icon

Už dlhšiu dobu cvičím, namiesto chudnutia ale priberám

31. jan 2020

Uz dlhsiu dobu cca rok intenzivne cvicim kazdy den s fitshakerom. Obcas na tyzden som vypadla ale stale som sa snazila denodenne mat pohyb stravu som upravila nejem sladke nesladim a aj napriek tomu miesto chudnutia priberam. Zo 72 kil mam zrazu 77 pripadam si ako velryba zadychavam a nevladzem som casto unavena a nemam silu. Navyse sa k tomu pridruzili aj bolesti krcnej chrbtice pretoze v praci mame klimu takze na mna 8 hodin fuka studeny vzduch a ked sa aspon oblecem neskutocne sa potom a je to este horsie. U lekara som bola na moje vydupanie mi urobil testy ale okrem amylazy a ast a alt je vsetko v norme dokonca mi lekar povedal,ze mam velmi nizky cholesterol. Stitnu mam v poriadku. Nechapem z coho priberam takto pred 3 rokmi som mala 50 kil aj s topankami teraz mam vyze 77 a som vypasena jak prasa a neviem ci to nieco znamena ale vsimla som si,ze pravu polovicu tela mam taku jak napuchnutu a druhu nie. Moj lekar mi odmieta robit dalsie vysetrenia. Gynekologicka mi hormonalny profil urobi iba ak budem tehotna.
Mam 33 160cm a vahu 77 kil ja neviem uz ci ozaj mam cakat kim ma porazi alebo co.....

Strana
z4
cucoriedkacucoriedka
2. feb 2020

To nemyslis vazne!!!! Stazuj sa na dr...vyslovene si ziadaj odber krvi na tsh...hormony stitnej zlazy...ak vyjde zniena funkcia rychlym krokom na endokrinoligiu .... kde ti urobi aj utz...drzim prsty

lucinkab
2. feb 2020

@zabka1000 voda ano Ale nie 40 kg vody 🤦

simsalabim
2. feb 2020

@lucinkab a preco 40kg vody? Ved to by vazila normalne 37kg. To je na dospelu zenu predsa malo.

laura84
2. feb 2020

Nie na kazdeho zabera jest male porcie a pravidelne. Na mna nie!u mna ranajky ale slabe, ziadne pecivo. Obed normalny aj prilohu a vecera max. do 17tej. Ideal skor a len zelenina. Ibed syty uplne ale poobede skoro nic. Inak neschudnem max.si udrzim vahu. Ale ja mam za sebou 3 porody. Cvicim pravidelne. Ak jem pecivo rano vaha stagnuje nechudnem. Pre niekoho moj jedalnicek je ze superhladovka. Ale vysledky u lekara mam ako 18rocna vsetko v poriadku pri preventivke a citim sa skvelo

dadka75
2. feb 2020

@lenocka12345 Prepac, myslela som, ze odpisujem autorke prispevku 🤦🏼‍♀️

mircalla
2. feb 2020

@laura84 Jasne, ze ak jem pecivo a prilohy nechudnem ani ja. Ale superhladovka nie, to by som sa zblaznila, ja som nervna, ked som hladna. Vacsinou maso a zelenina, ale dam si jogurt, aj cerealie, syry, a ked mam chut na sladke aspon daku cerealnu tycinku ci proteinovu. Nejem prilohy, ale obcas spagety neodolam. Kebyze do toho nebeham tych 30 km tyzdenne, tak si maximalne udrzujem vahu. Staci aj zacnem aspon minimalne pecivo a sladke, uz priberam. Pijem len vodu a kavu.

lucinkab
2. feb 2020

@simsalabim chytas ma za slovicka,tak 27kg kedze pise ze vazila 50 kg.... Ale myslim ze 27 kg isto nie je voda 😂😂

laura84
2. feb 2020

Urcite vaha 77kg na Tvoju vysku je vela a chapem Ta ze sa citis nekomfortne. Ja som s touto vahou isla rodit. Tiez sa neviem dostat na cislo na vahe ako ked som mala 18 rokov. Ale cca 60kg je ideal pre mna v mojom veku.

zabka1000
2. feb 2020

@lucinkab ale určite časť môže byť aj voda....neviem...ani ty nevieš,ako sa stravuje, hýbe,či je problém v zdravotnej stránke alebo kde... bola to iba otázka

nulazero
2. feb 2020

Tie prejavy na kozi .. 🤔🤔
Nebude problém v nefunkcnej lymfe?
Vtedy sa nedari chudnut.
Ak ano -> spravna lymfomasaz by pomohla.

ina26
2. feb 2020

Ahoj môj prípad mam pocit pred 2r som vážila 50kg a zrazu po pôrode po kojeni atď takmer 70 kg mam tvoju výšku vek o 2 r menej všetko bolo. Ôk mala som. Po. Pôrode okolo 65 kg no ako náhle som. Do kojila bam hneď do 70 jedálniček mam rovnaký xyr už ne cvičím mam. Dieťa dosť sa na behám! Moji vyziv. Poradcovia zalamuju rukami lebo jedálniček mam ževraj tip top a ja len priberám! Napr moja strava (raňajky 50ovsene vločky desiata nejaké ovocie alebo orechy obed 100g losos duseny 80g kuskus, olovrant oriešky za hrsť večera 100g zelenina 100g kur prso.. Napr no a priberám bola som na hoci akých testoch aj štítna a teda ja vskratke priberám do kojila som. Pred 6m a pribrala som 7kg

miriam11
Odpoveď bola odstránená
marlene
3. feb 2020

skusila by som lymfaticke masaze ,moze byt ze ti negfunguje lymfaticky system.

swjetluska
4. feb 2020

Možno treba skúsiť alternatívu, nie lekára, tí máločo zistia, nejaký liečiteľ tam nie je v okolí? Môže tam byť psychický problém, tie sa zvyknú odrážať na tele... človek obyčajne priberie ak má vnútorné zranenie na duši, možno z dectva napr. a to sa po rokoch môže odraziť na tele...

matejtrener
5. feb 2020

Podľa toho čo som z tvojich komentárov vyčítal vidím, že ješ veľmi málo. Možno to znie divne ale vzhľadom k tomu, že cvičíš každý deň a ešte aj chodíš do práce, tak máš malý príjem energie a teda tvoje telo zareagovalo tak, že sa spomalilo, aby šetrilo energiu a teda ukladá prijatú energiu do tukov.

Takisto máš asi slabý pitný režim, keďže máš suchú kožu a nekvalitné nechty, to je príznak dehydratácie. Tie isté príznaky mala aj moja Dominika akurát s tým rozdielom, že ona mala 85 kg (dnes má 62 kg a peknú kožu na rukách a zdravé nechty a vlasy).

Na začiatok teda odporúčam naštartovať metabolizmus sacharidovými vlnami (viem, je to trochu náročnejší spôsobom ale na 100% bude fungovať), a začať piť viac vody, indikátor toho, že piješ dosť je časté močenie a priehľadný moč. Keď toto skúsiš verím, že to zaberie.

Želám veľa šťastia. ;)

sticker
Strana
z4