Útulky, kde utrácajú psíky
Ahojte,
vedeli by ste mi poradiť, či máme na SR útulky, karanténne stanice a pod, kde sa utrácajú psíky, ak sa dlhšie neadoptujú? Poznáte nejaké konkrétne zariadenie?
@zoro9836 Ani ty ma nepoznáš, a súdíš ma!
Že arogancia?! Úprimnosť! Nepoznám ťa osobne, máme rozdielne názory, prečo by mi malo na tebe záležať?!
Prchkosť?! Ako napísala mne, tak som odpovedala jej.
Mám mať úctu voči ľudom, ktorí nepracujú, narobia si kopu detí, čakajú len na sociálne dávky, robia okolo seba bordel a hluk?! To možno platí u teba, nie u mňa!
Nie je to choré, ale pravdivé. Možno si chorý ty, ani o tom nevieš.
@zoro9836 a kto hovorí o bezdomovcoch?! Tích som nikdy nesúdila, vždy mi ich bolo ľúto. Sem tam im hodím pár eur...
To ty!!!
Z mojich komentárov, si stále nepochopil, akých ľudí myslím?!
Keby som bola bezcitná, tak by som vo svojom vnútri nič necítila. Nemala by som rada svoju rodinu, priateľov, zvieratá...
@alguno ved to je ok ale stake to bude pes pre mna a nie clen rodiny ako to je po novom.Uz aj take ze kocariky pre psy,psy v kabelkach psy na gauci-gaucove prachovky,ludia daku rodicov do starobincov a doma sa im valaju gaucove prachovky po gauci,dokonca niekto si nastahuje aj velkeho osa do bytu.
Karantennu stanicu ma skoro kazde vacsie mesto. Vyhlaska vravi: "Utratenie psa po karanténnej lehote je možné až po vyčerpaní všetkých
možných prostriedkov na nájdenie pôvodného alebo nového majiteľa alebo na umiestnenie psa
v útulku." V minulosti bola karantenna lehota zakonom urcena na 4 tyzdne. Dnes si moze kazda stanica urcit vlastnu lehotu. Niektore maju lehotu 10 dni. Ak ma pes cip, je doma do pol hodiny (vlastna skusenost s najdenym psom).
@malacibulka na stránke https://crsz.sk/ si zodpovedný chovateľ môže vyhľadať či má zapísaný aktuálny kontakt na seba podľa čísla čipu. To sa zadáva bez medzier.
Keby každý psík mal čip, tak by sa rýchlejšie vrátil a neostával v útulku.
@maranco Viem. Utulok odkial mam psa ja, kazdy rok ziada o potvrdenie aktualnych udajov.

@cukrikovavila https://m.mojevideo.sk/1ybn