icon

Úradnická vláda - dojmy, názory

7. máj 2023

Ahojte, nastala situácia aká nastala-úradnická vláda.
Aké máte názory,dojmy.

Strana
z8
markus1
Odpoveď bola odstránená
medea2003
7. máj 2023

@markus1 🤣

mamina7070
7. máj 2023

v piatok nam to oznamili aj nove meno pre rezort osobne zmiesane pocity neviem ako bude jlucove je cerpanie fondov ale teraz kto vie ako bude
a teda desi ma skor trojka najdoveryhodnejsich Fico Pelle a Uhrik

poopsie
7. máj 2023

@mamina7070 lebo za ľudí, sme rodina, saska a olano nám ukázali ako sa to robí všakže 😂😂😂😂😂😂😂

soldi
7. máj 2023

@markus1 ten bol dobryyy 🤣🤣🤣🤣
Fico dostal tuto krajinu tam kde je. Matovic uz bol len zlatym klincom programu

martinkatinka
7. máj 2023

Aaa, politicke odbornicky 😁

soldi
7. máj 2023

@mamina7070 za mna jedina nadej je ak sa pelle da dokopy s PS. Ak bude fico na cele, zas, tak odchadzam z tohto skorumpovaneho hnoja

autor
7. máj 2023

Ja napíšem za mňa a manžela.
Tu už pre nás neexistuje ani menšie zlo.
Len asi odtiaľto zmiznúť.

poopsie
7. máj 2023

@soldi
@autorka
Dievčatá choďte, lebo susedia majú aj trávu zelenšiu a počula som, že na západe padajú pečené holuby 🙊

mamina7070
7. máj 2023

@poopsie to nekomentujem tieto strany ja nevolim 😉

felycity
7. máj 2023

žiaľ je to tak, tak zúfala z našej politickej scény som teda ešte nebola.. a stále v sebe preberám , čo bude ďalej...ale stále budem ohovoriť toto je žiaľ odraz našej spoločnosti, našich morálnych hodnôt... a čo sa týka úradníckej vlády, mňa to nejako neprekvapuje, skôr sa desím čo bude ďalej a teda pravdepodobne si ako spoločnosť budeme musieť ešte prejsť slzavým údolím a počkať pár rokov kým sa to tu vyčistí ak sa vyčistí...

soldi
7. máj 2023

@poopsie netreba mi zelensiu travu, stacilo by mi zit v krajine, kde su ludia tolerantni, liberalni a kde necitit nenavist na kazdom kroku.

autor
7. máj 2023

@poopsie potrebuješ zelenšiu trávu ? Lebo ja nie.
Čo majú " vedľa" ma nezaujíma.
Mňa zaujíma čo máme my tu.
A čo máme ? Veľké 💩 s úradníckou vládou

euka210
7. máj 2023

S tym nic neurobim, takze sa tym vooobec nezatazujem...
...horsie, ze uz nemame mensie zlo a ani niet koho volit v sept. Nasi predkovia ale prezili horsie casy, takze nejako len bude.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
poopsie
7. máj 2023

@soldi no to neviem kde je 🤔pozeráš správy? Strieľať v škole po deťoch znie ako tolerantné a liberálne

matabb73
7. máj 2023

@markus1 naozaj? Zaujímavé, že za 12 rokov to nedokázali a ešte stále im niekto verí. Pre mňa nepochopiteľné.

markus1
Odpoveď bola odstránená
matabb73
7. máj 2023

@markus1 aspoň nepíš blbosti. Pozri sa na naše nemocnice, cesty, dialnice, železnice a školy. Všetko v dezolátnom stave. To sa nestalo za posledné tri roky. A to nepíšem o korupcii v štátnych úradoch. Vrátane policajtov a sudcov.

matabb73
7. máj 2023

@markus1 zvyšovanie cien je všade, nielen v našom štáte. Je spôsobená covidom a vojnou na Ukrajine.

markus1
Odpoveď bola odstránená
lucia851
7. máj 2023

@soldi Fico má aspoň rozum

markus1
Odpoveď bola odstránená
soldi
7. máj 2023

@poopsie Nie. Nepozeram spravy. Ale cestujem po svete a vidim a rozpravam sa s ludmi.
“Argument” ohladom strelby na skolach je scestny a nesuvisi s liberalnostou naroda.
Prebornikoˇ v tomto smere je usa, kde si moze zohnat zbran takmer kazdy. Druhy stat ktory ma najvyssi pocet zbrani na obyvatela je srbsko.
Stale su to vsak raritne udalosti.
My tu mame ale predsa podobnu situaciu - vrazda novinara, vrazda daniela tupeho, ziak v martine utociaci macetou, student ktory chladnokrvne striela pred barom,- atd…

lila1988
7. máj 2023

@markus1 ale zdražené potraviny máš kvôli Putinovi a vojne na Ukrajine, to nie je až tak vina tejto vlády. Ale súhlasím, tiež mi padli ruzove okuliare, ked SASkari kradli ako Ficiaci, všetci sú rovnaki. A ps najväčšia tragedia. Ti nám práve rozkazuju, ako mame zit, ze nemôžeme pouzivat auta, kladú naroky na firmy, aby používali take a take eko technológie, čím sa nám predražia nenormalne produkty a služby. Hlavne, ze ostatne staty mimo EU niekolkonasobne znečisťujú ovzdušie a otepľuju klímu a obmedzovaní budeme len my.

soldi
7. máj 2023

@lucia851 fico hladi len na svoje osobne ciele a cela krajina aj narod mu je ukradnuty. fico podporuje rodinkarstvo a korupciu. Znizuje slobodu tlace, znizuje pravo na rovnost, taha sa k rusku, co nikto s rozumom nerobi

guiseppinka
7. máj 2023

@markus1 kedy zacala vladnug tato vlada? Marec 2020. Co sa vtedy stalo? Zatvorili sa vsetky hranice VSADE, zatvorilo sa vsetko VSADE, kazdy hladal sposob na zastavenie pandemie. O pracu pislo VSADE vela ludi (hlavne gastro sektor). Je pravda, ze matovic vymyslal kraviny s testovaniami, ale testy sa kontrolovali vsade a v rakusku ta nepustili nikam (restiky, aquaparky, plavarne a kontrolovali testy alebo ockovania a o detoch v skole ani nehovorim, tie sa testovali 3x tyzdenne). Do toho prisla vojna a ceny vzrastli vsade a mega... Znova, v rakusku, nemali taku inflaciu neviem kolko rokov. Myslis si stale, ze heger a zvysok vedeli nejako ovplyvnit ceny?

zuziiiii
7. máj 2023

@markus1 🤣

matabb73
7. máj 2023

@markus1 vidim, že si Smer a Hlas pozitívna a nemáš kritické myslenie, takže diskusia je úplne zbytočná. Kým budú ľudia rovnako zaslepení ako ty, nikdy sa tu nebude lepšie žiť.

soldi
7. máj 2023

@lila1988 to ale nie je pravda. Naprv v nemecku sla elektrina tri krat hore lebo kvoli zelenej energii zavreli atomove elektrarne. Toto pride vsade. Ci sa ti to paci alebo nie. Musime sa konecne zacat chovat ekologicky

Strana
z8