Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@bella.cullen. : no nakazili sme ich teda riadne. 🙂
@gina333 😀 mají maminky mimozy 😀 😀 😀 😀 😝
@bella.cullen. : ale aspon od malicka su vedene k tomu ako ma vyzerat poriadny chlap 🙂 🙂
@gina333 😀 ano správně 😀
@cruela jéééé 😵 to se Gina bude mít... 😀
@cruela dobreeee 😎
@gabika7706 nie si jedina ani mne sa Damon vobec nepaci... mam kamosku co robi vlastnu bizu,tak sa jej skusim spytat ci by mi neurobila taky naramok ako ma Bella ak hej tak to bude paradicka... a hned k tomu aj prsten...
super foto vdaka a je to iste,ze Renesmee bude hrat tato herecka...
@bella.cullen. : to dievcatko je krasne, dobre vybrali 🙂 🙂 🙂
@kavaapalma jo myslím že už je to jistý, ono se prý už začalo natáčet, a na FB byly krásný fotky ostrovu Esmee i ten domeček Esmee, no nádhera a ta postel a všechno.... 😵 😵
krasne je to dievcatko 🙂
@kavaapalma kolko stoji cca taky rucne robeny naramok na objednavku?
@bella.cullen. nahodou, mne sa taky zarasteny strasne paci 😉
@cruela mě teda nééééé 😝 mě se líbí jen jako Edward Cullen 😵
@bella.cullen. mne sa paci Edward knizny a Pattinson skutocny 😉
@gina333 presne, taky chlap je tam,... ako edward je moc mladunky... ale aj tak samozrejme uzasny 😉
@bella.cullen. hmmm, ty si asi ozaj pani Cullenova, my s Ginou sme asi skor pani Pattinsonove 😀
mne sa tak isto paci len ako Edward Cullen ja som tiez original Cullen...navzdy...
@gabika7706 akurat dnes som to kamoske povedala,tak ze si to kukne na fotke a zisti mi aky kamen do toho ide aka je sirka naramku a potom mi da vediet v pondelok ci mi to dokaze urobit a kolko to bude stat a tiez k tomu aj prsten...tak sama som zvedava ako to dopadne,ja len tisko verim,ze sa jej to podari a ze sa vobec do toho pusti...
@bella.cullen nie som registrovana na FB ale rada by som tie foto vidiet ,neda sa sem hodit link nech kuk aj bez registracie...hm...
pochodila som snad vsetky knihkupectva a pns a ked som chcela kalendar TW Eclipse tak na mna cumeli,ze odkial som spadla...
@kavaapalma já se na to mrknu, kdyžtak ti sem hodím foto 😉

@gina333 to jsou šikulky ty děti....Danča ta je taky vyjmenuje a Belle neřekne jinak než Isabella.... 😀