icon

Útok na identitu národa: Ako sa brániť?

23. okt 2024

Chcú SNS naštrbiť našu identitu, keď útočia na našu kultúru a teraz dokonca na HYMNU SR?

Podľa sociológov platí- národ bez identity je ľahko ovládateľný.

mamina7070
24. okt 2024

@paulina291 asi ti chyba nejaka matovicova hegerovka alebo PS karsky tunel v IT tam to bolo radovo uplne v inych hodnotach

beronsche
24. okt 2024

@monikkatt vypichla si jedného psychicky choreho jedinca a uvadzas to ako príklad všeobecnej hrozby..
Príde ti to ok?
Takéto myslenie nás, ako krajinu, dostalo tam kde sme.. do sr*ciek (ďakujeme voličom vládnucich strán).

beronsche
24. okt 2024

@tramtada31 pozitívne? Naozaj sa toto dá vnímať pozitívne, keď sa na to pozrieš z nadhľadu?
Nám tu padá na hlavu infraštruktúra, zdravotníctvo, školstvo, chysta sa obrovské zdražovanie a my ideme meniť hymnu?
Zaujímal by ma rozpočet na túto srandu..

paulina291
24. okt 2024

@mamina7070 to bol teda veľmi inteligentný príspevok.

tetapetra
24. okt 2024

@mamina7070 jeho nevybrali,on s tým obťažoval ministerstvo kultúry od roku 2011. Teraz znova využil svoju šancu, keďže tam máme magorov. Chlapec si tak polepší každý rok o tantiemy.

monikkatt
24. okt 2024

Dievcata, tu nejde o konkretneho jedinca. Tu ide o to ze toto sa berie ako normalne.. vsak mi neublizuje tak co? A presne toto presadzuje ista strana ako normalne, a nie nieco co by sa malo liecit. Vy tu stale davate priklady ze sme chceli fica radsej ako 70 pohlavi.. no nechceli! Ale nechceli sme ani zvratenosti! A nemusite mi hovorit ze kto mi dal pravo urcovat co je normalne.. no nikto, zdravy rozum. Lebo ked niekomu pride normalne sa identifikovat ako nezivy predmet tak ja uz neviem
A slovensko profitovat z ukrajinskej vojny? To fakt? Sak tu ine krajiny rozhoduju, ovela vacsie ryby. Slovensko nikoho nezaujima. A my sa tu ideme hadat a pritom tieto veci nijako neovplyvnime. Fico povie ze neposle chlapov do vojny a v bruseli spravi aj tak inak. Zbytocna nenavist je tu medzi ludmi aj bez vojny.
Ja respektujem vas nazor, moj to nezmeni.

autor
24. okt 2024

@monikkatt chalan auto je zrejme psychicky chorý pacient a chorých vytvára systém, ktorý nemyslí na sociálne slabé skupiny, vytváranie istôt a pocitu bezpečia v spoločnosti.

katies0410
24. okt 2024

@monikkatt vieš o tom že Maťovic nas nezadlzil, ale znížil hdp a je to dohladatelne. Môžeš si overiť aj sama.

beronsche
24. okt 2024

@monikkatt vypichujes extrémy...
Dá sa o aj inak. Len by voliči vládnucej luzy museli pri voľbách používať aj kritické myslenie a rozhodovať sa na základe iných parametrov, ako len umelo vzbudeneho strachu...

Ale ak ti mám povedať pravdu, radšej prosperujúcu demokratickú krajinu, kde sa pár chorých jedincov identifikuje, pre mňa za mňa aj ako lietajúci tanier, ako krachujúci Ficoland..

tetapetra
24. okt 2024

@monikkatt nikoho takého nepoznám osobne. Ideš si svoje kolecko. Poznáš niekoho takého? Áno sú ľudia, ktorí zmenili pohlavie, v reálnom živote ich nie je veľa. Skús si to naštudovať,sú to skutočne rodiny.

autor
24. okt 2024

@monikkatt janinah rozumie kontextu všetkého čo sa tu deje a chápe následky, navyš od teba.

