Úradnická vláda - dojmy, názory
Ahojte, nastala situácia aká nastala-úradnická vláda.
Aké máte názory,dojmy.
@martinkatinka ale pripnúť si sa musela,že ? Aby ti čosi neušlo.
https://www.trend.sk/ekonomika/riziko-buduceho-... Zázraky sa ani po voľbách nebudú diať.
@matabb73 a ja som to pochopila tak (ten prvý príspevok), že ide o sarkazmus! no ty kokso, idem vziať lajk preč 😀
@soldi zelena energia je len klamostvo. nedokaze vytvroit tolko energie pre vsetkych, ma vekmi nizku ucinnost a nie je spolahliva. ale lobuju za nu hlavne ropne a plynove spolocnosti, aj za zatvorenie jadrovych elektrarni, lebo potom musia a budu v stale plynove elektrarne. zatial co jadro na minimalne emisie vyrobi ovela viac energie. slnecna elektraren by musela byt rozlohou 400x vacsia aby vyrobila v priaznivych podmienkach tolko energie ako jadrova,
@soldi a kde sa nebudú báť zomierat🙂
ked citam tieto diskusie, je mi smutno z toho co tu bude, je, comu ludia dokazu verit (teda skor komu). ako politici dokazu ovplyvnovat ludske zmyslanie. lebo fakt si neviem rpedstavit kto normalny by volil takych aky su mometale na prvych prieckach v prieskumoch.
@markus1 ty si teraz vyšla z jaskyňe ?
Toto čo sa tu deje , ako čo je -sa nestalo za tieto 3 roky.
@panelacikova
aj ja 🤣 a to bolo myslené vážne?
Ináč ten kto si myslí že my máme hrozné zdravotníctvo nech ide do UK, cez recepčnú sa ani nedostanete k doktorovi ak urgentne potrebujete...
Ja by som chcela aby zabezpečili práci pre všetkých!! A nech každý ma prácu.
@soldi Ano, ale to je vysledok rozhodnutí PSkarov a spol. v Europarlamente. Vidis, sama píšeš, že sa tato prílišná ekológia premieta do cien. Pritom take výletné lode, či lode voziace hluposti z Ciny znečisťujú ovzdušie viac ako desiatky tisic aut. Aj to ich presadzovanie elektromobility, pre ktoré nie je vybudovaná infraštruktúra (od nabíjanie, po recykláciu batérii a nepredajnych elektromobilov z odpálenou batériou, ktoré už nikto nechce) je tiež veľká somarina, len to by si trebalo naštudovať problematiku a nečítať len statusy PSkarov. Mna veľmi pobavilo, že sa v Ba stal vicežupanom taky Szabo, stylista, moderátor a porotca z nákupných maniacok a PS ho predstavuje ako jedného zo svojich štyroch najväčších odborníkov na eko témy. Človek, bez vzdelania, bez skusenosti v komunále dostane vysoku funkciu len preto, že je influencer a privezuje sa posledný rok k stromom. Netreba sa nechat oblbovat marketingom, ale volit naozajstných odborníkov, lebo potom to v parlamente vyzerá tak, ako to vyzerá ala Procko, Tabak a spol. Suhlasim, že sa má kazdy spravat ekologicky (ja separujem všetko od bio odpadu, starého pečiva, vajecných škrupiniek až po ohorkov z Iqos cigariet, kupujeme obuv vyrobenú na Sk a pod, ale aby mi tu šašovia zakazovali chodit do prace autom, co splna emisnú normu Euro 6, aby som stihla deti vyzdvihnúť zo skolky, je vrchol).
Veľmi sa tešíme.... zasa niečo nové.... nová komédia... jupí 😁👍
Ako povedal klasik, všetko na konci i tak dobre dopadne a ak to nie je dobré, to znamená že to ešte nie je koniec🙂
Som optimista.

@lucia851 fiha a v com ma fico rozum? Lebo nech rozmyslam akokolkvek, tak mimo krasnych reciciek moc nenachadzam nic... Inak aj hitler bol uzasny recnik a dokazal v prihovoroch ludi dostat do stavu podobneho orgazmu...