Uvítanie detí do života
Podeľte sa o zážitok + čo ste dostali 🙂
Ba, škôlkari nám zaspievali a zarecitoval. Dostali sme ružu, taký uvítací dekrét - diplom a hrnček s logom mestskej časti
80€ fotobalbum, kvietok, a dodatočne poslali fotku čo sme sa fotili pri kolíske, mali sme občerstvenie koláčiky, víno, vody a vystúpenie škôlkarikov. ZA - okolie
Dostali sme ružu, občerstvenie, predstavenie, 100eur a hračku pre dieťa 🙂
Košice - Lego Duplo, nejaké bio chrumky pre deti, uvítací dekrét a pre rodičov Prosecco a zľavu do exisportu.
My sme dostali knihu a kvet 😀 Dedina okres ZH
Tak ja som zvedavá čo čaká nás zo staršou som na takom nebola 🫣 peniaze by potešili 🤣
Starší v BA 100e a mladšia knihu, 10e poukážku do lekárne, ponožky dedoles a nejakú kresbu od detičiek z MŠ...ja kvet.
My sme nesplnili podmienky,tak sme nedostali nič-ani pri jednom dieťati..
Nic. Mali sme virozu, tak sme nemohli prist. No a pri prvom tusim 20€ poukazku ale inak nic.
@majka1231990 aké to sú? u nás dostáva každý... tento rok to bola ruža, pohľadnica a 70€ (sme také 6 tisícové mestečko)
Aj my sme cca 5-6tisicove mestečko a nedostali sme nič, ani som nevedela, že niečo takéto inde existuje.
Kvet a v obálke 30€. Malá obec pri Piestanoch
bratislava 100 eur, kvet a fotoalbum
Rodičia dieťaťa musia mať trvalý pobyt v meste minimálne 18mesiacov pred narodením dieťaťa.
@elviku11
@veronika3110
V Humennom plienku podbradník a hračku plyšovu a 100eur
Plus básnická od detí.a foto

BA /tento rok, pohladnicu a ruzu 🤣🤣🤣 ale mali pekne vystupenie male deticky tam spievali a tancovali