Ahojte, nebudem sa vyhovarat na zabudnutie ani nic podobne. Jednoducho tento mesiac nam prisiel nedoplatok za vodu 230€(uz zaplatene) do toho nedoplatok za elektrinu (ZSE) 270€ splatne do 20.9. Nevyjde nam to zaplatit teraz, neviete po kolkych dnoch poslu upomienku a kolko este po upomienke cakaju na zaplatenie vdaka.
ved si vybav splatkovy kalendar, ja som tak riesila nedoplatok v spp, a bez problemov mi dali splatkovy kalendar, mimo klasickej mesacnej uhrady
Zaciatkom mesiaca to v pohode uhradime, len tento mesiac bolo viav vydavkoc, este muz bol na pn mensi prijem.. A pravdupovediac ani sme to necakali vzdy sme mali preplatky a zrazu toto.
Len mna zaujimalo, ze davaju viacdnovu lehotu aj na poslanie upomienky a jej zaplatenie, alebo posmu hned po splatnosti a daju na to 7dni
@milka2345 ak mas v plane zaciatkom oktobra zaplatit, tak neries. Nepride ti ani upomienka dovtedy.
Ak sa bojis, zavolaj na infolinku a informuj sa.
Môžu odpojiť elektrinu a budete platiť aj za znovu pripojenie.
Splátkový dajú len ak ste uhrádzali zálohy nacas. A upomienku posielaju so 14 dnovou splatnosťou.
@mondolina aby ju odpojili musí ti prísť výzva doporučene. cca 7-14 dní po splatnosti pošlú, (kedže čakajú či si neuhradila posledný deň a kým to nabehne na účet, nepošlú nič hned 21.9) potom kým to príde poštou a určite budeš mať nejaký týždeň-dva na zaplatenie, teda stíhaš v pohode ak to uhradíte hned začiatkom mesiaca.
Elektrina tam upomienky posielajú smskou okolo 8 dňa v mesiaci
Voda až v polovici mesiaca a splatnosť do konca mesiaca. Takže ak zaplatíš prvý týždeň všetko stíhaš aj bez upomienky si myslím
Podľa mňa sa u nich dá isto vybaviť splátkový kalendár. Treba si tam len zavolať, možno by ti vedeli aj ten dátum len posunúť, len aby to tam mali niekde poznačené
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
@milka2345 zavolaj si tam povedz im čo je vo veci a informuj sa, aj oni sú len ľudia 🙂