Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@nini78 veru, samy Damon 😎
tolik krásných fotek a hned je to tu veselejší 😀
@gabika7706 Gabi tak som sa potešila keď sme to tu trocha zrovnali a Draženka to zasa musela zaklincovať 😠 😠 😠 Damonom!
@zuzik.3 ty si spokojná aj s Damonom na mna je ho tu privela 😀 😀 😀
@nini78 teda je fakt,ze aj Jasper je no sexi chlap,ale jasne,ze na Edwarda nema...
tie damonovky mi tu vobec nechybali,nic v zlom,ale kludne si mozte ostat na FB 😀 ... kazdy si chvali to a toho , ktory sa mu najviac pacia to je logicke. @bella.cullen ak som dobre pochopila,tak fachcis aj na damon-salvatore,ci sa mylim...
@kavaapalma jasné že Jasper nemá na Edwarda, ale v eclipse sa mi fakt páčil 😀 . A Bella je posadnutá Damonom 😀 😀 😀 . Vieš ona má stanovenú diagnózu 😉 aj s Ginou 😀 😀 😀 Veď na FB tam stále hádžu Damona 😅 😅 😅
@nini78 nie je to celkom tak, ze len Damona 😎 A mne sa paci aj Jeremy 😀
@gabika7706 a kto je jeremy? 😅 😅 😅 ale musíš uznať že prevláda Damon 😀 😀 😀
A mne sa páči aj Jasper a Curlise 😵 😵 😵
@nini78 to ano, prevlada u nich Damon, ale sak da sa na neho veru pozerat 😉
tu je Jeremy... ;)
@gabika7706 jáj to je Elenin brat, tak to viem 😀
idem ja uz dnes do hajan
este
@kavaapalma toto video si videla?
@kavaapalma tak když ti tady my Damonovky nechybíme 😒 ............tak už ti sem nehodím žádnýho Edwarda 😀 hmmmm 😝 .........musíš uznat že jsem ti ho sem dost často nahazovala.... 😝 😀 😀
@bella_damon_salvatore 😀 😀 😀
@nini78 😀 😀 😉
@bella_damon_salvatore uz ti niekto poveda, ze si sialena???? 😀
@bella_damon_salvatore : len tak dalej, Damonka nikdy nie je dost, musi sa vryt do pamate aj Edwardovkam. 😀 😀 😀
no teda @gina333 a @bella_damon_salvatore vy mate fakt tazku diagnozu-zavislost na D ...
@gabika este som to video nevidela idem hned skuknut vo co go...
no teda @gina333 a @bella_damon_salvatore vy mate fakt tazku diagnozu-zavislost na D ...
@gabika7706 este som to video nevidela idem hned skuknut vo co go...
ide mi poslala som to 2x a ani neviem jako 😀 😀 😀 😀 😀
@gabika7706 pozrela som si to a som ocareno uchvatena,myslim,ze je medzi nimi velka laska. Mne sa s Edwardom snivalo,bol to neopisatelny sen,nechcela som sa ani prebudit,len skoda,ze sen hoc som mala pocit,ze je to skutocnost.
Ja len verim,ze sa mi pocas svojho zivota podari zazit nieco take nadherne a dobre naco nikdy nezabudnem,ze nieco dokazem. Hoci len napisat nejaky uzasny pribeh ako Stefanie M.
@kavaapalma a ty máš asi závislost na co????? 😀 😀 na Edwarda 😝
jen se pokochej...Edward takový tělo nemá 😀
@bella_damon_salvatore : 😀 😀 😀
@bella_damon_salvatore 😀 😀 dobré srovnání, je zde jednoznačný vítěz 😀 😵

@bella.cullen. ta potvora 😠 😠 😠