monikkatt
24. okt 2024

Jasne, ja som totalne blba, nicomu nerozumiem, narozdiel od vas.. to ze vy si tu (a aj v podobnych temach) dokola idete to svoje nevadi.
Prajem pekny den, idem sa hanbit do kuta. 😄

autor
24. okt 2024

@katies0410 kto by neznížil hrubý národný produkt počas pandémie? Ty myslíš že len u nás šlo HDP dole? Buďte vďačný za Mazovica, ďalšieho takého nenájdeme, ktorý nastaví svoj chrbát na mafiánov a poženie ich palicou do basy kam patria. Sprostý národ.

tetapetra
24. okt 2024

@monikkatt ja súhlasím a tým,že Sk nikoho nezaujíma. A stoly UA moc pravdu nemáš, Kali posiela zbrane na UA, áno nie je to už pomoc ako povedal,je to biznis 😁😁 to je samozrejme ina káva. Hádaj kto na Sk vládne zbrojárstvu...no predsa Kali. Veď ten sa na tejto vojne tak nabali,že až.
Čo by si robila ak by tvoja dcéra bola vlastne chlapec v ženskom tele, alebo naopak. Nemáme predstavu, aké ťažké je to pre rodičov a nevravím o dieťati. To nie je ,že sa zrazu zobudil. Ak sa mi podarí nájsť link,tak ho tu dám.

tetapetra
24. okt 2024

@monikkatt https://www.topky.sk/cl/10/2597069/ROZHOVORY-s-.... Toto je z času, sú aj na insta. Celá ich spoveď.

paulina291
24. okt 2024

@monikkatt ak nie si totalne blbá (ako hovoríš), tak mi prosim ťa daj zdroj, kde niekto z opozície hovorí, ako podporuje ľudí, čo sa identifikujú ako autá. Čakám.

autor
24. okt 2024

No veď uznajte, potrebuje SNS a SMEROHLAS silnú krásnu hymnu kde sa dôrazne spieva …ZASTAVME ICH BRATIA VEĎ SA ONY STRATIA SLOVACI OŽIJÚ????
Neni pre nich výhodnejšie našu krásnu, silnú hymnu ktorá nám ešte zostala ako posledná časť identity nastaviť ju na veselý tón a dať ju naspievať deťom nech sa cítime ako na školskej besiedke a všade kde sa bude spievať Slováci namiesto hrdosti sklopia uši? Ved toto potrebujú. Už vyhnali všetkých mladých, rozobrali všetko čo mohli, narobili nám hanbu všade vo svete…

https://www.youtube.com/watch?v=u_Cl5fRPIJc
eva8
24. okt 2024

@monikkatt treba rozlisovat. Nejde o to, ze je normalne, ze sa ten chlapec identifikuje ako auto, ale ide o toleranciu k psychicky chorym ludom, on ma schizofreniu. Cize ho prijmeme ako cloveka, ktory sa lieci, nie skryjeme pred svetom ako za socializmu. "Byt autom" nie je dalsie pohlavie. Vidis ten rozdiel?

Akceptacia homosexualov je o.k. Sretla som stredoskolaka, ktory sa bal po strelbe v teplarni. A mal problemy aj v rodine. Poznam od strednej skoly, ktori skryvaju svoju "homo-" aj ked v rodine nemaju problemy.
A poznam "nie bielych", ktorym priamo na ulici nadavaju.
Vies, kedy by si nemala problem s tym "progresivizmom"? Keby si na vlastnej kozi pocitila "lasku" ludi, ktori sa toho "progresivizmu" boja. Keby si sa poznala s tymi, ktori sa necitia pohodlne v tomto nasom state, ktory sa pomaly meni na nemilosrdni, kvoli roznym hlaskam nielen nasich predstavotelov, ale aj sirenych na socialnych sietach. Jedni to pouzivali/-ju na ziskanie/udrzanie si volicov, druhi z nevedomosti

andreafa
24. okt 2024

@monikkatt No, a teraz si odpovedz aj Ty? Prečo teba, netolerantnú a útočnú osobu má niekto tolerovať?

paradajkova
24. okt 2024

@monikkatt nieje to normalne, ale rovnako nieje normalne z toho robit politicku temu. Obzvlast ak chalan trpi psychiatrickou poruchou. Nepaci sa mi ani, ze zdrave krasne mlade baby si napichaju pery, zhovadia si celu tvar a tiez je to legalne. Tolko divnych veci sa deje, ze si kazdy den mozem vybrat, ktore spolitizujem.

