Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela ale to víš že jsi!!!!!! 😉 😀 jen se jdi bavit, třeba narazíš na nákýho pěknýho upíra 😉 a my budeme jen slintat 😀
@gina333 😀 😀 😀 správně VD na prvním místě! to já taky dnes takhle skončim u VD 🙂
@bella.cullen. ale Ian ani Paul FB nemají, jsou to nejspíš nějaké kopie 😉 Ikdyž i kopie Iana by byla dobrá 😀
Damonek tě naštval jo? Já jsem to ještě neviděla, ale četla co udělal 😀 No co, taky musí 😀
@zuzik.3 to je jasný že to jsou kopie 😀 je to přímo Damon Salvatore a Stephan Salvatore 😉 žádnej Ian nebo Paul 😅 to je ale jen pro ten POCIT 😀
no naštval 😒 😀 kdyby byl aspon ty Eleně věrnej tu překousnu......... 😀 no co no...musí....hmmmmm
@bella.cullen. jo aha, tak to potom jo, když je to přímo Damon Salvatore. By mě zajímalo co tam tak asi píše 😀
no do riti.... ja som vedela, ze sem nemam chodit ☹ teraz uz asi viem, co ten Damon spravi....
už jsou titulky k VD 🙂
tááák a jdu koukat 🙂 🙂 do večera to vážně nevydržím,......
tak VD supééér a zajímaví zajímaví, to se budou dít ještě věci.......😕 a Damon je stejně úžasnej!!!!! 😵 😵 i když mě naprdnul 😀
@bella.cullen. : mna to caka az po 20:00. ale vydrzim. 🙂 🙂 Na koncert isla Natalka s kamoskami, no co uz hadam som si zvolila krajsi vecerny program. 😀
@gina333 😀 😀 se máš na co těšit.... 😉 budou mít ještě peklo všichni 😒 hlavně Elena
@bella.cullen. : no stihla som akurat pozriet ukazky z dalsej casti, juj tesiiiiiiim sa 😀
@gina333 taky chcíííí vidět!!! Kde??
Další VD až za 3 týdny.....achjo 😒 😠
@bella.cullen. : ja smutim, na ulozto este nic ☹
@gina333 tak si to stáhni bez titulků a titulky jsou tady : http://www.cwzone.wz.cz/titulky-the vampire dia... poradím ti jak titulky vložit nebo tvůj manžel?
@gina333 ten link nejde, je to cwzone 😉
@gina333 ale jsou na ulož.to titulky i film, teď jsem koukla je to tam!!!!!
http://www.uloz.to/6534972/the-vampire-diaries-... tady titulky
@bella.cullen velmi velke dik potesila si ma... @gabika7706 dakujem najskor kliknem tam... keby ste mali foto Bellinho naramku a prstena s tym modrym kamenom tak to sem hodte,cim detailnejsi,tak tym lepsi
@bella.cullen. : muz my to uz stiahol, len ja zvyknem stahovat az vtedy ked je uz film otitulkovany a ja nemusim vkladat titulky. 😉
Tak mě Damon nenaštval. Kéž by zapomněl na Elču, ta ho stejně nikdy nebude chtít, tak co.Chudák, vždyť si krom Caroline ani neužil za celou dobu. 😀 😀 Rose bych si klidně vedle něj dovedla představit. A aspoň jsme viděli půlnaháče 😵
No a naštěstí to neskončilo zas tak napínavě, abych nevydržela........
@zuzik.3 mě naštval jen že se na jinou podíval 😀 a nejen to 😀 😀 a třeba jednou s tou Elenou bude..no bůh ví 😉
máte vůbec představu jak to dopadne???? by mě zajímalo.... 😕
@gina333 taky jsem neuměla vkládat titulky ale je to táááák jednoduchý 😅
@kavaapalma není žač 😉
Ale no tak baby, neprezradzajte, mne to este stale stahuje, tipujem, ze bude aj polnoc kym ho uvidim. 😲 😉 🙂
@gabika7706 : wau, ten set je prekrasny 😵 😵 urcite je aj riadne drahy. 😝
@gina333 54,94 dolacov, ale videla som aj drahsie 🤐
ach joj, tak asi to dnes nepozriem.,.. mierne som sa pripila.... 😵

@bella.cullen. : no jasne 🙂 u nas dnes je vecer koncert skupiny Elan, kamosky ma nahovaraju aby som sla, dokonca aj manzel ma vyhana z domu, ale ako by som mohla odist? ved vecer ked Sophi zaspi mam VD a oni teda do rana nepockaju. 😀