icon

Útok nožom na gymnáziu v Spišskej Starej Vsi

16. jan 2025

Útok nožom na gymnáziu v Spišskej Starej Vsi. Neviete k tomu niečo viac?
Kto to urobil? Sú žiaci zranení?

sevrin
16. jan 2025

@mimka_23 len mi napadla tá paralela. Nemusíš byť hneď agresívna a útočiť na mňa primitívnym spôsobom.

mirpet
16. jan 2025

Strašné...keď si to predstavím. Som učiteľka😢

jozeffezoj
16. jan 2025

@tetapetra kde som dal unáhleny záver??

hiro
16. jan 2025

3. miesto na regionálnom kole súťaže Mladý Európan, úspešný riešiteľ súťaže Mladý digitálny Európan, úspešný riešiteľ iBobor (percentil 96,96), 1. miesto v okresnom kole Olympiády v nemeckom jazyku, úspešný riešiteľ krajského kola Olympiády v nemeckom jazyku, účasť na krajskom kole MO kategória B, reprezentácia v športových súťažiach (3. miesto v OK vo futsale, 3. miesto v OK v basketbale, 2. miesto v OK vo florbale)

hiro
16. jan 2025

"Práve dnes ho čakali komisionálne skúšky"
No a mame asi dovod... ktovie z ktoreho predmetu.

januska12323
16. jan 2025

Zase je každý odborník. Kým sám nepovie čo sa stalo je zbytočné špekulovať.

janulka1802
16. jan 2025

@lenkakravcova vraždia primitívni jedinci, ale i nadpriemerne inteligentní.

calin
16. jan 2025

@lenkakravcova praveze tam kde je IQ chyba EQ ...napríklad taký Ted Bundy - viacnásobný vrah. Mozog u týchto jedincov skratka funguje uplne inak. A veľmi často je tam až psychopatia alebo vyslovene spektrum postihnutia ( asperger ci autista ).

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lubkovaandrejka
16. jan 2025

@lenkakravcova to je hrozne. Museli ste sa velmi bat o deti 😨😨

dudos
16. jan 2025

Dnešná koalícia tento nešťastný s tragický útok otočí s zneužije vo svoj prospech.

Úprimnú sústrasť rodinám, priateľom….
Veľa síl študentom a ich rodinám ( museli prežiť neuveriteľný stres a strach).
A myslím aj na rodinu útočníka, aké to budú mať teraz ťažké.
Tragédia pre všetkých.

Mám doma syna, školáka ZŠ a je mi hrozne. Ten strach je niekdy tak “ochromujúci”.

tetapetra
16. jan 2025

@jozeffezoj hneď všetko zlo teraz zvaľovať na našich svihnutych politikov.

zeldia
16. jan 2025

@jozeffezoj pre teba ako trola a ďalšie hlupane kopírujem:

Andrej Danko povedal, že útok v Spišskej Starej Vsi možno súvisí s nepodaním ruky študenta, ale nechce spájať “hrušky s jablkami”. Vyjadril ľútosť nad útokom na gymnáziu a potvrdil, že ministri už mieria na miesto činu.

bosorkabb
16. jan 2025

Celá spoločnosť je plná nenávisti. Ľudia na seba útočia len preto že niekto má iný názor, volí inú politickú stranu a podobne.
Deti to vnímajú.
Možno namiesto obviňovania iných by sme sa mali stíšiť. Stíšiť tú nenávisť a zlobu. A je úplne jedno koho sme volili. To by na začiatok stačilo.

zeldia
16. jan 2025

@bosorkabb ale nie všetci, pamätáš si retardov ktorí viseli na bráne prezidentského paláca ako opice? Pamätáš si retardov čo vykrikovali na ulici o prezidentke? Pamätáš si retardov čo vykrikujú v novinach?

bosorkabb
16. jan 2025

@zeldia čomu nerozumieš? Kde píšem o konkrétnych ľuďoch? Vieš čítaš s porozumením? Precitaj si to ešte raz.
Celá spoločnosť, úplne celá ak ti to nie je dostatočne jasné.

jozeffezoj
16. jan 2025

@tetapetra ja som s tým nezacal ale reagoval som. Tak si to prejdi celé a tak resguj

tetapetra
16. jan 2025

@jozeffezoj reagovala sa tvoj prvý koment. Za mňa dosť nešťastný

lonely66
Odpoveď bola odstránená
januska12323
16. jan 2025

@zeldia na keru onú sa tam idú predvádzať 🙄

tetapetra
16. jan 2025

@hiro komisionalky, na polroka? Jedine za vymeskane hodiny. Alebo sa mýlim? Za prepadnutie sa nedávajú

jozeffezoj
16. jan 2025

@zeldia prosím? Aleho trola. Tebe co je zas?
To sa tu budeme vyjadrovať ku chorým ľuďom ako Danko?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
jozeffezoj
16. jan 2025

@tetapetra nad nim bol nešťastný koment

tetapetra
16. jan 2025

@jozeffezoj myslíš soulmate? Ak ak áno, tak prepáč, neoznačil si ju a ja som si to nedala dokopy

zeldia
16. jan 2025

@bosorkabb a ty vieš citat s porozumením? Či ty máš praudu? Prečítaj si ty ešte raz. Lebo keď celá spoločnosť rozumej celá tak hovoris o sebe? Lebo ja do tej tvojej vyšinutej celej celej spoločnosti určite nepatrím.

lulu1217
16. jan 2025

@lonely66 prestúpil vraj zo školy v Kežmarku, chceli si ho na novej škole preskúšať

lonely66
Odpoveď bola odstránená
jozeffezoj
16. jan 2025

@tetapetra pohoda neriešim. Reagoval som len na to ze hocičo sa stane na Slovensku do 2 sekúnd už v tom miešajú politiku. Nedávame na politikov a sami robíme to isté..
Nikto nevie co sa stalo , každopádne je to tragédia pre rodiny obetí a je to smutné.
Ale reálne keď si zoberieme tak pohoda ich mohol aj pred školou po vyucovani...
Za mma sa týmto veciam na 100% nedá nikdy zabranit

akvi
16. jan 2025

Aj tu je dôkaz, ako veľmi sa u nás podceňuje duševné zdravie. Je mi nesmierne ľúto, že sa takéto niečo stalo. Je ľahké odsúdiť útočníka a aj pochopiteľné samozrejme, život už nič nevráti späť. Otázka je, dokedy budeme slepí k duševnemu zdraviu ľudí. Lebo toto nikto normálny neurobí. Ten chlapec je sám obeťou. Tým ho samozrejme neospravedlňujem. Tlak na výkon, dobré výsledky, úspechy, čo je to platné, ak duša je chorá a nedostane pomoci.