Ste otvorení a ústretoví voči druhým ľuďom?
Ahojte ľudia dneska som tak spozornel a pociťil ohľadom komunikácie a jednanie s ľudmi,pretože kde idem tam vždy ma niekto oslovi neznáma osoba,či je to mladšej abo staršej generácie neustále sa vypytujú či im nemôžem pomôcť a poradiť alebo či by som nebol ochotný vypočuť si ich pretože nemajú sa ku komu zveriť.Dneska som bol na nákup a jedno male asi také 6 ročne dievčatko prišlo bez rodiča ku mne a začalo mi rozprávať či jej nemôžem pomôcť s bicyklom lebo nemal jej kto a okolo idúci si mysleli,že ju obťažujem alebo niečo podobne...a ja sa chcem opýtať tiež ste taka povaha otvorená,ústrety,že viete pomôcť aj druhým ľudom??..alebo si radšej nikoho nevšímate a idete svojou cestou..ako to je uvas?? ste milá ústretová??....
@stelly652 ano, snazim sa byt mila a ustretova a neviem ako si prisiel k tomu, ze si ostatni mysleli, ze ju obtazujes, ved si opravoval bicykel, ci?
@domkakvet pomohol som jej preniesť bicykel na druhu stranu brehu a potom začala mi rozprávať o svojej škole a jak deti neviem,ale to je neustále tak,že z mladistvý prídu za mnou a zreči do reči 🙄
milá , ústretová a bezdomovcov sa nestrasiem.
Bol som taký dakedy dávno, počas posledného vzťahu som to mal zakázané kvôli extrémnej žiarlivosti, lebo vo všetkom videla partnerka flirt. Tak som sa postupne zmenil na chladného na verejnosti, keďže som sa nechcel doma hádať.
Ja som taka povaha,ze mam najradsej od vsetkych pokoj, a nie som ani velmi mila, ale asi to na mne nevidno. Boli sme nedavno partia 6 kamaratov (muzi, zeny) na dovolenke a ako to tak byva, obcas sa pri mne niekto zastavil a opytal sa, ci by som ich mohla vyfotit, alebo na cestu. Mne to pripadalo normalne, ale ked sa ma tak niekto cudzi opytal na nieco uz piaty alebo siesty krat, zacali si to vsimat aj ostatni, lebo ich takto nikto nezastavoval. Potom mi uz len pocitali skore 😅 Neviem, cim to je. Ja o pozornost nestojim, ludi si nevsimam.
Za mnou vcera v DM behalo cca 4r dievcatko a stale sa chcelo so mnou rozpravat, aj na ihrisku sa ma ine dievca pytalo ako sa volam a vselico ine.
Ja mam rada ludi a prajem vsetkym ludom, aby boli k sebe otvoreni, priatelski. Verim, ze by sa zmenila cela spolocnost k dobremu. Len keby si to ludia uvadomovali a chceli pre to aj nieco urobit.
Zial velmi casto sa napr. v skolke, t.j. v jednej komunite, niektori rodicia ani neodzdravia s inymi rodicmi, ani nedaju rozvitu vetu na dopyt.

@stelly652 ano, snazim sa byt mila a ustretova a neviem ako si prisiel k tomu, ze si ostatni mysleli, ze ju obtazujes, ved si opravoval bicykel, ci?