Ale ja ako obcan potrebujem, aby politici robili nieco pre mna a tento stat, nie aby riesili nadpisy bulvarnych clankov. A o tom bola nadsazka od @janinah . Ak tebe ako obcanovi staci, ze politici si vyberu jednu dve nalepky a tie riesia namiesto toho, aby si sa mala dobre, aby si mala adekvatne zdravotnictvo, ci cesty, tak fajn. Nam to nestaci, preto take komentare.

beronsche
24. okt 2024

@tetapetra najhoršie na tom je, že títo ludia sú terčom nenávisti a zloby.. a prečo?
Len preto, ze niekto nemá mozgovú kapacitu, aby to pochopil, empatiu, aby neublizoval, či vyriešenú vlastnú sexualitu...

Najviac sami "páči" argument, ako LGBT ohrozuje naše deti.. ale ako presne, to už zvyčajne taký "bojovník proti zvrátenosti" ani definovať vôbec nevie... 😐

nyusika
24. okt 2024

@tramtada31 oskar roza je sice skvely hudobnik, ale zurivy fanusik dezinfo a hoaxovej sceny cize zakazka bola pridelena v sucasnom style "nasim ludom vsetko"

navyse, statna hymna, ako jeden zo statnych symbolo, nesmie byt len tak upravovana, podlieha to schvaleniu v parlamente.

jedine, co z tohoto vychadza je to, ze zase nejaka luza potrebuje odputat pozornost od dolezitejsich veci.

tetapetra
24. okt 2024

@beronsche aj mňa to fascinujúce. Veď lgbti, sú tu roky, rokúce. A aj oni boli deti,🤷🏻‍♀️

beronsche
24. okt 2024

@tetapetra ja za tým vidím buď neznalosť až hlúposť alebo fanatizmus alebo problém s vlastnou sexualitou.
Prip. ich kombináciu....

viestta
24. okt 2024

@monikkatt teba asi viac trapi, ze niekto miluje sanitku ako to, ze tato vlada nas vedie do ekonomickej zahuby. Ale to je v poriadku, kazdy riesi len to na co mu jeho kapacity stacia

hiro
24. okt 2024

@monikkatt "Matovic nas zadlzil jak nikto a teraz ideme setrit" - noo, podla predbeznych udajov to vyzera ze Fico to zadlzenie s prehladom prekona... Setrenie ziadne - teda ak sa bavime o tom ze stat by mal nieco usetrit. Jedine co sa deje ze viacej ziska - ale nic neusetri a v deficite prekona aj Matovica.

jankalukasova
24. okt 2024

@monikkatt naši synovia do vojny pôjdu... Ale neboj sa, na strane Ruska.

hiro
24. okt 2024

@monikkatt "A presne toto presadzuje ista strana ako normalne, a nie nieco co by sa malo liecit" - nuz pokusov vyliecit homosexualitu tu uz bolo. A aky uspech dosiahli? Preco si myslis ze by taketo pokusy o liecbu mali nadalej pokracovat?

bagerka
24. okt 2024

Neviem prečo, ale spomenula som si na slovenskú prerábku " We are the world" do vraj top producentna na SVK... len aby to nedopadlo podobne.
Aj tak... toto je zas iba záclonka, aby sle sa my, poddaní mali o čom v krčme baviť, zatiaľ čo sa deje v zákulisí niečo úplne iné a dôležité. Boh nás ešte opatruj

tramtada31
24. okt 2024

@beronsche tak ale každé ministerstvo si nakladá s vlastným balikom. Nemôžu dat na kulturu 0eur, predpokladám, že toto bude financované formou nejakej dotácie v rámci nejakeho projektu. A vzdy mi to príde lepsie investovať do takehoto diela ako dat 200 000 eur za koucing zamestnancov, ako to robi náš bratislavsky magistrat