Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela tak nečítej TW a koukni na VD, ti říkám u 8 dílu na konci budeš mít husinu( zimomriavky) , a možná i slzička ukápne....aaach já jsem s toho naměko...si to pořád pouštím 😵 😔 😔 😀 mě už fakt šibe....
@bella.cullen. sak ja by som aj pozerala, ale ked idem na zachod alebo do vane, tak sa mi lepsie zoberie kniha ako televizor 😀 to su totiz jedine miesta, kde ja mozem citat 😀
@cruela 😀 😀 tak sedni k PC a hotovo...jsi pozadu, musíš nás dohnat 😀
@bella.cullen. od, beriem si to k srdcu a urobim co sa da 😉 utekam teraz fotit, vecer snad nepridem moc unavena a kukaaaaam VD! 😵
@bella.cullen. : ake FB na Koniku, akosi tomu nechapem. 😲 Ja VD pozeram tak, ze si kuknem asi 10 min. musim to stopnut, rozdychat, zas si sadne k pocitacu a tak dookola. 😵 😵 😵 😵 Ozaj, a vedeli ste, ze Stephan je v skutocnosti modrooky blondak? 😲
@gina333 no poslala jsem ti do IP žádost o přátelství, tak to v IP potvrď 😉 to jsem něvěděla že je Stephan blondák, ve VD má ty oči jaký? zelený že jo? a mě se víc líbí tmavovlasý-ty já ráda 😀 😀 já si ten konec taky pouštím dokola áááách jéééé 😢 😵
@bella.cullen. : Stephan ma tmavohnede oci v serialy 🙂 ach jaj, ten koniec, uzasny Damon, veru az my srdce prestalo bit 😨
@gina333 no neříkej že má hnědý oči?? to jsem si nevšimla 😕 já mám zato že má světlý..zelený??? 😝 ten Damon byl úžasnej a slááádkej 😵
@bella.cullen. : veru dost tmave. 🙂 Muz je vonku so Sophi tak sa tu rozplyvam nad Damonovimi fotkami. 😵 😵 😵
@gina333 aha tak to jo 😉 no já si zase pustila ten konec 😵 hod sem nákou pěknou fotku...budem se kochat obě 😀
😵
@gina333
@gina333 @cruela @bella.cullen. nejako to musime vymyslet aby prisiel za nami, sak sa o neho aj podelime, sme nejake kamaratky, nie 😀 😀 😀 a aj mna si pridajte na FB 😉 facebook.com/simka.nessie 😉 😉
@s.i.m.k.a1 jasně každá na jednu noc a pěkně vystřídat 😀 jdu si tě přidat 😉
@bella.cullen. kludne koli nemu cokolvek 😀 😀 😀 akurat pozeram True Blood 🙂 mnaaam 😉
@s.i.m.k.a1 True blood už mám shlídnutý 😀 a super, jsem žrala Erica 😵 napiš mi do IP jméno na FB...tě nemůžu podle toho linku najít
@s.i.m.k.a1 😵 😵
@bella.cullen. mnaaam inac aj mne sa paci 😉 😉 ete viacej ako Bill 🙂 🙂 🙂
@s.i.m.k.a1 : tak to meno posli aj mne, tiez som ta tam nenasla 🙂 Jasne podelime sa on, ved sme skusene zeny, my tri by sme ho zvladli. 🙂 🙂 Len ci on nas? 😀
@s.i.m.k.a1 Bill se mi páčí taky...no říkám vše co má ostrý zuby 😀
@gina333 by to mozno nezvladol 😀 😀 posielam IP 😉 neviem, preco Vam ten link nejde, toto mi pise v profile.. nechapem...
@gina333 😀 😀 😀 ajaj jaj
@bella.cullen. hehe mne sa paci aj ten, akurat som s nim pozerala jeden diel, taky serif mlady pekny v tom kostole co chcel vsetkych usetrit... akoze mnaaam 😀 😀
no ja som asi nejaka ina,ale mne sa Damon vobec nepaci,rada vam ho celeho prenecham...mne pripada,no radsej vam to tu nepisem,hold kazda mame svoj vkus a tak je to dobre...co by sme narobili ak by sa kazdej jednej pacil ten isty...
u mna stale Edward-moja laska a dlho dlho po nom Emmet...pripada mi obludne tak dlho cakat na dalsi diel...
@kavaapalma no ved kazda mame svoj nazor, nam sa pacia proste asi taky bad boys, a ty si pozerala VD??
@s.i.m.k.a1 skukla som az jednu cast nybrz,jelikoz,ponevac som furt v tej pos... robote akurat dnes mam volno,lebo zajtra zase robim,tak si chcem pozriet dalsiu ak stihnem no a videla som aj videa na youtube... serial budem sledovat,ved zacne chodit na markize,dej ma bavi...
@kavaapalma mne sa tiez Damon vobec nepaci, aj som to tu pisala, ale nevidela som este VD...
Pozeram postupne True Blood, pacil sa mi Bill, ale ostrihany Erik tiez nie je na zahodenie.
@gabika7706 Erik je uzasny 😉 Pri ktorej si casti?? Ja pozeram akurat druhu seriu 9.diel 😉
@kavaapalma noo som zvedava na ten dabing 😉
@s.i.m.k.a1 2. seria, 6. diel

@bella.cullen. akoze uz je 8. diel??????? 😲 sak ja som skoncila na stvorke! to som teda pekne v omeskani 😖 nuz, nie som si ista, ci dnes zvladnem styri diely, ale skusim... kuuuuuuurna, ide to so mnou dole vodou....
ale aspon citam TW a zas mam pri tom zimomriavky, to je tak perfektna kniha ta jednotka!