icon

Útok na identitu národa: Ako sa brániť?

23. okt 2024

Chcú SNS naštrbiť našu identitu, keď útočia na našu kultúru a teraz dokonca na HYMNU SR?

Podľa sociológov platí- národ bez identity je ľahko ovládateľný.

Strana
z4
janinah
23. okt 2024

Nech si robia čo len chcú...hlavne,že neposlali našich synov bojovať na Ukrajinu a nedopustili nám tu 15 pohlaví,že?...všetko ostatné je nepodstatné....
Toto si myslí väčšina toho sprostého národa,ktorý si nijakú identitu nezaslúži,keby si zaslúžil,tak sme už dávno v uliciach a ženieme tých zmrdov palicami.

autor
23. okt 2024

@janinah ľudia sú neskutočne vyčerpaný. Myslím, že to už ani nik nesleduje, lebo by sa 🤮🤮🤮.

rozculena
23. okt 2024

ako na ňu útočia?

raztovsetkozmizne
24. okt 2024

Viem si predstaviť že naša hymna bude zmenená za niečo viac POP štýlu. Vždy keď počujem tú našu, dostanem tri depresie po sebe.

januelik
24. okt 2024

Nevidím na tom nič zlé, nechajme sa prekvapiť a potom môžeme hodnotiť…..

moonlight1210
24. okt 2024

Ked uz, mohli by zmenit aj text. Skor by to chcelo nieco, co podvedome evokuje v ludoch lasku k vlasti a hrdost na to, ze ju maju, pretoze je to najlepsie, co maju. Lebo to tu ludom dost chyba.
A kde niet hrdost na to, co mame a kym sme, tam sa lahko druhych ovlada.
Pekny text ma Piesen o rodnej zemi z operety Hrnciansky bal.
Aj ked Cesi by sa mohli tvarit, ze tym chceme kopirovat naladu ich hymny.

Akurat okolnosti, za akych sa to teraz chce menit, su nevhodne. Pretoze ta zmena by bola prijata s despektom. Tym padom by klesla aj hodnota hymny, ktora by mala inak narod zjednocovat.

alkoholik
24. okt 2024

@janinah Krasne napisane.

alkoholik
24. okt 2024

Ludia su sprosti, ako vela otazok na tomto fore napriklad. Odpoved na vacsinu otazok mate za 10 cez google.
Unaveny mozete byt napr po nocnej zmene.

bloger
24. okt 2024

Nemalo by sa už do toho zasahovať. Hymna nepotrebuje žiadne úpravy. Sú dôležitejšie veci ktoré treba riešiť. Aj v kultúre.

monikkatt
24. okt 2024

@janinah len aby ti nasi synovia este neisli do vojny, ked ju tak podporujete. A 15 pohlavi je tiez super. Dnes som citala ze jeden z okolia nitry sa identifikuje ako auto a je v polygamnom vztahu so sanitkami. Toto je tiez uplne super, radsej by si tu mala takychto chorych jedincov!!
Takze sme v uplnych srackach ci uz z jednej strany alebo z druhej. Lebo dnes nic normalne neexistuje

cacianka
24. okt 2024

@monikkatt kde podporuje vojnu ?! Rozumieš vôbec irónii a nadsazke?

april171
24. okt 2024

@monikkatt a ako sa ťa dotýka, že niekto sa identifikuje ako auto? Bojíš sa, že je to nákazlivé? Chytis to a bude z teba kolobežka?

janinah
24. okt 2024

@monikkatt ako píšem..
Sprostý národ...
1.ukrajina sa bráni.nie útočí a každý normálny človek pochopí na čej strane je pravda
2.chalan auto ma nijako neohrozuje.teba tiež nie.akurat ho ľutujem....ale nečudujem sa táto chorá doba pošramoti psychiku labilnym ľuďom a nie je ich málo ...

monikkatt
24. okt 2024

@april171 to vazne??? Podla teba je to normalne??? To ze mi to neublizuje neznamena ze je to normalne! A ze to mame davat ako priklad detom ze sak dnes si mozes vybrat co chces byt! Cely svet je v p*ci

janinah
24. okt 2024

@cacianka nechaj tak...ona nepochopí a nevie si zistiť čo všetko posiela Kaliňák na Ukrajinu( ani náboj.vsak?)...ten smerák.ktoreho zrejme volila...keď už sa bavíme o podpore vojny v jej zmýšľaní

mondolina
24. okt 2024

ja už mám tento národ akurát tak u prdele.

monikkatt
24. okt 2024

@janinah jasne vsetci su sprosti len vy ste lietadla (alebo auta alebo co si rano zmyslis)

monikkatt
24. okt 2024

@janinah uplne vam hrabe s tou vojnou.. nikto ju nepodporuje, iba ti ktori z nej profituju a ktori niekam zalezu ked sa nieco zomelie. A my vsetci si tu mozeme vies co..

