icon

Usmievate sa často na iných ľudí?

Včera o 20:52

Venujete usmev iným ludom alebo si ich vobec nevsimate?
A ked sa rozhodnete usmiat..preco?

anonym_3d9b8f
Včera o 20:56

Usmievam sa takmer na každého, kopec najmä starých ľudí ma aj zastavia a super si pokecáme, zlepší mi to vždy deň, lebo väčšina tých ľudí je neskutočne múdra a ja si vždy z toho niečo odnesiem. 😊

autor
Včera o 21:00
@anonym_3d9b8f

Usmievam sa takmer na každého, kopec najmä starých ľudí ma aj zastavia a super si pokecáme, zlepší mi to vždy deň, lebo väčšina tých ľudí je neskutočne múdra a ja si vždy z toho niečo odnesiem. 😊

@anonym_3d9b8f to je velmi mily a pozitivny pristup 🙂

dettilv
Včera o 21:03

Ja sa tieZ usmievam, ale určite menej ako pred deťmi🤭to sú 4roky

anonym_3e4926
Včera o 21:05

Na známych sa pri pozdrave usmejem vždy a na cudzích úprimne ako kedy... sú dni, kedy som zahlbená vo svojich myšlienkach a okolie moc nevnímam... ale keď sa mi už s niekým stretne pohľad alebo nejak komunikujeme (napr. predavačka) zvyknem sa pousmiať, nerozhodujem sa, je to skôr reflex

anonym_3d9b8f
Včera o 21:06
@anonym_autor

@anonym_3d9b8f to je velmi mily a pozitivny pristup 🙂

@anonym_autor všetci by sa mali viac usmievať - u nás sú ľudia často príliš pochmúrni a zahľadení do seba, pritom svojim úsmevom dokážu niekomu inému zlepšiť deň. Dokonca občas hodím aj kompliment, len tak, keď sa mi niekto veľmi páči (najmä ženám, tie to od ženy berú úplne inak ako od muža) a vždy sa mi to vráti a iní ľudia sú zas milý na mňa.

wolf_
Včera o 21:10

Čo sa týka cudzích tak len tak bežne na ulici sa zvyčajne neusmievam - som v svojej bublinke a ľudí si až tak nevšímam. Ale keď už príde k nejakej interakcii (v obchode, resp. v službách celkovo, keď vojdem niekam do čakárne apod) tak sa usmejem vždy.

minenkaa
Včera o 21:25

Vždy sa usmievam

nikoletta1712
Včera o 21:39
@anonym_3d9b8f

@anonym_autor všetci by sa mali viac usmievať - u nás sú ľudia často príliš pochmúrni a zahľadení do seba, pritom svojim úsmevom dokážu niekomu inému zlepšiť deň. Dokonca občas hodím aj kompliment, len tak, keď sa mi niekto veľmi páči (najmä ženám, tie to od ženy berú úplne inak ako od muža) a vždy sa mi to vráti a iní ľudia sú zas milý na mňa.

@anonym_3d9b8f Presne..Kompliment od ženy sa počúva akosi lepšie…🙂

earlgrey
Včera o 21:42

Áno, vždy...

anonym_0f2379
Včera o 21:52

@anonym_autor nie, ja si veľmi ľudí okolo seba nevsimam… som väčšinou ponorená do svojich myšlienok… len keď dôjde k interakcii, tak sa usmievam… teda pokiaľ ma niekto neotravujte alebo ma nechce predbehnúť v rade na pokladňu ako minule dve panie dôchodkyne v Lidli….

modrahruska
Včera o 22:26

Ano, casto. Proste ked sa mi to hodi v danej situacii.

nesana
Dnes o 07:53

Ja sa usmievam, koľkokrát sa uvedomím že som sa usmala ani neviem prečo.

anonym_f78950
Dnes o 07:59

@anonym_autor ano, ja sa usmievam takmer stale, aj ked idem sama po ulici. Je pekne vidiet, ked sa niekto usmeje naspat.

ivicatolic
Dnes o 09:00

@anonym_autor usmejem sa vtedy, keď je pre mňa človek alebo situácia, pozitívna, zaujímavá, vtipná.....dnes sa berie úsmev väčšinou ako čosi mimo realitu....🙂 zvlášť mladí ľudia