icon

Úradnická vláda - dojmy, názory

7. máj 2023

Ahojte, nastala situácia aká nastala-úradnická vláda.
Aké máte názory,dojmy.

slniecko5
7. máj 2023

@mamula20 aha, hmm, ok.

lessiie
7. máj 2023

@markus1 to nemôžeš myslieť vazne ze tato vláda zdražela potraviny...😡😡 a koľko si mala rodinné za Fica??? Lebo keby bol F potraviny by zdraželi rovnako ale rodinné by si mala rovnaké ako pred XY rokmi...to len jedna vec keďže sme na stránke o deťoch...

vinkel
7. máj 2023

@jabadabadu hej ? Ani by som nepovedala.

lucia851
7. máj 2023

@evica17 normálny ľudia

lucia851
7. máj 2023

@mirkava akože heger a Matovič sú už len lepší alebo ty čo tu chcú presadiť teplosov a drogy

akbara77
7. máj 2023

Vláda je výsledok voľby ľudu, ak je nahovno,treba vymeniť ľud.

avicii18
7. máj 2023

Napadá ma ten fór, ako bol Ander u veštice a tá mu hovorí:
- Ander, tridsať rokov budeš žiť biedne.
- A potom?
- Potom si zvykneš.

erikavesela
7. máj 2023

@soldi ps je zaciatok konca tejto krajiny

erikavesela
7. máj 2023

@markus1 boze...pouzivaj tu gulu na krku, co mas...

matabb73
7. máj 2023

@erikavesela aké konkrétne dôvody máš na to, aby si toto tvrdila?

erikavesela
7. máj 2023

@panelacikova ja som si to myslela tiez, ale ked som citala dalej, tak som nechapala

erikavesela
7. máj 2023

@soldi najprv skus presvedcit krajiny ako cina, usa, india a juznu ameriku, nezabudni na leteckd spolocnosti a na spolocnosti prevadzkujuce lodnu dopravu...potom sa pridame🤣🤣...boze naivita vladne svetu...ps je cisty komunisticky diktator...smutne, ze to ludia nevidia...

erikavesela
7. máj 2023

@vinkel a co urobis s ciganmi?..ti pracovat nebudu...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
7. máj 2023

@matabb73 si o nich nieco precitaj...precitaj si ich vyhlasenia, ich neoficialny program...zisti preco sa volaju ps a nemaju v nazve lavicovy....cista smrt

Takze aby si sa nestratila...brutalne chcu zvysit dane, rozdavat nemakacenkom, chcu zaviest zelene a vychovne dane, koniec individualnej mobility, rozhodovat o tvojom majetku, zaviest dan a dedicstva...chcu ti co najviac zobrat a rozhodovat o tom, kam tvoje zarobene prachy pojdu, presadzuju spolocne vlastnictvo a nie individualne...lavicovy malo byt v ich nazve, ale potom pochopili, ze sa to spaja s negativnymi odozvami a urobili zo seba ps...musim uznat robia to dobre, mlcia ako vos pod chrastou a az budu zvoleni, vyrukuju s tym, co maju na plane...sa nebudeme stihat divit...matovic je oproti nim uplne neskodny ..jednym slovom...su to komunisti ako svina

mamina7070
7. máj 2023

ja len nechapem ten paradox tato vlada dala pandemicke OCR tehotenske danovy bonus na dieta zvysila pridavky porodne pre 4 dieta platy lekarom atd
a teraz pride fico pelle a spol a zrusia to a
(ich skupina co podporuju su dochodci a oligarchovia)

nepodporujem sucasnu vladu ale vie mi niekto vysvetlit tento paradox ze skupinam ludi na ktore sa predtym kaslalo natlacili prachy a napriek tomu si tieto skupiny volai niekoho kto im na tie davky siahne ?

erikavesela
7. máj 2023

@mamina7070 neruzumiem ani ja...tiez je to pre mna zahada...rada by som tych ludi chapala

erikavesela
7. máj 2023

@jabadabadu citaj vyssie..o 23,33

erikavesela
7. máj 2023

@soldi tak povedz zastupcom ps nech sa zacnu najprv oni spravat ekologicky, zacni rovno hojsikom..ktory hlasa koniec individualnej dopravy, tak nech zacne jazdit vlakom, neprevazat sa do eu parlamentu lietadlom..nech nam ukaze ako to ide, nech p.hojsik presvedci cely eu parlament, ze stahovanie sa zo strassburgu do bruselu a opacne..rocne to stoji 114 000 000€...vyrodukuju 15 000 ton CO2 (udaje z 2014) je ekologicke ako svina...potom sa budeme ekologicky spravat vsetci...jaaaj...on je ten chuj, co vodu kaze a vino pije...coby vino...rovno whiskey pije...jadrova energia je pre nich fuuuj...ono to fyzika totiz nepusti...ale oni su ti, co hovoia, ze elektrina ide zo zasuvky...ale ako sa do zasuvky dostane uz je technicky problem a to ich nezaujima..