april171
24. okt 2024

@monikkatt definuj normálnosť, nič také neexistuje. Mimochodom, svet je p..i od počiatku, keďže sme stále v nenávidenom progrese 😁

janinah
24. okt 2024

@monikkatt vieš čo nie je normálne? aby vláda a jej odnože vo funkciách na vsetkych urovniach kradli ako straky..aby najvyšší predstavitelia štátu boli zároveň najväčší mafiáni...aby kolabovalo zdravotnictvo.skolstvo.polnohospodarstvo a všetko..aby tu na hanby národa vystrájali kreatúry ako simkovicova.kitlar.taraba.huliak atď...nemám čas písať viac.je to nekonečne veľa čo nie je normálne....ale tebe vadí chlapec auto...to je tá tragédia...no viem že nepochopíš...

katies0410
24. okt 2024

@monikkatt však vláda z toho profituje, tak tým ju aj podporuje. Vieš koľko denne ide kamiónov z Novák? Z kalinakovho závodu?

tramtada31
24. okt 2024

Ja som si tuto informaciu včera precitala. Aj keď je SNS a jej predstavitelia veľkou hanbou pre Slovensko, tento krok vnímam celkom pozitívne. “Prerobenie” hymny bude mat na starosti Oskar Rozsa, ktorý sa o to pokusal už v roku 2011, ale nestretol sa s pochopenim. Tento človek prispel v zivote k velkym hudobným dielam, spolupracoval s tými najlepšími interpretmi, takze si myslim, že vysledok môže byt naozaj dobrý. A držím mu v tom palce.

mamina7070
24. okt 2024

za mna je to pozitivny krok ze sa bude optimalizovat aranzma k nasej hymne
uz davno to mali urobit a ten koho vybrali je na to plne kompetentny
ale chapem ze niektori sa nezamyslaju. ad tym ale reaguju len podla strany a koalicie a k takym je zbytocne sa vyjadrovat

beataxxx
24. okt 2024

Zase sa zrejme chystá zavedenie nejakej novej dane, alebo niečo iné nepopulárne a potrebujú rozpútať vášne niečím, čo ľudí podráždi a odpútavajú pozornosť….je to ich taktika od začiatku vládnutia a bohužiaľ im to funguje, stále majú vysoké percenta ….

kikulienkadd
24. okt 2024

Ahoj, žiadny útok na hymnu sa nekoná. Prosím výsledok ako to dopadlo hodnoťte až potom,čo si to vypočujete. Neprikláňam sa na žiadnu stranu, netreba sa dať zvalcovať negatívnymi emóciami iba za to,že to tak médiá predostreli.

paulina291
24. okt 2024

Výsledok môže byť dobrý ako tu mnohí píšete, ale naozaj je momentálne priorita na toto dávať peniaze? Pointa je, že tu vláda rieši rad za radom úplne nepodstatné chujoviny a toto je len dalšia.

monikkatt
24. okt 2024

@janinah sak nechajme takych ludi pri moci.. potom tu bude kopa lietadiel, stromov, aut, maciek... a ti nam potom zachrania to zdravotnictvo, skolstvo a vsetko ostatne. Ked ani nevedia kde je sever 🤦‍♀️
Matovic nas zadlzil jak nikto a teraz ideme setrit.. ooo ake prekvapenie, to sme necakali 😱
Ja sa nezastavam sucasnej vlady, ti dodrbali co sa dalo a este bude dat. Bohuzial vo vlade nie je nikto kto nas z tychto sraciek dostane. Jeden horsi ako druhy. Kazdy tam mysli len ako sebe prilepsit.
Ale ja som dezolat, blba a neviem co vsetko.
Ked tolerujes pana Auto, preco netolerujes moj nazor?? Preco mi nadavas? Kto ti dava pravo sa tu ocapovat a urazat (aj vsetkym ostatnym)? Vy tolerancia 🤮
Aj tak viem ze nepochopis.. nemusis odpovedat, nezaujima ma to. Pekny den.

tetapetra
24. okt 2024

@monikkatt aj si dočítala,že má schizofréniu? Či si prečítala len nadpis?

markusrasford
24. okt 2024

@kikulienkadd ktoré média to boli co to tak predostreli? Napíš konkrétne

viky7
24. okt 2024

@monikkatt mna by celkom zaujimalo, ze kto podla teba zo slovakov profituje z vojny ? a k tomu chlapcovi ... vies o tom, ze nie je chudak jediny s psychickou poruchou... a teda nechapem, kde si prisls na to, ze niekto chcel zadefinovat nove pohlavie auto ... ci nieco mi uslo ? ja vlastne doteraz neviem, ake to mali byt tie nove pohlavia, ktorych sa tak bojime, ze radsej velebime, tlieskame a ospravedlnujeme ludi, ktori nas tahaju opacnym smerom od pokroku a progresu len preto, lebo progres vyhlasili ako nieco , coho sa mame bat .... nastastie sa im velmi rychlo podarilo nas dostat na spodne priecky medzi europskymi krajinami....

Strana
z4