Baby prosim vas 😉 akurat som si mrkla 1.cast true blood, ked sa tu uz o tom tak bavite a zaujalo ma to. Prosiiiim Vas, chodi to ete na CT?? A ak hej, kedy?? Heh, som sa trosku namotala a kredit na uloz.to co som si kupila na VD minam teraz na toto 😀 😀 😀

gabika7706
3. nov 2010

@s.i.m.k.a1 chodieva to v pondelok vecer po 22 hod na CT2 http://www.ceskatelevize.cz/porady/10274269709-... ja som vcera vecer konecne dopozerala prvu seriu a dnes sa mi snad podari pozriet aj co to z druhej

bella.cullen.
3. nov 2010

@nini78 jj jde mi to přez ten link, ale ještě sem nekoukla, mám 15 dílů stažených 😅 Moonlight mám přez ulož.to a titulky z titulky.com jinde mi neseděli a na to koukni je to moooc super a krásnej upír 😵 😵

@s.i.m.k.a1 je to na čt2 každý pondělí po 22h ale na ulož.to můžeš stáhnout všechny 3 série 😉

....ty vo*e sem jak náká databanka 😀 😀 😝

bella.cullen.
3. nov 2010

@nini78 a ještě je super The Gates 13 dílů, luxusní městečko plné lidí, upírů a vlkodlaků-no spíš vlků žádný obludy ( mladý hezký kluci 😀 ), super děj.... 😵 😵 taky na ulož.to

nini78
3. nov 2010

@bella.cullen. The Gates mám najdené tiež cez neakú stránku online, ja keď nemusím tak nesťahujem a sú v tom aj titulky, len neako namám čas 😠 , malému idú zuby a je to hrôza...., ale diki za info 😉 . Väčšinou skončím tak že pustím TW a s malím na rukách pozerám. Len mám obavu aby miesto mama nepovedal prvé slovo Edward 😀 . To by moj chlap nerozdýchal 😀

s.i.m.k.a1
3. nov 2010

@gabika7706 @bella.cullen. baby dakujem 🙂

bella.cullen.
3. nov 2010

😀 no nebyl by to fešák s těma zubama 😀 😀

zuzik.3
3. nov 2010

@bella.cullen. to teda néééé 😀 ikdyž mně se nelíbí ani bez zubů 😒

bella.cullen.
3. nov 2010

@zuzik.3 náhodou krasavec s těma monclama 😀 😀 😝

gina333
4. nov 2010

@bella.cullen. : no mne sa akurat paci jeho telo 🙂 , xicht nemusim, ma strasne divny nos 😲

kavaapalma
4. nov 2010

@bella.cullen ved ked este nieco najdem tak jasne,ze dam tip...
do kelu uz musim do prace...

s.i.m.k.a1
4. nov 2010

@bella.cullen. dobreeee 🙂 ja ho akoze moozem 🙂

baby tak na True Blood som namotanaaaa :-P do 5.tej rano som pozerala, esteze mam dobreho muza a nechal ma vyspat do 12 😉
a vy sa mate pridane na fb co si tu pisete?

gina333
4. nov 2010

@s.i.m.k.a1 : teda takeho muza ti zavidim, vlastne muz by nechal spat ale dieta asi nie. 😉 🙂

zuzik.3
4. nov 2010

@gina333 tak to jsem ráda, že máme stejný názor. Já už jsem myslela,že jsem jediná komu se nelíbí jeho NOS! Všimla jsem si toho v Zatmění a kdykoliv, když byl v záběru tak jsem čuměla jenom na ten nos a nevnímala to kolem 😀 Ale tělo má dobré, to zas jo 😉

zuzik.3
4. nov 2010

jé, to je milé 😵 😵

gina333
4. nov 2010

@zuzik.3 : zavist 😉

s.i.m.k.a1
4. nov 2010

@gina333 hehe on sa aj o malu postaral 😉 teraz ma tyzden dovolenku a cely tyzden ma nechava vyspat do 12 takaaaa som stastna 🙂

bella.cullen.
4. nov 2010

@gina333
@zuzik.3 mě se taky líbí jeho tělo a ksicht jakž takž... 😀 ségře se líbí a já jí ho takhle vložila na FB, no kdybyste viděli co ona mi provedla s Edwardem 😝 jak upravila foto 😀 hned bych vám to sem vložila ale nejde mi to 😒 .......
@s.i.m.k.a1 myslíš konikovský FB..tak já mám tu holky v přátelích a tebe jdu požádat 😉 ...ty jsi skoro jak já já jen nekoukám na ty seriáli do 5 do rána já jen do pul noci 😀 😀

gina333
4. nov 2010

@s.i.m.k.a1 : joj, tak to mas super chlapa 🙂 🙂 🙂

bella.cullen.
4. nov 2010

a mimozky zíííítra VD 😵 😵ale to vy víte....... jsem už natěšená a jak ten týden utekl 😅

bella.cullen.
4. nov 2010

@kavaapalma já mrkla na toho Angela, docela to ujde a jestli se ti líbí ten herec, tak se ti to bude líbit, mě se teda líbí 😵 😅 jako každej upír 😅 ......

gina333
4. nov 2010

@bella.cullen. : ja som akurat zistila, kto ich ide na Markize dabovat, a poviem vam nic moc. 😲 Uznajte, Stephana ide dabovat chalan ktory dabuje Pottera. ☹

bella.cullen.
4. nov 2010

@gina333 no říkám není nad originál a titulky 😉 no a koukat na Stefana a slyšet Pottera...ouvej 😝 to dělá hodně já když slyšela New moon dabing, no já si nemohla zvyknout na ty hlasy no hrůza...

bella.cullen.
4. nov 2010

Angel 😵

bella.cullen.
4. nov 2010

pěkný 😵 😵

s.i.m.k.a1
4. nov 2010

@bella.cullen. fiiha, ja som ani nevedela, ze je konikovsky FB a ze sa tu da pridat do priatelov 😀 😀 😀 som ti to potvrdila, aspon viem nieco nove 😀 😀 😀 ja so inac myslela normalny FB 🙂 ale dakujem moc, aspon som neni za opicami 😀 😀 😀