tululu
7. máj 2023

Inak zvysovanie cien a Putin nejdu az tak dokopy ako sialena tlac penazi FEDu pocas covidu.A v roku 2008.To sa neda tlacit peniaze ako toaletny papier bez toho,aby sa to neodzrkadlilo v ich kupnej sile.Tak ja len,aby sa sledovali aj sirsie suvislosti a nie len medialne perly.

poopsie
8. máj 2023

@mamina7070 lebo rozdávať peniaze, ktoré nie sú je lepšie? Priviesť krajinu do bankrotu je riešenie podľa teba?

lessiie
8. máj 2023

@poopsie peniaze sú 🙂 len to tak tvrdí Fico ze nie sú... 🙂 lebo keď ich rozdá teraz Matovic ľuďom nebude mat co Fico kradnúť... 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
oliva276
8. máj 2023

Divím sa Ódorovi, že v jeho postavení chce riskovať blamáž.

mirkava
8. máj 2023

@lucia851 to netvrdím 😉

vroni
8. máj 2023

@erikavesela, z duše mi píšeš. Fakt nechápem, kde sa berie ta sirokospektralna podpora PS (podporu Fica aspoň technicky chápem, nie každý je schopný analytického myslenia a pre takých je agresívny hulvat vždy dobrá alternatíva). Fakt stačí ľuďom, ze sú "novi"? A s tým zvyškom môžem tiež len súhlasiť.

matabb73
8. máj 2023

@erikavesela daj mi link kde toto tvrdia. Oficiálny zdroj. Nie tvoje dojmy. Stany ako Smer, Hlas, Republika vedú proti nim antikanpaň a vymyslaju si rozne nezmysly, lebo vidia ako im stúpajú preferencie. Členovia PS sú v Euro parlamente a žiadne také snahy tan nevidím. S ochranou životného prostredia bolo treba začať až dávno. Ty nevidíš ako ľudstvo túto planétu ničí? Dostávame sa do bodu keď to bude nezvratné.

matabb73
8. máj 2023

@erikavesela PS je liberálna strana. To najviac vadí ľuďom s konzervatívnym myslením. Aký komunistický diktátor. To kde si na to prišla? Diktatúru nám tu zavedie Fico aj ho hlúpi ľudia zas zvolia. Ja normálne žasnem ako ľahko sa dá niečo prekrútiť. Daj mi ten link odkiaľ máš tieto informácie. Zaujíma ma kto to šíri.

vroni
8. máj 2023

@matabb73, rozdiel medzi pravicovou a ľavicovou demokraciou ti nehovorí nič? PS je liberálne voči vybraným skupinám. Voči ostatným sa vymedzuje veľmi radikálne a je za obmedzenie mnohých slobôd. Čiže na jednej strane síce podporuje práva lgbti (co je fajn), na druhej strane sa chystá zvýšiť dane a zaviesť nové (napríklad). Prvá časť mi nevadí a súhlasím. S druhou ani trochu. Ale akosi to už nikto nedocita do konca, ze za bačovania liberálnej lavice je najvyššia priorita co najvyššie dane, obmedzenie súkromného sektoru a zákonné obmedzenia na všetko. No ďakujem, neprosím.

oliva276
8. máj 2023

K PS - ľudia majú pravdepodobne posťahované výňatky z ich volebného programu z r. 2020, tuším v časti Fit For 55 (Green Deal) pri zmienke, odkiaľ chcú zazdrojovať zelené programy bola zmienka o potrebe navýšenia komunálnych daní, najmä daní z nehnuteľností na úroveň daní v záp . krajinách (1,5 - 2 % z trhovej ceny nehnuteľností ročne ). Bol by to brutálny zásah do peňaženiek, nečudo, že to ľudí pobúrilo, takisto ako možné dopady obmedzenia premávky terajších vozov po r. 2035 a ich náhrada elektrovozomi ap. Už to preventívne stiahli., asi kvôli nevôli obyvateľstva.

Teraz majú program Bod zlomu, poučili sa, radikálnejšie riešenia nechali zrejme v šuplíkoch.

Preberali sme to, s niečím sa dá takmer bezvýhradne súhlasiť (digitalizácia štátnej a verejnej správy, Plán obnovy), niekde majú úlet, trebárs v novelizácii stavebného zákona chcú zaviesť zákaz vyňatia ornej pôdy na stavebné účely.

Inak - ich lídra v aprílovom, nezverejnenom prieskume časť respondentov vyslovene odmieta.