icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

cruela
13. nov 2010

@bella.cullen. dobra premena - z Belly Pepik 😀

bella.cullen.
13. nov 2010

@cruela supr tetování ale určo bych si ho nedala....

cruela
13. nov 2010

@bella.cullen. to je este vacsia mimoza ako my 😀 ja by som si tiez nedala Twilight naveky na kozu....

bella.cullen.
13. nov 2010

@cruela 😀 no kam se na ní hrabem 😀 já bych si nedala žádný...ale choutky jsem měla ve 20ti 😀 mám akorád tak piercing v jazyku...a dirku v bradě( ten jsem stratila 😀)

cruela
13. nov 2010

@bella.cullen. ja mam dve tetovania, idem na dalsie, ale rozmyslala som, ze si niekde nenapadne dam schovat aj inicialky E.C. 😀

bella.cullen.
13. nov 2010

@cruela jo E.C. hmm....to bych si taky nedala....mít to napořád 😒

bella.cullen.
13. nov 2010

@cruela kdybych ho měla za manžela tak to joooo!!!! 😀

cruela
13. nov 2010

@bella.cullen. to by som si potom musela hladat chlapa s tymi inicialkami 😀

bella.cullen.
13. nov 2010

@cruela no to by mohlo bát těžký 😀 😝 nákej...Emil...třeba 😀 😀

bella.cullen.
14. nov 2010

mimozy tak tady máte skutečnýho Edwarda......ta poslední je tedy 1000% fotomontáž 😀........
i skutečný má tělo mnááám 🙂

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. joooooj, tie fotky su mnamiiiiii, hned som dostala nanho chut 😀
ta posledna fotka je fotomontaz, ale len v tom, ze mu dali ine pozadie a dali cez tu fotku nejaky filter farebny... ale som si ista, ze telo je jeho skutocne... toto je zabez z dvojky ked stal vyzleceny vo Volterre, jedna vec je upravit jedni fotku ako keby mu mali svaly dorabat na celkom filme... takze moj zaver je, ze pred natacanim chlapec posiloval, urobili sa mu tehlicky a po filme sa na to vyprdol 😎 aj ked predpokladam, ze teraz cvicil zas, bo kedze sa nataca stvorka, predpodkladam, ze nejaku cast filmu stravi hore bez 😀

bella.cullen.
14. nov 2010

@kavaapalma speciálně pro tebe 😀 tak to vidiš....... 😉 je to z natáčení na ostrovu Esmee

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela no prostě pěkně spupkovatěl ale i tááák je užasný!!!!! i když bych řekla že ta fotka je uplně celá fotomontáž....no bůh ví 😀 no hej hej...to je z natáčení 4 dílu z ostrovu Esmee

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. hovoris, ze tie fotky su z natacania stvorky? hmmm, to mi je divne, ze mu dovolili mat taku postavu, ved v knihe sa furt opisuje jeho dokonala postava (nad ktorou ja furt slintam) a teraz ide natacat v takejto forme? 😕 mne sa samozrejme paci aj takto, ale nehodi sa to k dokonalemu Edwardovi...

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela jo je to z natáčení, mám to s FB....dej si tam do vyhledávače : Stmívání a uvidíš 😕 jsem ti poslala na FB návrh...tak kukni

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. dik za tu stranku.... hmm, tak to som zvedava, ake telo bude mat vo filme, mozno mu tie tehlicky fakt dorobia 🙂
kuuurna, ale nerobi mi dobre pohlad na vyzleceneho Edwarda.... 😅

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela taky si myslím že mu to nějak dorobí 😀 héééj ale mě se víc líbí takhle spupikovatělej 😵 je takovej přirozenej 😵

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. jasne, aj mne sa tak paci, je to prirodzenejsie... a ja mam radsej pupkatych ako kulturistov, taky s moc svalami su bleee 😝

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela jo to máš pravdu...mě se svalovci vůbec nelíbí radši pupika 😅

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. nemala si mi davat tu stranku s fotkami z natacania.... uz som to pozrela asi 100x a nerobi mi to dvakrat dobre 😖

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela aaachjo já ti rozumím 😖 ............ale ráda se s váma podělím 😉

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. to je od teba velmi mile... a kludne to rob aj nadalej a nevsimaj si moje blbe reci 😉 nech sa aspon pokukam

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela vždyť vím jak to myslíš 😉

gina333
14. nov 2010

@bella.cullen. : a co ja som od macochy? so mnou sa nepodelis o tu stranku? Edward je konecne na tych fotkach taky ludsky 🙂 😉

cruela
14. nov 2010

@gina333 poslala som ti na FB pozvanku a tu je link na tu stranku s fotkami http://www.twifans.com/profiles/blogs/holy-almo...

cruela
14. nov 2010

co poviete na Edwardovho dablera, moc sa nepodobaju, co? ale chlapec si to zanho pekne odsral v nebezpecnych scenach 🙂
http://images1.fanpop.com/images/photos/1300000...
http://stmivani.svetu.cz/4711-paul-darnell-aneb...

a tu su zas ich dvojnici v 4. http://www.breakingdawnmovie.org/robert-pattins...

gina333
14. nov 2010

@cruela : diky, zlata si, tie fotky su super, som spokojna, ze Kirsten v plavkach nema peknu postavu, 🙂 🙂 je lahke dobre vyzerat upravena, namalovana zo stylistami za zadkom. 😀 Ale Robert je mnamkovy, 😵 😵 a ten dabler sa my nepaci vobec. 😝

cruela
14. nov 2010

@gina333 hlavne nema prsia 😀 ale ked si vsimnes dablerku, tak ta prsia ma, tak je dost pravdepodobne, ze v pripadnych erotickych scenach bude dablerka 😀

s.i.m.k.a1
14. nov 2010

To uz tej Belle nemohli dat aspon pekne plavky?? Tito sa mi ze vobec nepacia... a to je na ostrove Esmee?? Nemali byt na nom len oni dvaja a ti upratovaci ked tam dosli... ?? 😀 😀 😀

bella.cullen.
14. nov 2010

@gina333 ginečko promííín, příště hodím i pro tebe 😉

ty dablery jsem už viděla před tím....podoba ujde, stejně jim nebude ve scénách vidět do obličeje......tak co 😉

a ty plavky co má Bella fakt nic moc.....ale ona je to celkově jen šedá myška přeci 😀 😀 😀