Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
skusam nieco ohladom toho najst,ale co sa tyka tej prvej casti posledneho dielu,tak tam by mali hrat...vacsinou su to clanky v angline a preklad je dost od veci a po anglicky este tak dobre neviem,aby som si to sama prelozila...
http://www.clevvertv.com/twilight-saga/13639/as...
tuto o tom pisu... nie je tam vlastne pisane nic o rieseni, ti dvaja si vypytali viac penazi, studio im to nie je ochotne poskytnut, snazia sa na svoju stranu prehodit aj Jaspera a Rosalie, ale ti su so svojimi platmi spokojni, takze nateraz su v krize len oni dvaja a potencialne tam hrozi, ze na druhu cast budu hladat novych hercov... a vraj tam uz precedens bol, Victoria mala tiez nejake naroky, tak v niekorych pasazach za nu hrala druha baba... ale si neviem predstavit, ze by tam nebola Alice a Emmett, ved to nie su len nejake druhotriedne postavy... kokos, toto ma sere, zarobia na tom miliony a nevedia dat peniaze tym, ktori sa o to pricinia... presne jak u nas v robote 😠
kokos, oni sa s tym nahradzovanim vazne neseru... tu som sa dozvedela, ze po prvej casti skoro nahradili aj Jacoba, lebo nebol dost statny ako vlkolak... http://www.examiner.com/celebrity-headlines-in-... co by mi zas nevadilo, lebo Jacob nie je spravny vlkolak, je maly a to mi na nom vadi....
@zuzik.3 já mám taky jasno 😀 staršíííí 😵
@bella.cullen. : a tu je moj naj naj naj 🙂 🙂 🙂
mozme len dufat,ze ostanu obaja,inak sledovat to bez nich bude riadne debilne 😠 😠 😠 preco ich ti idioti nechcu zaplatit,ved dobre vedia,ze natom zarobia majland...ale je tam aj velky natlak zo strany fanusikov,tak verim,ze bude dobre a ostanu...
no neviem,ale z ceskeho mmbmi nechcu posielat veci kvoli postovnemu ☹ ani tie hodinky mi preto necu poslat ☹
@kavaapalma a jak to?? vždyt si poštovný platíš ty nee!!!!
já si ted taky objednávala bundu na MMB ze slovenska sice poštovný stálo 200kč ale co už...
@kavaapalma nechapem, ved ked jej posles vopred prachy aj s postovnym, aky s tym ma problem?! 😒
@bella.cullen. : tiez sa my zda 😀 😀 😀 tak to trocha ozivme
@gina333 wáááááuuu
@gina333 héj na tý první fotce to je Emmet????
jj, tady je fakt boží!!!!!! 😵
oprava, on je boží všude 😀
@zuzik.3 žééé já sem úplně hotová z něho 😵 😝
@bella.cullen. : ano je to Emmet 😉 a tu je este raz pre dnesnu noc nas drahomilovany 😀
@gina333 krásný 😵

@cruela ty jsi zlatíčko 😵 😵