Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela ne ne nebyla 😀
najviac ma pobavila cruela. ze pipika 😀 😀 😀 😀 ja som cakala, ze napises akeho ma poriadneho vt.ka 😉 😉 ale na tej fotke ma eru paradny zadok 😵
juj mimozy, to vyzera ako strasne trapenie, nie sex 😅 neviem teda, z coho su tie zabery...mozno to tak ma byt, no ritku ma peknu ale to je asi tak vsetko 😝
@gabika7706 : takze vravis, ze si nemam robit ziadne iluzie? no do kelu 😀
@gina333 tak o nic neprides 🙂
Mimozky tak jsem taky zahlídla pipika 😀 😀
@bella.cullen. tak ti nakonec nedalo? 😀
@bella.cullen gratulujem 😀
@bella.cullen tiez si myslim 😉 joooooj, furt sa pozeram na monitor a na tu prekrasnu tapetu 😀 su tam aj chlpky 😉
@bella.cullen. : uz tu fotku sem nedavaj prosim ta, ved sa ani neodlepim od monitora. 😉 😀
@cruela : diky. 🙂
hellou kočky neviete náhodou kde sa da objednať Bellin prsten?
http://www.pluska.sk/zaujimavosti/upiri-z-rodin...
@bella.cullen. : len vzdy ked sem pride muz, ze co pozeram musim tuknut inde aby to nevidel 😵 😵 😵 esteze mame kazdy svoj pocitac 😉
@gina333 no toho mýho už to pěkně se*e 😀 a dětem už taky hrabe...včera Daninka na Domínka....upír, upír on mě chce vycucnout 😀 jo a Danča nemá ráda Edwarda ale Damon se ji líbí 😀
@bella.cullen. : Moja Nati tiez zacala teraz pozerat serial, jasne, ze sa jej Damon paci viac, ved je to moja dcera. 🙂 🙂
@bella.cullen. jasné, že ta fotka je víc sexy 😵 😵 někdy je lepší když není vidět všechno, že? 😀
@bella.cullen. : este aj moja Sophi ich pozna po mene, ukazem jej na obrazovke a povie Edward, Demon 🙂 😉

@bella.cullen. a nebola som tam sama 😉