icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

gabika7706
8. nov 2010

Neviem, ci to sem mozem dat, hadam ano, to len pre pobavenie...predavajuca ma v tom "jasno" New Moon, stmivani, Eclipse, vsetko jedno 😀 http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2703143
btw, zhanali sme deky, ale toto bude asi taka na jedno pouzitie...

gabika7706
8. nov 2010

tak som sa konecne dockala 😵 aj ked nemam presne ten, kt. som povodne chcela
to je diagnoza, toto ked uvidi manzel... 😀

kavaapalma
8. nov 2010

@gabika velmi pekne aj ja chcem... velmi sa mi pacia aj tie naramky co maju na rukach Edward aj Emmet...cierne kozene s ich cullenovskym erbom...
@bella.cullen ja ak som to spravne pochopila,tak ona este chcela dopisat to Polnocne slnko , kde opisuje vsetkoco sa stalo z pohladu Edwarda a jeho rodiny,lenze predtym to dala citat svojim priatelom a jeden z nich ju zradil hodil to na net,ona len chcela,aby jej povedali svoj nazor ci sa to bude ludom pacit ci nie... no a kvoli tomu sa rozhodla,ze zatial tu knihu nedokonci...

cruela
8. nov 2010

ok, tak som si uz pozrela aj 8.diel VD.... a prisla som k zaveru, ze neznasam Elenu.....

gabika7706
8. nov 2010

ja som sa dnes dostala k prvej casti VD 😎 tak zatial mozem potvrdit, ze ten Damon sa mi fyzicky nepaci 🙂 som tu jedina? 😕
dopozeram este TB tretiu seriu a potom sa pustim postupne do VD...

@kavaapalma mne sa paci aj naramok, kt. mala Bella v Twilight, ale nenasli sme vtedy s kamoskou taky na ziadnych strankach, teraz som uz po nom ani nepatrala

cruela
8. nov 2010

@gabika7706 no, mne sa Damon nepacil ani fyzicky a povahou uz vobec nie... a trvalo mi to celu prvu seriu, takze bud v klude 😉 teraz by som kvoli nemu aj vrazdila 😀 v prvom rade Elenu 😀

bella.cullen.
8. nov 2010

@gabika7706 přívěšek krásný...závidím 😵
@cruela mě se Damon taky začal líbit dýl, já v 1 sérii žrala Stefana 😀 ale teď je Damon pro mě no.1 😵 😵
Elena je blbka ale no což no.... 😒 😀

gina333
9. nov 2010

@gabika7706 : krasny privesok, to by som stale iba dvere otvarala aby som ho mala v ruke 😉

@cruela : pripajam sa k tebe na vrazdenie Eleny 😀

Co sa tyka Damona, tak ja som cely serial zacala pozerat koli nemu, ked som zistila, ze v tom serialy hra prave ten herec. 😉 A buchla som sa donho hned ako sa uskrnul. 😵 😵

bella.cullen.
9. nov 2010

😵 😵 😵

gina333
9. nov 2010

@bella.cullen. : no presne o tomto hovorim, gate proklate nizko, amen 😀

bella.cullen.
9. nov 2010

@gina333 😀 ještě kousek a je vidět všechno 😀 😵 😵 že?!!

gina333
9. nov 2010

@bella.cullen. : jaj, no hadam raz sa toho dozijeme 😀 😀 😀

bella.cullen.
9. nov 2010

@gina333 😀 😀 😀 😵 😵 😵

cruela
9. nov 2010

baby, ja som v robote a musim sa sustredit, ale ked vidim tieto obrazky, moja pracovna moralka je v cudu 😀 som si aspon urobila wallpaper, vsade samy Damon 😉

bella.cullen.
9. nov 2010

@cruela ukaž!!!!!! 😀 pracovní morálka ať jde k čertu.......... 😀

cruela
9. nov 2010

dnes som veru velmi malo spravila... aspon co sa prace tyka,... ale zato som videla asi tisic Damonovych fotiek 😀

gina333
9. nov 2010

@cruela : paradicka, ale tych fotiek nikdy neni dost, ze ???? 😀 😉

cruela
9. nov 2010

@gina333 presne ako vravis! 😉

bella.cullen.
9. nov 2010

@cruela krásný 😵 😵 práce je dost ale Damona není nikdy dost 😀 , prosím pěkně hod mi to ve větším fotmátu na FB (pokud to jde) děkujííííí

cruela
9. nov 2010

@bella.cullen poslala som ti to na mejl 😉

bella.cullen.
9. nov 2010

@cruela děkují, mám to už na ploše 😵 Damonka...moooc Damonků 😵 😵 😀

gina333
9. nov 2010

@cruela .posli to aj mne, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂 🙂 🙂

cruela
9. nov 2010

@bella.cullen. aha co pre teba maaaaaaaam 😉

zuzik.3
9. nov 2010

@bella.cullen. pokud chceš vidět to ,,všechno", prohledej pořádně videa v googlu a nazazíš na to a pěkně v akci 😲 😲 😀 😀 😀

cruela
9. nov 2010

@gina333 no, to som robila v robote, takze to tu nemam, mozem to poslat az zajtra... ale mam kombinaciu edwarda a damona 🙂

cruela
9. nov 2010

@zuzik.3 co co co????? ma tam nejake neskusne video??? posli link do spravy 😉

zuzik.3
9. nov 2010

@cruela ano, hodně zajímavé neslušné video ....je to už dlouho co jsem to našla, zkusím pohledat ale hned tak to nebude...

gina333
9. nov 2010

@zuzik.3 : daj sem link, nech sa pokochame aj my 🙂 🙂 🙂 🙂

@cruela : tak my posli prosim ta ten kolazik aby som vydrzala do zajtra 😵 😵 😵 poslem ti mail do IP 😵 😵 😵

bella.cullen.
9. nov 2010

@cruela jééééj to je krááásnýýý děkujííííí 😵 😵 😵 ale jestli mě to pošleš zase na mail ve větším, dík 😉

ten link chci taky na to video...ale i když nevím, chci ho mít v hlavě cilivího a sladkýho jako byl teď ve VD........

bella.cullen.
9. nov 2010

@cruela a jestli máš...tak mi pošli jeden se mnou a jeden beze mě ju? dík