icon

Urazená manikérka

25. júl 2023

Ahojte. Stala sa mi taka vec. Chodila som na nechty k jednej pani. Nie je z najlacnejších .. nie, nie je Vietnamka. Proste normálne nechtové štúdio, už dlhšie robí nechty .. tak že idem k nej. Prácu mala veľmi peknú to musím nechať lenže tie nechty nič nevydržali. Hneď sa mi pod nimi začali robiť bublinky .. a odpadavat. Ale dala som jej šancu ešte. Bola som tam ešte zo 3x a vkuse to isté. Bublinky a odpadli alebo sa zlomili. Potom som jej termín zrušila a išla k inej, ktorá usúdila že proste dávala malo materiálu v stresovom bode a vlastne preto sa mi lamali, kvazy šetrila na mne materiálom. OK. Neriesila som. Ale pred nedávnom pridala kamoška príspevok že hlada dobrú manikerku tak som jej ho komentovala s mojou skúsenosťou. Že proste k nej nech nejde pretože je predražena a jej práca vydrží tak týždeň. Napísala som to len jej pod príspevok. Na to ma kontaktovala pani manikérka a začala sa mi vyhrážať akú reklamu jej to robím, že to je spinenie jej mena a že poda na mňa trestné oznámenie. Pritom ja som to verejne nepísala .. čo som mohla. Potom začala že som mala prísť na reklamáciu. Dobre.. mohla som ale nenapadlo ma ale vsak ona videla že vkuse mi chýbajú 4-5 nechtov tak sa mohla spýtať, mohla to riešiť. Ja si myslím že nemá na mňa prečo podávať TO nakoľko som napísala len moju reálnu skúsenosť s ňou a aj to nie verejne ale kamarátke pod príspevok
Čo si o Tom myslíte ?

tamitamitami
25. júl 2023

Napísala si svoju skúsenosť (vpodstate recenziu)....nereagovala by som na jej správy, len by som jej stručne odpísala že takáto je moja skúsenosť a tým pádom aj recenzia.
Žiadne ohováranie to nieje a už vôbec nie dôvod na trestné oznámenie.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
janka608
25. júl 2023

Aj zlá recenzia je recenzia. Keby podávali firmy trestné oznámenia ža každú zlú recenziu, tak je polovica Slovenska vo väzení 😁 nemusíš sa jej báť. Proste tam už nechoď

moonlight1210
25. júl 2023

To by musel kazdy obchod, ci e-shop zalovat ludi, co im napisu zlu recenziu/skusenost.

zuzanka.zuzu
25. júl 2023

zlá recenzia nie je na TO 😀 však nech ho podá, rovno ho zastavia 😀

sasitimi17
25. júl 2023

Vsak nech poda trestne... sa jej tam pekne vysmeju a bude za kravu 😀

iwesska
25. júl 2023

Myslim si,ze ma robit svoju pracu tak,aby sa nemusela hanbit. Kludne jej povedz,ze ked ona poda TO na teba,pridas recenziu na nu vsade,kde sa len da,hoci si to v ramci zachovania dobrych vztahov robit nechcela. A este pridas aj ty TO za vyhrazanie. Myslim,ze ju to vyskakovanie hned prejde,ak si chce este niekedy namalovat nejaky iny necht okrem svojho😁.

basullinka
25. júl 2023

Že pani manikerka by sa namiesto vypisovania správ mala zamyslieť nad kvalitou svojej práce... Negatívna recenzia nie je ohováranie, takže pri takomto TO sa akurát tak potukaju po čele...

tamitamitami
25. júl 2023

Btw. Aj keby napíšeš túto skúsenosť verejne....tak stále to bude iba recenzia žiadny dôvod na TO. Ja občas zvyknem hodnotiť či už služby alebo reštovrácie.....komentárom na googli prípadne niekde inde kde je na to priestor ak som veľmi spokojná tak dávam kladnú recenziu, ak bolo niečo zlé napíšem negatívnu recenziu. A nevidím na tom nič zlé.

saxana000
25. júl 2023

Napisala si pravdu..ziadneho TO sa neobavaj a jej salonu sa oblukom vyhybaj..

jaskolka
25. júl 2023

Napísala si svoju skúsenosť, teda recenziu. Na to máš nárok a žiadne trestné oznámenie ona dat nemôže, nepochodi s tým.

daniela2202
25. júl 2023

Súhlas 👍

barborachors
26. júl 2023

Manikerke povedz ze ty podas na nu TO za vyhrazanie a zastrasovanie. To nevadí ze je to prikraslene. Takym osobam netreba ukazat strach.

nixie96
9. mar 2024

Nejdem si tu zastavať jej prácu keďže neviem akú ju ma, a tiež si myslím že to mohla riešiť keď videla že vám nechty nedržia….ale nemuselo to byt že na vás šetrila, možno vám nechcela robiť veľmi hrubé nechty a taktiež to že nedržia vám nemusí platiť o druhých ženách a hneď to takto verejne píšete, tak áno robíte jej zle meno zbytočne….na TO to nieje určite a takú reakciu akú ma tiež nie…ale zamyslieť sa nad vecami môžeme aj ako spotrebitelia či zákazníci…

autor
9. mar 2024

@nixie96 ja som to riešila tak, ze som odišla za inou manikerkou. Ktorá mala o 10€ lacnejšiu, krajšiu a bezproblemovu prácu. Nikde verejne som na ňu recenziu nepísala, napísala som to pod príspevok mojej kamarátky, ktorý bol len pre priateľov . . Tak isto ako ja, predsa pani manikerka videla, že vždy prídem s dvoma alebo troma zlomenými nechtami. Manikerka, ku ktorej som prešla povedala že dala malo materiálu do stresoveho bodu a kvôli tomu sa zlomili. Pretože oni sa zlomili a nešli dolu celé od lôžka, keby išli dole od lôžka znamenalo by, že mi materiál alebo podkladove tekutiny nevyhovujú. Oni sa zlomili v strede. Nová manikerka mi to vysvetlila a u nej sa mi nikdy žiadny nezlomil a ani neodpadol. A to že som napísala kamarátke je normálne podľa mňa, tiež keby si mala zlú skúsenosť napríklad s kaderníčkou nepošleš tak predsa kamošku. Povieš že radšej k nej nechoď lebo toto mne dodrbala 🤷🏼‍♀️