Urieknutie - prosím poraďte

laurinka1113
25. feb 2015

Ahojte, trvalo to dlhsie, kym som zistila v com je problem, ale teraz to viem , vzdy ked stretnem jednu osobu, mam z oci, teda urieknutie, potrebujem radu ako na to, aby sa to vobec nestaslo, cervena stuzka ani kus oblecenia obleceny naopak nepomaha.Som uzzufala, lebo je mi potom strasne zle aj par dni... Cim dalej je to horsie, neviem co robit, aby som tu osobu stretla a nic sa mi nestalo, prosim, kto s tym ma skusenost o radu.

galanthus
25. feb 2015

nedivaj sa ten osobe do oci ald do stredu medzi oci. ta osoba to nezisti a ked odide hned si napluj na hanky prstov a postieraj si celo. ja si 3x napluvnem a 3x zotriem celo.
je velmi tazke bojovat s urieknutim. cervena farba nezabera u mna.
a ked uz sa stane ze som urieknuta tak sprcha ale pod dozorom nejakeho clena domacnosti a hlavne nezaspat...

bonaqa2013
25. feb 2015

Tiež mam s týmto problém. Nechápem čím to je, už od malička keď sa na mňa niekto pozrel, tak mi prišlo zle. Už som dávno dospelá a ešte mávam s tým problémy. Neviete prečo je to tak? S čím to súvisí? Keby som to povedala lekárovi tak by ma asi vysmial.

miadi
26. feb 2015

treba si kupit bylinku zvanu čistec po zahoracky čištička..niekde to babky na trhu predavaju nasa starenka to volakedy na poli nasla..to sa ususi a mozete pouzivat cely rok..
uvarite to v hrnci vriacej vody date do lavora a pekne si v tym oplachnite celo a zapestia..kto je urieknuty tak tomu sa ulavy a v tej vode sa urobia chumace...chuchvalce neviem ako to uz nazvat take hustejsie cosi..
a kto nebol urieknuty nenastane ziadna reakcia..hnet po tom by ste sa mali citit fajn..za par minut..
moja mama a brat vzdy ked idu u starenky na dedine do kostola nejaka babka na nich cumi a urobi sa im takto zle..dokonca tam bola jedna o ktorej kazdy vedel ze ich uriekla pohladom..starenka ked ju videla na ceste do kostola vzdy pridala do kroku aby sa tam dostala skor ako ona a nemusela sa jej pozriet do oci.. a toto proste nie je povercivost to je fakt..neviem ako to robia ti ludia ci vedia pohladom telepaticky daku zlu energiu poslat alebo ako energeticky upiri tu vasu dobru odsat..ale nieco v tom je-tak isto ako ked kracate na ulici a zahladite sa na niekoho hocikoho a pritom si nieco myslite ten clovek sa vacsinou obzrie a pozrie vam rovno do oci lebo "citi"ten vas pohlad..to bude daky zvieraci instinkt prezitia-niekto nieco ma sleduje..ja by som poradila ked stretnes tuto osobu..tak si musis vsugerovat ze okolo teba tvojho tela je ochranny kruh dobra energia ze si proste silnejsia ako to zle z vonku a ze sa ti nic nemoze stat..ak to nezaberie tak tej osobe uz jedine sa vyhnut..greci maju privesok z modreho skla oko..viera v to ze zlym pohladom sa da cloveku ublizit je v roznych formach znama od davna na vsetkych kontinentoch..hinduisti veria ze za tym je zavist..v Bangladezi na ochranu kreslia detom ciernu bodku na celo a pekne zeny si davaju tajnu botku za usi..

laurinka1113
autor
26. feb 2015

@miadi dakujem velmi pekne, cistecpoznam, ale niekedy sa musim aj tyzden umyvat kazdy den, kym je vsetko ok, najhorsie je kedzaspim a hned sa neumyjem, lebo mi nie je hned zle, a potom to tak dlho trva. Som uz zufala, lebo mam dve male deticky, o ktore sa treba starat, aj domacnost, a ked mi je pardni zle, ze az na odpadnutie....no neprajem to nikomu....., ten clovek to ako chce pre mna zle ked ma uriekne, alebo on o tom nevie, len ta zla energia voci mne?

miadi
26. feb 2015

@laurinka1113 ten clovek o tom nemusi vediet ale nic dobre v tom nie je ...je to obdiv/zavist. nepotrebuje sa vedome snazit ti ublizit to je jednoducho sila myslienky vraj kazdy sme schopni,, toto urobit pohladom druhemu hoci mne sa to zda az nemozne ale asi za to ze ja na nikoho tak nezazeram a ked sa pozeram na ludi tak velmi neutralne.Neviem z coho vychadza mytus o meduze ale rovnako ako tej ani tejto osobe sa nesmies pozriet do oci. ..oci su okna do duse.Vraj podla krestanskej tradicie mas rukami urobit znak kriza a ukazovak a malicek nasmerovat na tu osobu a neuriekne ta....problem moze byt aj v tebe ze si velmi citliva a tieto veci sa k tebe lahsie dostanu-vnimavejsi ludia trpia viac..na internete som nasla vela "sposobov"ako tvoj problem riesit ked uz si urieknuta..1.vraj pomaha pomodlit sa 2 nejaky ritual s vajickom -vajce vraj pohlcuje zlo..treba ho dako okolo celeho takmer naheho tela posuchat..potom rozbit ak je bielko chumacove neciste treba ritual zopakovat 3mas si dat do mysky krystalovu sol a vodu zmiesat a bielu sviecku spalit. (toto aj to vajce uz mi znie ako biela magia)a ked sviecka dohori tu vodu treba vyliat daleko od domu alebo splachnut do wc.4urobit nieco dobre obklopit sa pozitivnimi ludmi ci ist na putnicke miesto dobry skutok ..no a klasika je cervena stuzka a turecke/grecke oko

alami
1. mar 2015

@laurinka1113
dievčatá, no keby som to čítala niekedy dávnejšie, asi by som sa pousmiala, ale po tom, čo som čítala 2 knihy o urieknutí, už sa veru nezasmejem. Takže:
http://www.martinus.sk/?uItem=41971 - je to o prenose energie, napísal slovenský lekár, ktorý sa tomu venuje a veru, dá sa aj vygoogliť, pomáha ľuďom, ale ťažko sa k nemu dostať. Kniha sa číta trochu ťažšie, ale sú tam konkrétne rady ako si pomôcť, okrem iného aj čistec sa spomína.... odporúčam prečítať

druhá kniha nie je priamo o tom, ale veľa sa v nej urieknutie spomína: http://www.martinus.sk/?uItem=130562, nie sú tam konkrétne rady, ale je veľmi zaujímavé čítať, ako exorcista s povolením pápeža vidí, zažíva, pomáha urieknutým ľuďom a čo všetko sa s nimi deje. To mne, ako veriacej, potvrdilo, že to nie je výmysel a tvrdenie starých tetušiek, ale realita. Žiaľ.
veľa síl ti prajem, skús sa danej osobe čo najviac vyhýbať, nehľadieť jej do očí a ak sa dá, zožeň si aspoň tú prvú knihu a čítaj 😉

laurinka1113
autor
1. mar 2015

@alami dakujem velmi pekne, urcite budem zhanat tu knihu, ani som netusila, ze o urieknuti su aj knihy, vdaka

0silvia0
2. mar 2015

@laurinka1113 tu je svedectvo jednej bývalej ľudovej liečiteľky. Hovorí tam aj o urieknutí. Keď budeš mať čas, vypočuj si, je to dosť dlhé: http://agapeportal.sk/svedectva