icon

Už fičím na Sedatif pc

bobana297
13. okt 2017

Už ma naozaj trafí. Už som si musela nasadiť voľno predajné lieky na ukľudnenie. Bývame v bytovke v novej,kde žijú skôr mladí ľudia. Akože absolútne nahlavu. Ja viem,že nočný kľud je od 22:00. Ale keď sme nemali krpca tiež sme nerobili žúrky lebo nad nami a vedľa nás boli ešte vtedy 2 ročné deti, ktoré chodia spať o 20:00. Teraz keď máme krpca tak susedia nad nami absolútne neriešia,že tu nežijú sami. Že aj náš ročný krpec chodí spávať o 20:00, že jej trojročná dcéra už chodí spávať o 22:00 a dovtedy tu behá po celom byte, že sa nám až rite natriasajú na gauči. Však tieto nové bytovky sú postavené doslova zo slín a všetko je to tak počuť, že aj vŕzganie postele je počuť jak nič. A keď neskáče jej dcéra tak o poschodie vyššie a šrégom byt 3 decká (3,8,11) skáču, búchajú do stien a vrieskajú jak ujduté aj do 1 rána. Vyjadrenie tejto matky : oni sú naučené z rodin.domu že si môžu robiť čo chcú a že keď vy budete mať tolko detí a budete sama na ne pochopíte. P****. Nad nami suseda my zas povedala preistotu, že sa máme odsťahovať keď nám to vadí a že deti nevedia lietať. Paráda. Ja viem, že decká nevedia lietať ale to asi len ja poznám rodiny,ktoré zakazujú deťom behať po byte, že ich učia vonku sa blázniť a doma sa hrať alebo kuk rozprávky že nebývajú tu sami. Akože už som tak tu na prášky, že mám už stavy úzkosti keď idem sem do tejto bytovky. Niesom náročná. tiež som živel aj malý ale odtial potial. Krpec mi už ani zaspať nevie pri tých duncoch. A keď zaspí krúti za celý večer lebo skáču alebo majú žúr. Som rada keď mi odkvecne konečne večer spať a že môžem ( vlastne nemôžem ) kukať tv alebo čítať knihu. Ja viem,že ma tu každá teraz ukameňujete ale to naozaj to musí byť pravidelne od 16:00 do 22:00 človek ako na dialnici? 😢 nájde sa tu nejaká podpora? Muž to nikdy nejako neregistroval ale keď je ten malý medzi nami už aj jemu to leze na city. A nieje taká držka že by im vynadal. A ja som až moc ze už tam ani nejdem lebo by som jej asi už jednu natiahla. Pohár trpezlivosti sa kýve už moc

deti95060810
13. okt 2017

tak to buď rada že nebývajú v susedstve postihnuté deti. popr. s autizmom, a tiež vražebná komb. je hluché dieťa.... 😨
a ten liek čo si si naordinovala ti nepomôže....to ak chceš niečo aby ťa ozaj netreslo tak zabehni za obv. lekárom, ten ti isto niečo dá....a potom ti môžu susedia behať aj okolo tvojej postele....

bobana297
autor
13. okt 2017

@deti95060810 no praveze som nechcela nieco utlmunuce a uspavajuce kvoli krpcovi 😂

maciatkolulu
14. okt 2017

@bobana297 nuz nic ine ti neostava bud vydrzat,alebo sa odstahovat.... Inak aj tvoje dieta bude mat raz viac a potom uvidis,ked ti bude chodit spavat neskor,ze ti nebude pokojne sediet pri filme,ci tisko si kreslit.... Podla mna to nie je tragedia,kebyze napises,ze sa jedna o zurky pravidelne do druhej,tretej v noci,tak ok,ale kvoli tomuto byt na prasky,hmmm,skus predsa navstivit obvodacku,lebo problem bude podla mna inde...

nelinka2009
14. okt 2017

@bobana297 to mas esye dobre vecer a,deti... U nas rekonstrukcie... Pravidelne vrtanie cez obed ked maly spi . co s tym? V kociku vonku nevie... Ale bejak to vydrzume vsak snad nemize stale niekto prerabat,a,ak by aj.. Tak nebudeme na obed spavat navzdy! Hlavu hore!!! Inak skus porozmyslat nad odhlucnenim podlah a stropov

marina24
15. okt 2017

@bobana297 presne viem o čom píšeš ! zdieľam rovnaké pocity ako ty. Byt môjho snúbenca má podobné problémy. SNúbenec si šetril dlho na byt, aby si ho kúpil za svoje. A prosím pekne, len čo sa nasťahoval, tak má rovnaké problémy ako ty. Hluk, nad ním susedia trepú, búchajú dverami, nepoznajú kľučky,a dokonca majú dvoch otrasných veľkých psiskov, ktoré stále brechajú a behajú o byte a váľajú všetko čo im príde do cesty, neni tam jedna miestnosč normálna, a celé noci chodia hentí nad ním, ešte aj v noci !! púšťajú práčky, behajú aj kľudne o 3-4 ráno,kedy každý normálny človek spí. Ja sa mám do takého bytu nasťahovať, no nehrozí, Ja ked tam mám ísť, tak bud sa musím ožrať, alebo si dať tabletky na ukľudnenie, či stále mať naplno hudbu, ale to nepomáha, lebo cítim otrasy ako sedím na gauči, ako oni skáču a lietajú po dome...a to prosím pekne ani deti nemajú. Doslova nám to asi robia naschvál. Keď mám vstúpiť do toho bytu,tak mám taký stav úzkosti, a ešte ja ako z rodinného domu, čo som nikdy toto nezažila,tak ma to tak vytáča, že mám chuť ich zabiť nielen udať. Rozmýšľame, že ich udáme na úrade aspoň, ale neviem,či s tým dačo dosiahneme, skôr nie. Mám pocit. A nechceme tam robiť zlú krv v celom baráku,lebo by nás poohovárali. Ja sa úplne trasiem, keď tam mám vstúpiť,a neteším sa vôbec tam..Dupotajú ako koniská a keď ich snúbenec slušne trikrát bol upozornil, že nás rušia, tak oni nič... ešte ho poslali do prdele, nech zmizne, že čo si to dovoluje, že si v byte môžu robiť, čo chcú, strašní ľudia...Takže plne zdieľam tvoje pocity, ale neviem aké je z toho východisko, jedine sa odsťahovať do rod. domu......:( Ja nechápem tých prij...ných ľudí,čo toto dokážu, my sme ako myšky ticho,...nerobíme párty, nedupoceme, ale vidíš, ako to je, ľudia su jeblí...

maciatkolulu
15. okt 2017

@marina24 nuz udajte,udajte,najma ked si pustas nahlas hudbu,pomooooc ludia.... Inak,ja ked som bola zalubena,tak som.nevnimalansvet okolo seba😀

maciatkolulu
15. okt 2017

Dievcata,precitajte si teraz zalozenu temu "susedia nam buchaju".....

marina24
15. okt 2017

@maciatkolulu no nepocuvam ju tak nahlas,aby oni mohli mna udat....ja chcem "prehlusit" zial iba ich,a ani ta sa mi to nedari...a dokonca ani ked si dam hudbu naplno do usi, na sluchadla..takze asi tak