icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

cruela
14. nov 2010

moc to nevidno, ale Damon je prvy a Edward druhy

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela Damon 1 Edward 2

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela nic na rom nevidím 😕

gina333
14. nov 2010

@bella.cullen. : co si prosim ta dala za linky na FB? ved kym ja dopozeram vsetky tie nadherne zabery s Edwardom bude svitat. 🙂 😀 no moj muz bude mat zo mna radost. 😉 😉

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela jasně že Damonek 😵 vždyt on je nej nej nej

bella.cullen.
14. nov 2010

@gina333 chtělas...máš.... 😀

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. opacne, Damon je prvy a za nim Edward 😉 a na tretom mieste je ten tvoj Angel a Stephen je stvrty

gina333
14. nov 2010

@bella.cullen. : oni sa tak predbiehaju, raz jeden raz druhy. 😉

cruela
14. nov 2010

inak, dnes sa ma moja Emca obvinila, ze uz mam radsej VD ako Edwarda... neviem jak na to dievca doslo 😀

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela tak to je správně... Angel je moc pěknej kus...je taky takovej velikej 😵

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela no asi to dáváš moc najevo 😀 no chudáček Edward

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. toho nepoznam... alebo ho aspon neviem zaradit, lebo ty si davala asi len milion fotiek roznych upirov, ktorych ja nepoznam... tak daj teraz len jednu fotku Angela, nech viem 🙂

gina333
14. nov 2010

@cruela : mojej Natali sa paci Stephan, Damona sa zatial boji 😉 🙂

bella.cullen.
14. nov 2010

@gina333 a @cruela viděly jste na FB to video jak Edward a Bella....?? byla to taková filmomontáž

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. no, asi to bude tym, ze na ploche pocitaca nasla Damona a Simca ma "donutila" zapnut si VD v TV, takze jej to vyslo tak, ze teraz sa viac venujem Damonovi.... ale ubezpecila som ju, ze Edward je stale moj milacik 🙂

@gina333 Ema je po svojej materi - ma rada nebezpecne tipy 😀

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela Angel

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. nie, video som nevidela... ale akurat som kukala nove fotky co dala nejaka TW stranka http://team-twilight.com/20101112/new-bd-pics-o... a tam som si uvedomila, ze to asi neni sranda bozkavat sa a akoze sexovat ked je okolo vas 20 ludi....

cruela
14. nov 2010

@bella.cullen. jeeeej to je Booth z Kosti!!!!!! toho milujem tiez!!!!

gina333
14. nov 2010

@bella.cullen. : ja som to trocha pozrela, ale akosi nedokazem pozerat nato ako sa muchluju 😲

@cruela : Nati sa na fotkach paci Damon,ale zacala pozerat serial a stale ma otravuje dokedy bude este taky zly. 😉 Je pravda, ze v tych prvych castiach sa moze pacit iba takym mimozam ako sme my , ved tam vrazdi ludi, je sama krv, no moja dcera nastastie este tu sexy zivocisnost v nom nevidi. 😵 😵

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela tak kukni na : The Twilight Saga

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela jo to je on 😵

bella.cullen.
14. nov 2010
https://www.youtube.com/watch?v=0h3HpRtXO3M

tady to máte a koukněte!!!!!

cruela
14. nov 2010

@gina333 ja som Damona na zaciatku neznasala a vam som sa cudovala, ako ste ho ospevovali.... to mi trvalo skoro celu prvu seriu.. potom som sa donho zamilovala a dnes jak som kukala kusok tej jednej casti prvej serie, tak som sa cudovala, jak sa mi mohol predtym nepacit 😀

@bella.cullen. ok, idem to pozriet, snad to najdem....

gina333
14. nov 2010

@cruela : no vies ty co, keby som sa ja ocitla v takej situacii sa Edwardom alebo Damonom bolo by my ale uuuuuuuuuuuuuuplne jedno kolko ludi sa na mna pozera. 😀

bella.cullen.
14. nov 2010

@gina333 taky mi to jde těžko na ně koukat asi žárlim 😀

gina333
14. nov 2010

@bella.cullen. : ja tiez ziarlim, neznasam Bellu lebo je taka zaspata, ani Elenu lebo je nerozhodna a nevie co chce. 😉

cruela
14. nov 2010

@gina333 ja sa z teba poserem 😀 😀 😀 😀

@bella.cullen. mne je to sumafuk, lebo to je len film.... viac ma sere, ze sa naozaj muchluju v skutocnosti 😒

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela já Damona taky začala žrát až ve druhý sérii, mě se líbil Stefan

bella.cullen.
14. nov 2010

@cruela a @gina333 tak jste to viděli??? ach jo...ci taky 😀

gabika7706
14. nov 2010

@cruela mne to tiez na zaciatku vadilo, ze su spolu, ale neskor som si aj povedala, ze dobre, ze su spolu, ze ziadna "cudzia" zenska sa tam okolo neho nemota ...
to fanmade video je dobre spravene 🙂