Úradnická vláda - dojmy, názory
Ahojte, nastala situácia aká nastala-úradnická vláda.
Aké máte názory,dojmy.
v piatok nam to oznamili aj nove meno pre rezort osobne zmiesane pocity neviem ako bude jlucove je cerpanie fondov ale teraz kto vie ako bude
a teda desi ma skor trojka najdoveryhodnejsich Fico Pelle a Uhrik
@mamina7070 lebo za ľudí, sme rodina, saska a olano nám ukázali ako sa to robí všakže 😂😂😂😂😂😂😂
Aaa, politicke odbornicky 😁
@mamina7070 za mna jedina nadej je ak sa pelle da dokopy s PS. Ak bude fico na cele, zas, tak odchadzam z tohto skorumpovaneho hnoja
Ja napíšem za mňa a manžela.
Tu už pre nás neexistuje ani menšie zlo.
Len asi odtiaľto zmiznúť.
@poopsie to nekomentujem tieto strany ja nevolim 😉
žiaľ je to tak, tak zúfala z našej politickej scény som teda ešte nebola.. a stále v sebe preberám , čo bude ďalej...ale stále budem ohovoriť toto je žiaľ odraz našej spoločnosti, našich morálnych hodnôt... a čo sa týka úradníckej vlády, mňa to nejako neprekvapuje, skôr sa desím čo bude ďalej a teda pravdepodobne si ako spoločnosť budeme musieť ešte prejsť slzavým údolím a počkať pár rokov kým sa to tu vyčistí ak sa vyčistí...
@poopsie potrebuješ zelenšiu trávu ? Lebo ja nie.
Čo majú " vedľa" ma nezaujíma.
Mňa zaujíma čo máme my tu.
A čo máme ? Veľké 💩 s úradníckou vládou
S tym nic neurobim, takze sa tym vooobec nezatazujem...
...horsie, ze uz nemame mensie zlo a ani niet koho volit v sept. Nasi predkovia ale prezili horsie casy, takze nejako len bude.
@poopsie Nie. Nepozeram spravy. Ale cestujem po svete a vidim a rozpravam sa s ludmi.
“Argument” ohladom strelby na skolach je scestny a nesuvisi s liberalnostou naroda.
Prebornikoˇ v tomto smere je usa, kde si moze zohnat zbran takmer kazdy. Druhy stat ktory ma najvyssi pocet zbrani na obyvatela je srbsko.
Stale su to vsak raritne udalosti.
My tu mame ale predsa podobnu situaciu - vrazda novinara, vrazda daniela tupeho, ziak v martine utociaci macetou, student ktory chladnokrvne striela pred barom,- atd…
@markus1 ale zdražené potraviny máš kvôli Putinovi a vojne na Ukrajine, to nie je až tak vina tejto vlády. Ale súhlasím, tiež mi padli ruzove okuliare, ked SASkari kradli ako Ficiaci, všetci sú rovnaki. A ps najväčšia tragedia. Ti nám práve rozkazuju, ako mame zit, ze nemôžeme pouzivat auta, kladú naroky na firmy, aby používali take a take eko technológie, čím sa nám predražia nenormalne produkty a služby. Hlavne, ze ostatne staty mimo EU niekolkonasobne znečisťujú ovzdušie a otepľuju klímu a obmedzovaní budeme len my.
@markus1 kedy zacala vladnug tato vlada? Marec 2020. Co sa vtedy stalo? Zatvorili sa vsetky hranice VSADE, zatvorilo sa vsetko VSADE, kazdy hladal sposob na zastavenie pandemie. O pracu pislo VSADE vela ludi (hlavne gastro sektor). Je pravda, ze matovic vymyslal kraviny s testovaniami, ale testy sa kontrolovali vsade a v rakusku ta nepustili nikam (restiky, aquaparky, plavarne a kontrolovali testy alebo ockovania a o detoch v skole ani nehovorim, tie sa testovali 3x tyzdenne). Do toho prisla vojna a ceny vzrastli vsade a mega... Znova, v rakusku, nemali taku inflaciu neviem kolko rokov. Myslis si stale, ze heger a zvysok vedeli nejako ovplyvnit ceny?